Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (3)Реферативна база даних (24)
Пошуковий запит: (<.>U=Л959<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
1.
ДС59185
Сорокина, Светлана Викторовна.
Товароведная характеристика концентрата сывороточных белков и казеина и пути его использования в молочных продуктах [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Сорокина Светлана Викторовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1998. - 239 л. - л. 148-164

Рубрикатор НБУВ:
 Л959 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС92468
Данчук, Юлія Іванівна.
Розробка технології молочно-соєвих продуктів подовженого терміну зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Данчук Юлія Іванівна ; Технологічний ін-т молока та м'яса. - К., 2006. - 218 арк. - арк. 162-176

Рубрикатор НБУВ:
 Л959 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Технологічний інститут молока та м'яса

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС104342
Крамаренко, Дмитро Павлович.
Технологія молочно-білкових фаршів з використанням йодовмісної водоростевої добавки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Крамаренко Дмитро Павлович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 332 арк. - арк. 206-233

Рубрикатор НБУВ:
 Л959 
 Л994 
Тематичні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС104508
Ветров, Володимир Миколайович.
Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної продукції [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Ветров Володимир Миколайович ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2007. - 262 арк. - арк. 166-188

Рубрикатор НБУВ:
 Л959 
Тематичні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС70338
Юдіна, Тетяна Іллівна.
Розробка молочно-білкового концентрату зі сколотин та його використання у технологіях продуктів харчування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Юдіна Тетяна Іллівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 214 арк. - арк. 142-158

Рубрикатор НБУВ:
 Л959 
 Л99-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС78655
Гальченко, Катерина Сергіївна.
Вплив заморожування і сублімаційного висушування на збереження молозива корів [Текст] : дис... канд. біол. наук: 03.00.19 / Гальченко Катерина Сергіївна ; Нац. акад. наук України, Ін-т пробл. кріобіології і кріомедицини. - Х., 2003. - 133 арк. - Бібліогр.: арк. 114-133.

Рубрикатор НБУВ:
 Л959 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут проблем кріобіології і кріомедицини (Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА345331
Данчук, Юлія Іванівна.
Розробка технології молочно-соєвих продуктів подовженого терміну зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Данчук Юлія Іванівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л959 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА301640
Сорокіна, Світлана Вікторівна.
Товарознавча характеристика концентрату сироваткових білків і казеіну та шляхи його використання в молочних продуктах [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Сорокіна Світлана Вікторівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л959 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА314468
Юдіна, Тетяна Іллівна.
Розробка молочно-білкового концентрату зі сколотин та його використання у технологіях продуктів харчування [Текст] : автореф.дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Юдіна Тетяна Іллівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 17 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л959 
 Л99-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА324290
Гальченко, Катерина Сергіївна.
Вплив заморожування і сублімаційного висушування на збереження молозива корів [Текст] : автореф. дис... канд. біол. наук: 03.00.19 / Гальченко Катерина Сергіївна ; Нац. акад. наук України, Ін-т пробл. кріобіології і кріомедицини. - Х., 2003. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л959 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут проблем кріобіології і кріомедицини (Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА353427
Крамаренко, Дмитро Павлович.
Технологія молочно-білкових фаршів з використанням йодовмісної водоростевої добавки [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Крамаренко Дмитро Павлович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л959 
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА353466
Ветров, Володимир Миколайович.
Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної продукції [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Ветров Володимир Миколайович ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2007. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л959 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВА740933
   Дейниченко, Григорій Вікторович.
Нові види копреципітатів та їх використання в харчових технологіях [Текст] : [монографія] / Г. В. Дейниченко, Т. І. Юдіна, В. М. Ветров. - Донецк : Донеччина, 2010. - 175 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-2495-14-0

Рубрикатор НБУВ:
 Л959 
 Л99-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Юдіна, Тетяна Іллівна; Ветров, Володимир Миколайович

Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд

14.
РА408244
Назаренко, Ірина Анатоліївна.
Технологія молочно-рослинних фаршів на основі концентрату зі сколотин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Назаренко Ірина Анатоліївна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2014. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л959 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА417237
Киричук, Іванна Ігорівна.
Очищення біологічних рідин молочного походження нанофільтрацією та зворотним осмосом [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Киричук Іванна Ігорівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 21 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л959 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА424935
Юдіна, Тетяна Іллівна.
Наукове обґрунтування технологій структурованої кулінарної продукції з використанням концентратів сколотин [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Юдіна Тетяна Іллівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2016. - 47 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л959 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА435284
Дейниченко, Людмила Григорівна.
Технологія молочно-білкових концентратів зі сколотин з використанням плодово-ягідних коагулянтів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Дейниченко Людмила Григорівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2018. - 23 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л959 
 Л97 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ВА855123
Дейниченко, Людмила Григорівна.
Інноваційні технології молочно-білкових концентратів [Текст] : монографія / Л. Г. Дейниченко, В. А. Гніцевич, Г. В. Дейниченко. - Харків : Факт, 2021. - 218 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 216-218 . - 300 прим. - ISBN 978-617-8072-07-0

Рубрикатор НБУВ:
 Л959 
 Л97 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Григорій Вікторович

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА452279
Золотухіна, Інна Василівна.
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі цільового використання нутрієнтів білково-вуглеводної молочної сировини [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Золотухіна Інна Василівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2021. - 44 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
 Л959 
УДК:
 664.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського