Пошуковий запит: (<.>U=Л981<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
|
1. | ДС93498 Макаренко, Оксана Георгиевна. Формирование качества порошкообразных С-витаминных биологически активных добавок из перца сладкого [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Макаренко Оксана Георгиевна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2006. - 300 л.: рис. - Библиогр.: л. 198-219Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский гос. университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС58783 Клюзов, Борис Николаевич. Разработка и исследование майонезов с наполнителями [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Клюзов Борис Николаевич ; Закрытое акционерное общество "Марг-Вест". - Донецк, 1998. - 238 л. - л. 132-143Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Закрытое акционерное общество "Марг-Вест"
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС60666 Упатова, Елена Ивановна. Совершенствование технологии производства соусов эмульсионного типа [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Упатова Елена Ивановна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1999. - 187 л. - л. 132-145Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА344479 Макаренко, Оксана Георгіївна. Формування якості порошкоподібних С-вітамінних біологічно активних добавок із перцю солодкого [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Макаренко Оксана Георгіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА300955 Клюзов, Борис Миколайович. Розробка та дослідження майонезів з наповнювачами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Клюзов Борис Миколайович ; Харківський держ. політехнічний ун-т. - Х., 1998. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний політехнічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА304471 Упатова, Олена Іванівна. Удосконалення технології виробництва соусів емульсійного типу [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Упатова Олена Іванівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ВА614609 Пряности, специи, приправы [Текст] / сост. А. Д. Мильская. - Х. : Фолио, 2001. - 414 с.: ил. - (Серия "Домашняя кухня"). - Библиогр.: с. 412-413. - ISBN 966-03-1243-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Мильская, Алла Дмитриевна (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ВА615296 Исупов, Владимир Павлович. Пищевые добавки и пряности. История, состав и применение [Текст] / В. П. Исупов. - СПб. : ГИОРД, 2000. - 168 с. - Библиогр.: с.168-169. - ISBN 5-901065-28-XРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ВА686070 Пряности, приправы, соусы [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. ; Белгород : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2007. - 239с., [4 ]л. ил.: ил. - (Серия "Кулинария от А до Я"). - ISBN 978-966-343-046-1 (серия). - ISBN 978-966-343-293-9 (Украина, доп.тираж). - ISBN 978-5-9910-0013-0 (серия). - ISBN 978-5-9910-0011-6 (Россия)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ВА698667 Пряности, приправы, соусы [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. ; Белгород : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2008. - 239 с. - (Кулинария от А до Я). - ISBN 978-966-343-046-1 (серия). - ISBN 978-966-343-293-9 (Украина)(доп.тир.). - ISBN 978-5-9910-0013-0 (серия). - ISBN 978-5-9910-0011-6 (Россия)(доп.тир.)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд Відділ міжбібліотечного науково-інформаційного сервісу
|
11. | ВА680600 Пряности, приправы, соусы [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2007. - 240 с. - (Серия "Кулинария от А до Я"). - ISBN 966-343-046-X (серия). - ISBN 966-343-293-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА387943 Плахотна, Юлія Миколаївна. Технологія функціональних жирових емульсій на основі неповних ацилгліцеринів та структурованих ліпідів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Плахотна Юлія Миколаївна ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2012. - 20 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ДС130962 Плахотна, Юлія Миколаївна. Технологія функціональних жирових емульсій на основі неповних ацилгліцеринів та структурованих ліпідів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Плахотна Юлія Миколаївна ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2011. - 302 арк. : рис. - Бібліогр.: арк. 160-186.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
|
14. | РА429294 Фролова, Наталія Епінетівна. Теоретичне обгрунтування і розроблення технологій натуральних концентрованих ароматизаторів із ефіроолійної сировини [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.06 / Фролова Наталія Епінетівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 46 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ВА814867 Бичков, Ярослав Михайлович. Переробка зелені пряних та ароматичних рослин при розрідженні з НВЧ-енергопідводом [Текст] : монографія / Я. М. Бичков ; Полтав. ун-т спожив. кооперації України, Каф. технол. обладнання харч. вир-в і торгівлі. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2007. - 89, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 76-89. - 100 прим. - ISBN 978-966-7971-59-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Полтавський університет споживчої кооперації України. Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА430695 Анан'єва, Валерія Вікторівна. Технологія майонезних соусів підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Анан'єва Валерія Вікторівна ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків, 2017. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ВА827425 Мустафін, Олексій Рафаїлович. Hot story. Неймовірні пригоди прянощів у світі людей [Текст] / Олексій Мустафін. - Харків : Фоліо, 2018. - 184, [2] с. : іл. - 1000 прим. - ISBN 978-966-03-8391-3Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|