Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (5)Наукова періодика України (10)
Пошуковий запит: (<.>A=Вєтров Д$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
РА402626
Вєтров, Дмитро Ігорович.
Удосконалення технології водопідготовки для приготування напоїв з чайної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Вєтров Дмитро Ігорович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 19 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА413026
Вєтров, Денис Олександрович.
Стоянки граветської культурної традиції лісостепового межиріччя Південного Бугу та Дніпра [Текст] : автореф. дис. ... канд. іст. наук : 07.00.04 / Вєтров Денис Олександрович ; Ін-т археології НАН України. - Київ, 2015. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут археології (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА789416
   Коваленко, Олена Олександрівна.
Вода для чайних напоїв [Текст] : [монографія] / Коваленко О. О., Вєтров Д. І. - Херсон : Грінь Д. С. [вид.], 2014. - 139 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 129-139. - 300 прим. - ISBN 978-617-7243-69-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Вєтров, Дмитро Ігорович

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС140527
Вєтров, Дмитро Ігорович.
Удосконалення технології водопідготовки для приготування напоїв з чайної сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Вєтров Дмитро Ігорович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2013. - 171 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 123-133.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського