Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л961 я73-5<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. | Р97676 Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : завдання до лабораторних робіт. Розділ "Фрукти, овочі та продукти їх переробки" для студ. спец. 6.050301, 6.050302, 6.050303 / Укоопспілка, Львівська комерційна академія ; уклад. П. Х. Пономарьов, І. В. Дідик. - Л. : Видавництво Львівської комерційної академії, 2002. - 38 с. - Бібліогр.: в кінці темРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пономарьов, П. Х. (уклад.); Дідик, І. В. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | Р99977 Методичні вказівки до позначення умовно-графічних зображень в апаратурно-технологічних схемах для студентів спеціальності 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик, В. Л. Зав'ялов. - К. : НУХТ, 2003. - 39 с. - Бібліогр.: с. 38Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Малежик, Іван Федорович (уклад.); Зав'ялов, Володимир Леонідович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | Р100560 Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів [Текст] : метод. вказівки до виконання дипломного проектування для студ. спец. 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 36 с. - Бібліогр.: с. 35Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Малежик, Іван Федорович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|