Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Л99 я72-5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
1.
ВА573713
Горпинко, Тамара Миколаївна.
Лабораторно- практичні роботи з кулінарії [Текст] : навч. посіб. для учнів проф.-техн. навч. закл. / Т. М. Горпинко. - Львів : Світ, 1996. - 104 с. - ISBN 5-7773-0352-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
В341855/Ч. 1
Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу "Основи технології продукції громадського харчування" для учнів ліцею "ЕКО" [Текст] : спец.- "Технологія продукції та основи менеджменту громадського харчування" / Київський держ. торговельно-економічний ун-т, Ліцей "ЕКО"-198. - К., 1997 .
Ч. 1 / уклад. Н. М. Зубар. - [Б. м.] : [б.в.], 1997. - 15 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Зубар, Надія Миколаївна (уклад.); Київський державний торговельно-економічний університетЛіцей "ЕКО"-198

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського