Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.4$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.
ДС102782
Холодный, Леонид Павлович.
Разработка технологии лактоферментированных овощных консервированных продуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Холодный Леонид Павлович ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2007. - 211 л. - Библиогр.: л. 125-144

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС49357
Столярова, Татьяна Васильевна.
Разработка технологии консервированных пищевых продуктов с использованием природных подсластителей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Столярова Татьяна Васильевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1995. - 173 л. - л.: 130-147

Рубрикатор НБУВ:
 Л843 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА290626
Столярова, Тетяна Василівна.
Розробка технології консервованих харчових продуктів з використанням природних підсолоджувачів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Столярова Тетяна Василівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л843 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА350649
Холодний, Леонід Павлович.
Розробка технології лактоферментованих овочевих консервованих продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Холодний Леонід Павлович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СТ384
ДСТУ 3695-98

Консерви овочеві для дієтичного харчування: Технічні умови [Текст] / ГОСТ 30579-98. - Введ. 1999.07.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 1999. - ІІІ, 27с., ІІІ, 27 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт)
Укр. та рос. мовами.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
ГОСТ 30579-98

Видання зберігається у :

6.
РА424936
Кузьменко, Ігор Олексійович.
Формування споживних властивостей натуральних консервів з овочево-фруктової сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Кузьменко Ігор Олексійович ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2016. - 25 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ8511
ДСТУ 7967:2015

Консерви функціонального призначення для харчування вагітних жінок та матерів-годувальниць. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 18 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 17

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського