Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Л965 я73-5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.
ВА566660

Конспект лекцій з розділу "Технологія виробництва молочних консервів" дисципліни "Технологія молока і молочних продуктів" [Текст] : для студ. спец. 7.091709 "Технологія молока і молочних продуктів" напряму 0.0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навчання / Український держ. ун-т харчових технологій ; укл. Т. А. Скорченко. - К. : [б.в.], 1995. - 52 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Скорченко, Тетяна Анатоліївна (укл.); Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
Р97207

Технологія зберігання, консервування та переробки молока [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. рабіт для студ. спец. 7.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної та заоч. форм навчання. Розділ "Технологія молочних консервів" / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. А. Скорченко, О. В. Грек. - К. : НУХТ, 2002. - 36 с.: рис. - Бібліогр.: с.36.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Скорченко, Тетяна Анатоліївна (уклад.); Грек, Олена Вікторівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
Р99976

Технологія галузі [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та виконання контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. форми навч. Розд.: Технологія незбираномолочних продуктів. Технологія молочних консервів / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. А. Скороченко. - К. : НУХТ, 2003. - 21 с. - Бібліогр.: с. 20-21

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Скороченко, Тетяна Анатоліївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського