Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (10)
Пошуковий запит: (<.>U=Н712.52$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
1.
ДС55568 с пр.1
Уренев, Валерий Павлович.
Принципы комплексного архитектурно- планировочного формирования предприятий общественного питания [Текст] : дис... д-ра архитектуры: 18.00.02 / Уренев Валерий Павлович ; Одесская гос. академия строительства и архитектуры. - О., 1996. - 302 л.+ прил.96л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия строительства и архитектуры

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА295310
   Уреньов, Валерій Павлович.
Принципи комплексного архітектурно- планувального формування підприємств громадського харчування [Текст] : автореф. дис... д-ра архітектури: 18.00.02 / Уреньов Валерій Павлович ; Київський держ. технічний ун-т будівництва і архітектури. - К., 1997. - 34 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний технічний университет будівництва і архітектури

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВС37250
Томишин-Лелекач, М. М..
Технологічні розрахунки при проектуванні підприємств харчування [Текст] : навч. посіб. / М. М. Томишин-Лелекач, В. В. Канчі ; Ужгородський комерційний технікум. - Ужгород : Видавництво В.Падяка, 2002. - 196 с.: іл. - Бібліогр.: с. 193. - ISBN 966-7838-42-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Канчі, В. В.; Ужгородський комерційний технікум

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
В346669/Ч. 2
Проектирование предприятий общественного питания [Текст] / Новосибирский гос. технический ун-т. - Новосибирск, 2001 .
Ч. 2 : Нормативно-технологическая документация к выполнению дипломного проекта студентами специальности № 271200 "Технология продуктов общественного питания" / сост. С. И. Главчева [и др.]. - Новосибирск : [б.и.], 2001. - 71 с.: табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Главчева, С. И (сост.); Новосибирский гос. технический университет

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СО28502

Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. / А. А. Мазаракі [та ін.] ; ред. А. А. Мазаракі ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2008. - 307 с.: іл. - Бібліогр.: с. 305-306. - ISBN 966-629-355-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Мазаракі, Анатолій Антонович; Пересічний, Михайло Іванович; Шаповал, Світлана Леонідівна; Бай, Сергій Іванович; Чаюн, Ірина Олександрівна; Расулов, Раміс Асимович; Григоренко, Олег Михайлович; Литвиненко, Тамара Євгенівна; Антонюк, Ірина Юріївна; Тарасенко, Ігор Іванович; Мазаракі, Анатолій Антонович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА719052
Гавриленко, Валентин Миколайович.
Основи промислового будівництва і санітарної техніки [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. М. Гавриленко, В. П. Оліфіров ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : [ДонНУЕТ], 2009. - 296 с.: табл., рис. - Бібліогр.: с. 294-295. - ISBN 978-966-385-130-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Оліфіров, Володимир Прокопович; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА721156
Гавриленко, Валентин Николаевич.
Основы промышленного строительства и санитарная техника [Текст] : учеб. пособие для студ. высших учеб. заведений / В. Н. Гавриленко, В. П. Олифиров ; Донецкий национальный ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. Кафедра организации и управления качеством ресторанного хозяйства. - Донецк : СПД Дмитренко, 2007. - 296 с.: рис., табл. - Библиогр.: с. 292-293. - ISBN 978-966-8965-38-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Олифиров, Владимир Прокофьевич; Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского. Кафедра организации и управления качеством ресторанного хозяйства

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ5106
ДБН В.2.2-25:2009

Будинки і споруди. Підприємства харчування (заклади ресторанного господарства) [Текст]. - Чинний від 2010-09-01. - К. : Мінрегіонбуд України, 2010. - 55 с. : табл. - (Державні будівельні норми України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СО30165

Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / [А. А. Мазаракі] ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - 2-ге вид., переробл. та допов. - К. : [КНТЕУ], 2010. - 339 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 338-339. - 1000 прим. - ISBN 978-966-629-472-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мазаракі, Анатолій Антонович; Пересічний, Михайло Іванович; Шаповал, Світлана Леонідівна; Бай, Сергій Іванович; Чаюн, Ірина Олександрівна; Мазаракі, Анатолій Антонович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА756788
Мостова, Людмила Миколаївна.
Організація та проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. напряму підготов. "Професійна освіта" / Л. М. Мостова, К. В. Свідло, Т. А. Лазарєва ; Укр. інж.-пед. акад., Харк. торг.-екон. ін-т КНТЕУ. - Х. : УІПА, 2012. - 351 с. : табл. - Бібліогр.: с. 350-351. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-257-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Свідло, Карина Володимирівна; Лазарєва, Тетяна Анатоліївна; Українська інженерно-педагогічна академія (Харків); Київський національний торговельно-економічний університет. Харківський торговельно-економічний інститут

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВС53992
Грицюк, Леся Степанівна.
Проектування закладів харчування [Текст] : навч. посіб. / Л. С. Грицюк, С. М. Лінда, В. Б. Якубовський ; Нац. ун-т "Львів. політехніка". - Л. : Вид-во Львів. політехніки, 2012. - 181 с. : рис., табл., кольор. іл. - (Архітектура громадських споруд). - Бібліогр.: с. 169-170. - 100 прим. - ISBN 978-617-607-292-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Лінда, Світлана Миколаївна; Якубовський, В'ячеслав Броніславович; "Львівська політехніка", національний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА758920

Дизайн объектов гостинично-ресторанного бизнеса [Текст] : [монография] / Л. А. Иванова [и др.] ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О. : Астропринт, 2012. - 103 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 101-103. - 300 прим. - ISBN 978-966-190-614-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Иванова, Лина Александровна; Бондаренко, Ирина Владимировна; Дишкантюк, Оксана Владимировна; Краснодемская, Елена Анатольевна; Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
Табачник Д.В. СО469

Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т . - 2-ге вид., перероб. і допов. - К. : Київ. нац. екон.-торг. ун-т, 2010. - 339 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 338-339. - 1000 прим. - ISBN 978-966-629-472-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мазаракі, Анатолій Антонович; Пересічний, Михайло Іванович; Шаповал, Світлана Леонідівна; Бай, Сергій Іванович; Чаюн, Ірина Олександрівна; Мазаракі, Анатолій Антонович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
Р122609

Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства [Текст] : кредит.-модул. система орг. навч. процесу : завдання для контрол. та самост. роботи студ. ФЗО галузі знань 1401 "Сфера обслуговування" напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. Яцишин Б. П.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2012. - 20 с. : табл. - Бібліогр.: с. 19-20. - 150 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Яцишин, Б. П. (уклад.); УкоопспілкаЛьвівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА398844
Ніколаєнко, Володимир Володимирович.
Методика архітектурного формування загальноміської системи громадського харчування [Текст] : автореф. дис. ... канд. архіт. : 18.00.01 / Ніколаєнко Володимир Володимирович ; Донбас. нац. акад. буд-ва і архіт. - Макіївка, 2013. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донбаська національна академія будівництва і архітектури (Макіївка)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ВА776947
Ветров, Володимир Миколайович.
Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ / В. М. Ветров, Т. І. Юдіна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. - 207 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 198-201. - 300 прим. - ISBN 978-966-385-334-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Юдіна, Тетяна Іллівна; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
СО35936

Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : підручник / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за ред. А. А. Мазаракі, д-ра екон. наук, проф., акад. АПН України, заслуж. діяча науки і техніки України ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2017. - 183 с. : рис., табл. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-848-8

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мазаракі, Анатолій Антонович; Шаповал, Світлана Леонідівна; Григоренко, Олег Михайлович; Расулов, Раміс Асимович; Тарасенко, Ігор Іванович; Мазаракі, Анатолій Антонович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ВА827766

Проектування і дизайн закладів ресторанного господарства [Текст] : метод. вказівки до лаб. робіт для студентів спец. 181 "Харчові технології" ден. та заоч. форм навчання / Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т ; [уклад.: І. М. Ощипок, Р. О. Бліщ]. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2018. - 91 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 75-77. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  
  


Дод. точки доступу:
Ощипок, І. М. (уклад.); Бліщ, Р. О. (уклад.); Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ДС147528
Ніколаєнко, Володимир Володимирович.
Методика архітектурного формування загальноміської системи громадського харчування [Текст] : дис. ... канд. архітектури : 18.00.01 / Ніколаєнко Володимир Володимирович ; Полтав. нац. техн. ун-т ім. Юрія Кондратюка. - Полтава, 2012. - 194 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 172-184.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського