Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.16$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.
ВА647766

Довідник санітарно-мікробіологічних методів дослідження харчових продуктів та об'єктів довкілля [Текст] / Білоцерківський держ. аграрний ун-т. Інститут післядипломного навчання керівників і спеціалістів ветеринарної медицини ; уклад. В. М. Івченко [та ін.]. - Біла Церква : Білоцерківський держ. аграрний ун-т, 2004. - 242 с.: табл. - ISBN 966-7417-53-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Івченко, Василь Мусійович (уклад.); Білоцерківський державний аграрний університет. Інститут післядипломного навчання керівників і спеціалістів ветеринарної медицини

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
СТ3415/Ч. 1
Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тваринНастанови щодо готування та виробництва поживних середових [Текст] ; К. : Держспоживстандарт України2007. - (Національний стандарт України).
Ч. 1 : ДСТУ ISO/TS 11133-1:2005 ; Загальні настанови щодо виготовлення поживних середовищ гарантованої якості в лабораторії (ISO/TS 11133-1:2000, IDT) ; . - Чинний від 2008-03-01. - К. : [б.в.], 2007. - IV, 12 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :

3.
СТ3547
ДСТУ ISO 7251:2006

Мікробіологія. Загальна настанова щодо підрахунку передбачуваної Escherichia coli. Метод найімовірнішого числа (ISO 7251:1993, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 8 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СТ2031
ДСТУ EN 12824:2004

Мікробіологія харчових продуктів і корм для тварин [Текст] ; Горизонтальний метод виявлення Salmonella (EN 12824:1997, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. С. Олінійчук [та ін.] ; . - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 20 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Олінійчук, С (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :

5.
MFI6251/1-3
Günther, Susanne.
Virulent bacteriophages for control of Listeria monocytogenes and Salmonella Typhinurium in foods [Text] : diss. / S. Günther ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 2007. - 147 p. - (ETH-Diss ; 17240)
3 mfishe

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Swiss Federal institute of technology Zürich

Видання зберігається у :

6.
ВОЗ/23.598

Микробиологические аспекты гигиены пищевых продуктов [Текст] : доклад Комитета экспертов ВОЗ с участием ФАО / Комитет экспертов ВОЗ по микробиологическим аспектам гигиены пищевых продуктов с участием ФАО (1976, Женева). - М. : Медицина, 1978. - 110 с. - (Серия технических докладов ВОЗ ; 598)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Комитет экспертов ВОЗ по микробиологическим аспектам гигиены пищевых продуктов с участием ФАО (1976 ; Женева)

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

7.
FAO/146.72
Joint FAO/WHO Expert Consultation on Risk Assessment of Microbiological Hazards in Foods (2001 ; Rome).
Risk characterization of Salmonella spp. in eggs and broiler chickens and Listeria monocytogenes in ready-to-eat foods [Text] : 30 April - 4 May 2001 / WHO, FAO. - Rome : FAO, 2001. - vi, 38 p. - (FAO Food and Nutrition Paper , ISSN 0254-4725 ; 72). - ISBN 92-5-104608-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
WHO; FAO

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

8.
СТ8533
ДСТУ 8534:2015

Продукти харчові. Метод виявлення та визначання кількості ентерококів [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 14 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського