Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (6)Реферативна база даних (32)
Пошуковий запит: (<.>U=Л965$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 67
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС92983
Євса, Людмила Михайлівна.
Удосконалення роботи вихрових апаратів при знепиленні газів молочноконсервних виробництв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Євса Людмила Михайлівна ; Запорізька держ. інженерна академія. - Запоріжжя, 2006. - 183 арк.: рис. - арк. 133-146

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Запорізька державна інженерна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС102942
Семінський, Олександр Олегович.
Дослідження кінетики пульсаційного розмелу рослинної сировини і створення млина [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.17.08 / Семінський Олександр Олегович ; Національний технічний ун-т України "Київський політехнічний ін-т". - К., 2006. - 141 арк.: рис., табл. - арк. 106-118

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут" (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС103752
Пухляк, Анастасія Григорівна.
Розроблення технології згущених молочних консервів з фруктозою [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Пухляк Анастасія Григорівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 152 арк. - арк. 113-128

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС59251
Дидух, Наталия Андреевна.
Разработка технологии сгущенного молока геродиетической направленности [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Н.А.Дидух ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 233 л. - л. 176-189

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС66369
Кочубей, Оксана Валер'янівна.
Вдосконалення технології згущених молочних продуктів з використанням вакуумної гомогенізації [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Кочубей Оксана Валер'янівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 197 арк. - арк. 158-172

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС78776
Гребельник, Оксана Петрівна.
Розробка технології сухих десертних сумішей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Гребельник Оксана Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 206 арк. - арк. 131-148

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА336431
Толмачев, Николай Сергеевич.
Разработка высокоэффективных устройств очистки поверхности технологического оборудования с использованием магнитно-импульсного силового воздействия [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Толмачев Николай Сергеевич ; Московский ин-т прикладной биотехнологии. - М., 1991. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Московский институт прикладной биотехнологии

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА345353
Євса, Людмила Михайлівна.
Удосконалення роботи вихрових апаратів при знепиленні газів молочноконсервних виробництв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Євса Людмила Михайлівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА348046
Семінський, Олександр Олегович.
Дослідження кінетики пульсаційного розмелу рослинної сировини і створення млина [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.17.08 / Семінський Олександр Олегович ; Національний технічний ун-т України "Київський політехнічний ін-т". - К., 2006. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут" (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА325945
Гребельник, Оксана Петрівна.
Розробка технології сухих десертних сумішей [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Гребельник Оксана Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 18 с.: рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА305161
   Дідух, Наталія Андріївна.
Розробка технології згущеного молока геродієтичного призначення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Дідух Наталія Андріївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА310562
Кочубей, Оксана Валер'янівна.
Вдосконалення технології згущених молочних продуктів з використанням вакуумної гомогенізації [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Кочубей Оксана Валер'янівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА352260
Пухляк, Анастасія Григорівна.
Розроблення технології згущених молочних консервів з фруктозою [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Пухляк Анастасія Григорівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВА566660

Конспект лекцій з розділу "Технологія виробництва молочних консервів" дисципліни "Технологія молока і молочних продуктів" [Текст] : для студ. спец. 7.091709 "Технологія молока і молочних продуктів" напряму 0.0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навчання / Український держ. ун-т харчових технологій ; укл. Т. А. Скорченко. - К. : [б.в.], 1995. - 52 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Скорченко, Тетяна Анатоліївна (укл.); Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ВА631632
Маслов, Анатолий Михайлович.
Технология молочных консервов [Текст] : учеб. пособие / А. М. Маслов ; Санкт-Петербургский гос. ун-т низкотемпературных и пищевых технологий. - СПб. : СПбГУНиПТ, 1999. - 63 с.: рис. - ISBN 5-89565-027-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Санкт-Петербургский гос. университет низкотемпературных и пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
Р97207

Технологія зберігання, консервування та переробки молока [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. рабіт для студ. спец. 7.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної та заоч. форм навчання. Розділ "Технологія молочних консервів" / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. А. Скорченко, О. В. Грек. - К. : НУХТ, 2002. - 36 с.: рис. - Бібліогр.: с.36.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Скорченко, Тетяна Анатоліївна (уклад.); Грек, Олена Вікторівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
Р99976

Технологія галузі [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та виконання контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. форми навч. Розд.: Технологія незбираномолочних продуктів. Технологія молочних консервів / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. А. Скороченко. - К. : НУХТ, 2003. - 21 с. - Бібліогр.: с. 20-21

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Скороченко, Тетяна Анатоліївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
СТ3047
ДСТУ 4556:2006

Молоко сухе швидкорозчинне. Технічні умови [Текст] / розроб. І. Романчук [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01-01-2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 14 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13-14

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Романчук, І (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
СТ3452
ДСТУ 4699:2006

Продукти молочні [Текст] ; Продукт згущений з соєвим екстрактом та цукром. Технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
СТ3451
ДСТУ 4702:2006

Продукти молочні [Текст] ; Продукт згущений з олією та цукром. Технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського