Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (24)
Пошуковий запит: (<.>U=Л981<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
1.
ДС93498
Макаренко, Оксана Георгиевна.
Формирование качества порошкообразных С-витаминных биологически активных добавок из перца сладкого [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Макаренко Оксана Георгиевна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2006. - 300 л.: рис. - Библиогр.: л. 198-219

Рубрикатор НБУВ:
 Л981 
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский гос. университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС58783
Клюзов, Борис Николаевич.
Разработка и исследование майонезов с наполнителями [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Клюзов Борис Николаевич ; Закрытое акционерное общество "Марг-Вест". - Донецк, 1998. - 238 л. - л. 132-143

Рубрикатор НБУВ:
 Л981 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Закрытое акционерное общество "Марг-Вест"

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС60666
Упатова, Елена Ивановна.
Совершенствование технологии производства соусов эмульсионного типа [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Упатова Елена Ивановна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1999. - 187 л. - л. 132-145

Рубрикатор НБУВ:
 Л981 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА344479
Макаренко, Оксана Георгіївна.
Формування якості порошкоподібних С-вітамінних біологічно активних добавок із перцю солодкого [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Макаренко Оксана Георгіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л981 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА300955
Клюзов, Борис Миколайович.
Розробка та дослідження майонезів з наповнювачами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Клюзов Борис Миколайович ; Харківський держ. політехнічний ун-т. - Х., 1998. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л981 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний політехнічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА304471
Упатова, Олена Іванівна.
Удосконалення технології виробництва соусів емульсійного типу [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Упатова Олена Іванівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л981 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА614609

Пряности, специи, приправы [Текст] / сост. А. Д. Мильская. - Х. : Фолио, 2001. - 414 с.: ил. - (Серия "Домашняя кухня"). - Библиогр.: с. 412-413. - ISBN 966-03-1243-1

Рубрикатор НБУВ:
 Л981 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мильская, Алла Дмитриевна (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА615296
Исупов, Владимир Павлович.
Пищевые добавки и пряности. История, состав и применение [Текст] / В. П. Исупов. - СПб. : ГИОРД, 2000. - 168 с. - Библиогр.: с.168-169. - ISBN 5-901065-28-X

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-3 
 Л981 
 Л987 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВА686070

Пряности, приправы, соусы [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. ; Белгород : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2007. - 239с., [4 ]л. ил.: ил. - (Серия "Кулинария от А до Я"). - ISBN 978-966-343-046-1 (серия). - ISBN 978-966-343-293-9 (Украина, доп.тираж). - ISBN 978-5-9910-0013-0 (серия). - ISBN 978-5-9910-0011-6 (Россия)

Рубрикатор НБУВ:
 Л981 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА698667

Пряности, приправы, соусы [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. ; Белгород : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2008. - 239 с. - (Кулинария от А до Я). - ISBN 978-966-343-046-1 (серия). - ISBN 978-966-343-293-9 (Украина)(доп.тир.). - ISBN 978-5-9910-0013-0 (серия). - ISBN 978-5-9910-0011-6 (Россия)(доп.тир.)

Рубрикатор НБУВ:
 Л981 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
Відділ міжбібліотечного науково-інформаційного сервісу

11.
ВА680600

Пряности, приправы, соусы [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2007. - 240 с. - (Серия "Кулинария от А до Я"). - ISBN 966-343-046-X (серия). - ISBN 966-343-293-4

Рубрикатор НБУВ:
 Л981 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА387943
Плахотна, Юлія Миколаївна.
Технологія функціональних жирових емульсій на основі неповних ацилгліцеринів та структурованих ліпідів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Плахотна Юлія Миколаївна ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2012. - 20 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л981 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ДС130962
Плахотна, Юлія Миколаївна.
Технологія функціональних жирових емульсій на основі неповних ацилгліцеринів та структурованих ліпідів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Плахотна Юлія Миколаївна ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2011. - 302 арк. : рис. - Бібліогр.: арк. 160-186.

Рубрикатор НБУВ:
 Л981 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :

14.
РА429294
   Фролова, Наталія Епінетівна.
Теоретичне обгрунтування і розроблення технологій натуральних концентрованих ароматизаторів із ефіроолійної сировини [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.06 / Фролова Наталія Епінетівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 46 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л981 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ВА814867
Бичков, Ярослав Михайлович.
Переробка зелені пряних та ароматичних рослин при розрідженні з НВЧ-енергопідводом [Текст] : монографія / Я. М. Бичков ; Полтав. ун-т спожив. кооперації України, Каф. технол. обладнання харч. вир-в і торгівлі. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2007. - 89, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 76-89. - 100 прим. - ISBN 978-966-7971-59-5

Рубрикатор НБУВ:
 Л981 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Полтавський університет споживчої кооперації України. Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА430695
Анан'єва, Валерія Вікторівна.
Технологія майонезних соусів підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Анан'єва Валерія Вікторівна ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків, 2017. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л981 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ВА827425
Мустафін, Олексій Рафаїлович.
Hot story. Неймовірні пригоди прянощів у світі людей [Текст] / Олексій Мустафін. - Харків : Фоліо, 2018. - 184, [2] с. : іл. - 1000 прим. - ISBN 978-966-03-8391-3

Рубрикатор НБУВ:
 Л981 
 Л99-3 
УДК:
 641.88 
 664.5 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського