![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л962 я73<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА805011 Крижова, Юлія Петрівна. Технологія м'ясних консервів [Текст] : навч. посіб. / Крижова Ю. П., Баль-Прилипко Л. В. - Київ : Компринт, 2016. - 554 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 552-554. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-216-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна
Видання зберігається у :
|
|
|