Пошуковий запит: (<.>U=Л99 р(4УКР)2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
|
1. | ДС66445 Сергеєва, Лариса Миколаївна. Формування управлінських навичок в учнів вищих професійних училищ невиробничої сфери [Текст] : дис... канд. пед. наук: 13.00.04 / Сергеєва Лариса Миколаївна ; Ін-т педагогіки і психології проф. освіти АПН України. - К., 2000. - 208 арк. - арк. 169-190Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Академія педагогічних наук України (Київ); Інститут педагогіки і психології професійної освіти (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС77967 Кудря, Оксана Володимирівна. Наукове обгрунтування змісту і методики викладання основ технології обробки харчових продуктів у 5-7 класах [Текст] : дис... канд. пед. наук: 13.00.02 / Кудря Оксана Володимирівна ; Національний педагогічний ун-т ім. М.П.Драгоманова. - К., 2003. - 243 арк.: рис., табл. - арк. 191-210Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА310620 Сергеєва, Лариса Миколаївна. Формування управлінських навичок в учнів вищих професійних училищ невиробничої сфери [Текст] : автореф. дис... канд. пед. наук: 13.00.04 / Сергеєва Лариса Миколаївна ; Ін-т педагогіки і психології проф. освіти АПН України. - К., 2000. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Академія педагогічних наук України (Київ); Інститут педагогіки і психології професійної освіти (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА322961 Кудря, Оксана Володимирівна. Наукове обгрунтування змісту і методики викладання основ технології обробки харчових продуктів у 5-7 класах [Текст] : автореф. дис... канд. пед. наук: 13.00.02 / Кудря Оксана Володимирівна ; Національний педагогічний ун-т ім. М.П.Драгоманова. - К., 2003. - 19 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА377901 Стахмич, Тамара Миколаївна. Інтегрований підхід до підготовки кваліфікованих робітників кулінарного профілю в професійно-технічних навчальних закладах [Текст] : автореф. дис. ... канд. пед. наук : 13.00.04 / Стахмич Тамара Миколаївна ; Вінниц. держ. пед. ун-т ім. М. Коцюбинського. - Вінниця, 2011. - 20 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС124434 Стахмич, Тамара Миколаївна. Інтегрований підхід до підготовки кваліфікованих робітників кулінарного профілю в професійно-технічних навчальних закладах [Текст] : дис. ... канд. пед. наук : 13.00.04 / Стахмич Тамара Миколаївна ; Вінниц. держ. пед. ун-т ім. М. Коцюбинського. - Вінниця, 2011. - 251 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 228-251.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА386869 Висоцька, Людмила Євгенівна. Формування професійної культури майбутніх фахівців кулінарного профілю у вищих професійних училищах [Текст] : автореф. дис. ... канд. пед. наук : 13.00.04 / Висоцька Людмила Євгенівна ; Нац. акад. пед. наук України, Ін-т пед. освіти і освіти дорослих. - К., 2011. - 21 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія педагогічних наук України (Київ); Інститут педагогічної освіти і освіти дорослих (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА403081 Козловська, Леся Володимирівна. Формування готовності у майбутніх кухарів до професійної діяльності в умовах курортно-оздоровчого комплексу [Текст] : автореф. дис. ... канд. пед. наук : 13.00.04 / Козловська Леся Володимирівна ; Вінниц. держ. пед. ун-т ім. Михайла Коцюбинського. - Вінниця, 2013. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА434596 Дрозіч, Ірина Анатоліївна. Формування фахової компетентності майбутніх кухарів у професійно-технічних навчальних закладах [Текст] : автореф. дис. ... канд. пед. наук : 13.00.04 / Дрозіч Ірина Анатоліївна ; Хмельниц. нац. ун-т. - Хмельницький, 2018. - 20 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Хмельницький національний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ВА823988 Мелько, Марина Володимирівна. Інноваційні форми творчого розвитку майбутніх фахівців кулінарного профілю у процесі професійної підготовки [Текст] : метод. рек. / Мелько Марина Володимирівна ; Нац. акад. пед. наук України, Ін-т проф.-техн. освіти. - Львів : СПОЛОМ, 2018. - 93 с. : фот., іл. - Бібліогр.: с. 45-52. - 100 прим. - ISBN 978-966-919-325-4Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія педагогічних наук України (Київ); Інститут професійно-технічної освіти
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА453237 Мелько, Марина Володимирівна. Розвиток творчого потенціалу майбутніх кухарів-кондитерів у процесі професійної підготовки [Текст] : автореф. дис. ... канд. пед. наук : 13.00.04 / Мелько Марина Володимирівна ; Нац. акад. пед. наук України, Ін-т проф.-техн. освіти. - Київ, 2021. - 20, [1] с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія педагогічних наук України (Київ); Інститут професійно-технічної освіти (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ДС151223 з дод. Яковчук, Ольга Леонідівна. Формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів з технології харчування в освітньому процесі коледжу [Текст] : дис. ... канд. пед. наук : 13.00.04 / Яковчук Ольга Леонідівна ; Хмельниц. нац. ун-т. - Хмельницький, 2017. - 266 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 237-266. Приложение: Формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів з технології харчування в освітньому процесі коледжу. Додатки. - 200, [9] арк. : іл., табл. Шифр ДС151223 дод.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Хмельницький національний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|