Пошуковий запит: (<.>U=Л965$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 67
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС92983 Євса, Людмила Михайлівна. Удосконалення роботи вихрових апаратів при знепиленні газів молочноконсервних виробництв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Євса Людмила Михайлівна ; Запорізька держ. інженерна академія. - Запоріжжя, 2006. - 183 арк.: рис. - арк. 133-146Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Запорізька державна інженерна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС102942 Семінський, Олександр Олегович. Дослідження кінетики пульсаційного розмелу рослинної сировини і створення млина [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.17.08 / Семінський Олександр Олегович ; Національний технічний ун-т України "Київський політехнічний ін-т". - К., 2006. - 141 арк.: рис., табл. - арк. 106-118Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут" (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС103752 Пухляк, Анастасія Григорівна. Розроблення технології згущених молочних консервів з фруктозою [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Пухляк Анастасія Григорівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 152 арк. - арк. 113-128Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС59251 Дидух, Наталия Андреевна. Разработка технологии сгущенного молока геродиетической направленности [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Н.А.Дидух ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 233 л. - л. 176-189Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС66369 Кочубей, Оксана Валер'янівна. Вдосконалення технології згущених молочних продуктів з використанням вакуумної гомогенізації [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Кочубей Оксана Валер'янівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 197 арк. - арк. 158-172Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС78776 Гребельник, Оксана Петрівна. Розробка технології сухих десертних сумішей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Гребельник Оксана Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 206 арк. - арк. 131-148Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА336431 Толмачев, Николай Сергеевич. Разработка высокоэффективных устройств очистки поверхности технологического оборудования с использованием магнитно-импульсного силового воздействия [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Толмачев Николай Сергеевич ; Московский ин-т прикладной биотехнологии. - М., 1991. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Московский институт прикладной биотехнологии
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА345353 Євса, Людмила Михайлівна. Удосконалення роботи вихрових апаратів при знепиленні газів молочноконсервних виробництв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Євса Людмила Михайлівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА348046 Семінський, Олександр Олегович. Дослідження кінетики пульсаційного розмелу рослинної сировини і створення млина [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.17.08 / Семінський Олександр Олегович ; Національний технічний ун-т України "Київський політехнічний ін-т". - К., 2006. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут" (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА325945 Гребельник, Оксана Петрівна. Розробка технології сухих десертних сумішей [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Гребельник Оксана Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 18 с.: рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА305161 Дідух, Наталія Андріївна. Розробка технології згущеного молока геродієтичного призначення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Дідух Наталія Андріївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА310562 Кочубей, Оксана Валер'янівна. Вдосконалення технології згущених молочних продуктів з використанням вакуумної гомогенізації [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Кочубей Оксана Валер'янівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА352260 Пухляк, Анастасія Григорівна. Розроблення технології згущених молочних консервів з фруктозою [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Пухляк Анастасія Григорівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 23 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ВА566660 Конспект лекцій з розділу "Технологія виробництва молочних консервів" дисципліни "Технологія молока і молочних продуктів" [Текст] : для студ. спец. 7.091709 "Технологія молока і молочних продуктів" напряму 0.0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навчання / Український держ. ун-т харчових технологій ; укл. Т. А. Скорченко. - К. : [б.в.], 1995. - 52 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Скорченко, Тетяна Анатоліївна (укл.); Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ВА631632 Маслов, Анатолий Михайлович. Технология молочных консервов [Текст] : учеб. пособие / А. М. Маслов ; Санкт-Петербургский гос. ун-т низкотемпературных и пищевых технологий. - СПб. : СПбГУНиПТ, 1999. - 63 с.: рис. - ISBN 5-89565-027-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Санкт-Петербургский гос. университет низкотемпературных и пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | Р97207 Технологія зберігання, консервування та переробки молока [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. рабіт для студ. спец. 7.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної та заоч. форм навчання. Розділ "Технологія молочних консервів" / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. А. Скорченко, О. В. Грек. - К. : НУХТ, 2002. - 36 с.: рис. - Бібліогр.: с.36.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Скорченко, Тетяна Анатоліївна (уклад.); Грек, Олена Вікторівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | Р99976 Технологія галузі [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та виконання контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. форми навч. Розд.: Технологія незбираномолочних продуктів. Технологія молочних консервів / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. А. Скороченко. - К. : НУХТ, 2003. - 21 с. - Бібліогр.: с. 20-21Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Скороченко, Тетяна Анатоліївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | СТ3047 ДСТУ 4556:2006 Молоко сухе швидкорозчинне. Технічні умови [Текст] / розроб. І. Романчук [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01-01-2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 14 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13-14Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Романчук, І (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | СТ3452 ДСТУ 4699:2006 Продукти молочні [Текст] ; Продукт згущений з соєвим екстрактом та цукром. Технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | СТ3451 ДСТУ 4702:2006 Продукти молочні [Текст] ; Продукт згущений з олією та цукром. Технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |