Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (2)Реферативна база даних (5)Наукова періодика України (22)
Пошуковий запит: (<.>A=Запотоцька О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.
РА399299
Запотоцька, Олена Василівна.
Коекструзійні продукти підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Запотоцька Олена Василівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА429859
Запотоцька, Олена Василівна.
Адміністративно-правовий статус Національного банку України [Текст] : автореф. дис. ... канд. юрид. наук : 12.00.07 / Запотоцька Олена Василівна ; Нац. акад. внутр. справ. - Київ, 2017. - 18 с. - Бібліогр.: с. 15

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія внутрішніх справ (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
Національна юридична бібліотека

3.
ВА827069
Запотоцька, Олена Василівна.
Управління сферою безпечності та якості харчової продукції в Україні: адміністративно-правове дослідження [Текст] : монографія / О. В. Запотоцька. - Київ : Кафедра, 2018. - 399 с. - Бібліогр.: с. 368-399. - 300 прим. - ISBN 978-966-2711-26-4

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС143969
Запотоцька, Олена Василівна.
Коекструзійні продукти підвищеної харчової цінності [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Запотоцька Олена Василівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 195, [28] л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 166-190.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
   ПУБЛІЧНЕ АДМІНІСТРУВАННЯ У СФЕРІ БЕЗПЕЧНОСТІ ТА ЯКОСТІ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ (2019)
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського