Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л99 я72-5<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
1. | ВА573713 Горпинко, Тамара Миколаївна. Лабораторно- практичні роботи з кулінарії [Текст] : навч. посіб. для учнів проф.-техн. навч. закл. / Т. М. Горпинко. - Львів : Світ, 1996. - 104 с. - ISBN 5-7773-0352-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | В341855/Ч. 1 Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу "Основи технології продукції громадського харчування" для учнів ліцею "ЕКО" [Текст] : спец.- "Технологія продукції та основи менеджменту громадського харчування" / Київський держ. торговельно-економічний ун-т, Ліцей "ЕКО"-198. - К., 1997 . Ч. 1 / уклад. Н. М. Зубар. - [Б. м.] : [б.в.], 1997. - 15 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Зубар, Надія Миколаївна (уклад.); Київський державний торговельно-економічний університетЛіцей "ЕКО"-198
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|