Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (7)
Пошуковий запит: (<.>U=Л967$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
1.
ДС48243
   Токар, Анастасія Юхимівна.
Зберігання і переробка плодів агрусу на продукти дієтичного і дитячого харчування [Текст] : дис... канд. с.-г. наук: 06.00.29 / Токар Анастасія Юхимівна ; Уманський сільськогосподарський ін-т ім. О.М.Горького. - Умань, 1995. - 356 л. - л.: 188-221

Рубрикатор НБУВ:
 Л967 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Уманський сільськогосподарський інститут імені О. М. Горького

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА289673
   Токар, Анастасія Юхимівна.
Зберігання і переробка плодів агрусу на продукти дієтичного і дитячого харчування [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук : 06.00.29 / Токар Анастасія Юхимівна ; Національний аграрний ун-т. - К., 1995. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л967 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний аграрний університет (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СТ629
ДСТУ 4008-2001

Консерви, соки фруктові, овочеві, та овочево-фруктові для дитячого зарчування. Технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Пилипенко [та ін.]. - Чинний від 2001.10.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 2001. - ІІІ, 34с., ІІІ, 34 с. - (Державний стандарт України)
Укр. та рос. мовами.

Рубрикатор НБУВ:


Дод. точки доступу:
Пилипенко, Ю. (розроб.)

Видання зберігається у :

4.
ВА613694
Шаззо, Рамазан Измаилович.
Функциональные продукты питания [Текст] / Р. И. Шаззо, Г. И. Касьянов. - М. : Колос, 2000. - 247 с.: ил. - Библиогр.: с. 243-245. - ISBN 5-10-003709-1

Рубрикатор НБУВ:
 Л966 
 Л967 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Касьянов, Геннадий Иванович

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА616145
Касьянов, Геннадий Иванович.
Технология продуктов для детского питания [Текст] : учеб. пособие / Г. И. Касьянов [и др.]. - Ростов-на-Дону : Издательский центр"МарТ", 2001. - 255 c.:рис. - (Технологии пищевых производств). - Библиогр.: с. 253-254. - ISBN 5-241-00065-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ломачинский, Вячеслав Алевсеевич; Самсонова, Анна Николаевна

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СТ931
ДСТУ 4085-2001

Консерви овочеві, овоче-фруктові, овоче-м'ясні для дитячого харчування. Технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Пилипенко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2002. - ІІІ, 30 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пилипенко, Ю (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ934
ДСТУ 4084-2001

Консерви фруктові пюреподібні для дитячого харчування. Технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Пилипенко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2002. - ІІІ, 23 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 23

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пилипенко, Ю. (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ІВ194884
Krummel, Christian.
Charakterisierung der Oberflächenreaktionen von CH4 und H2 auf Ga2O3 [Text] : Diss. / C. Krummel ; Justus-Liebig-Universität Gießen. Fachbereich Physik. - Gießen : [б.в.], 1998. - 143 S.: Abb. - Бібліогр.: S.: 137-142

Рубрикатор НБУВ:


Дод. точки доступу:
Justus-Liebig-Universität Gießen. Fachbereich Physik

Видання зберігається у :

9.
РА411156
   Мазуренко, Ігор Костянтинович.
Наукові основи технологій консервованих продуктів для дитячого харчування лікувально-профілактичного призначення [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Мазуренко Ігор Костянтинович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2014. - 37 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л967 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
СТ8322
ДСТУ 7791:2015

Консерви овочево-рибні для дитячого харчування. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-04-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 15 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 14-15.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
СТ8786
ДСТУ 8135:2015

Продукти прикорму для дитячого харчування. Консерви м'ясні. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-010-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13-14

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА824003
   Ткаченко, Наталія Андріївна.
Технологія паст білкових дитячого харчування [Текст] : монографія / Н. А. Ткаченко, Ю. В. Назаренко, Ю. С. Українцева. - Суми : Мрія-1, 2017. - 199 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 170-198. - 100 прим. - ISBN 978-966-566-689-9

Рубрикатор НБУВ:
 Л967 
 Л977 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Назаренко, Юлія Валентинівна; Українцева, Юлія Сергіївна

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
СТ9556
ДСТУ 8087:2015

Консерви. Пудинги фруктові та овочево-фруктові для дитячого харчування. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
СТ9550
ДСТУ 8032:2015

Консерви. Мармеліти фруктові для дитячого харчування. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
СТ9551
ДСТУ 8057:2015

Консерви. Добавки фруктові та овочеві для збагачення продуктів дитячого харчування. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
СТ9526
ДСТУ 8134:2015

Консерви. Суміші томатні для дитячого харчування. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
СТ9635
ДСТУ 8114:2015

Консерви овоче-фруктові та овоче-м'ясні для спеціального дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 27, [1] с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 26-27.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
СТ9636
ДСТУ 8058:2015

Консерви фруктові, овочево-фруктові з біологічно активними компонентами для дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 22 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 21-22.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
СТ10532
ДСТУ 7998:2015

Консерви фруктові, овочеві для спеціального дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2020. - III, 24 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 24.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського