![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.1 я73-5<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р99979 Екологія продуктів харчового та лікувального призначення [Текст] : метод. вказ. до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.070800 "Екологія та охорона навколишнього середовища" (спеціалізація "Екологія харчової промисловості) денної форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. В. Левандовський [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 29 с. - Бібліогр.: с. 26Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Левандовський, Леонід Вікторович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р100564 Проблеми безпеки харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. О. Буша. - К. : НУХТ, 2003. - 10 с. - Бібліогр.: с. 10Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Буша, Олексій Олексійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р102528 Методи визначення нешкідливості харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден., заоч. та скороч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. В. Кочубей [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 15 с.: табл. - Бібліогр.: с. 15Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кочубей, Оксана Валер'янівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р109776 Методи визначення нешкідливості харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. і лаб. робіт для студ. спец. 7.091701, 7.091702, 7.091704 та 7.091706 напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Г. Дроков, В. Д. Ганчук. - К. : НУХТ, 2006. - 15 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дроков, Віссаріон Григорович (уклад.); Ганчук, Вікторія Дмитрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р105920 Батутіна, А. П.. Спецкурс з експертизи товарів (санітарно-епідеміологічна, ветеринарно-санітарна) [Текст] : завдання та метод. вказівки до індивідуальної контрольної роботи для студ. ф-ту заоч. освіти спец. 7.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі" / А. П. Батутіна [и др.] ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерційної академії, 2005. - 40 с. Авт. зазнач. на звор. тит. арк.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ємченко, І. В.; Троякова, А. О.; Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|