Пошуковий запит: (<.>U=Л959<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
|
1. | ДС59185 Сорокина, Светлана Викторовна. Товароведная характеристика концентрата сывороточных белков и казеина и пути его использования в молочных продуктах [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Сорокина Светлана Викторовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1998. - 239 л. - л. 148-164Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС92468 Данчук, Юлія Іванівна. Розробка технології молочно-соєвих продуктів подовженого терміну зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Данчук Юлія Іванівна ; Технологічний ін-т молока та м'яса. - К., 2006. - 218 арк. - арк. 162-176Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Технологічний інститут молока та м'яса
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС104342 Крамаренко, Дмитро Павлович. Технологія молочно-білкових фаршів з використанням йодовмісної водоростевої добавки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Крамаренко Дмитро Павлович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 332 арк. - арк. 206-233Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС104508 Ветров, Володимир Миколайович. Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної продукції [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Ветров Володимир Миколайович ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2007. - 262 арк. - арк. 166-188Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС70338 Юдіна, Тетяна Іллівна. Розробка молочно-білкового концентрату зі сколотин та його використання у технологіях продуктів харчування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Юдіна Тетяна Іллівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 214 арк. - арк. 142-158Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС78655 Гальченко, Катерина Сергіївна. Вплив заморожування і сублімаційного висушування на збереження молозива корів [Текст] : дис... канд. біол. наук: 03.00.19 / Гальченко Катерина Сергіївна ; Нац. акад. наук України, Ін-т пробл. кріобіології і кріомедицини. - Х., 2003. - 133 арк. - Бібліогр.: арк. 114-133.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут проблем кріобіології і кріомедицини (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА345331 Данчук, Юлія Іванівна. Розробка технології молочно-соєвих продуктів подовженого терміну зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Данчук Юлія Іванівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА301640 Сорокіна, Світлана Вікторівна. Товарознавча характеристика концентрату сироваткових білків і казеіну та шляхи його використання в молочних продуктах [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Сорокіна Світлана Вікторівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА314468 Юдіна, Тетяна Іллівна. Розробка молочно-білкового концентрату зі сколотин та його використання у технологіях продуктів харчування [Текст] : автореф.дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Юдіна Тетяна Іллівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 17 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА324290 Гальченко, Катерина Сергіївна. Вплив заморожування і сублімаційного висушування на збереження молозива корів [Текст] : автореф. дис... канд. біол. наук: 03.00.19 / Гальченко Катерина Сергіївна ; Нац. акад. наук України, Ін-т пробл. кріобіології і кріомедицини. - Х., 2003. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут проблем кріобіології і кріомедицини (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА353427 Крамаренко, Дмитро Павлович. Технологія молочно-білкових фаршів з використанням йодовмісної водоростевої добавки [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Крамаренко Дмитро Павлович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА353466 Ветров, Володимир Миколайович. Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної продукції [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Ветров Володимир Миколайович ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2007. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ВА740933 Дейниченко, Григорій Вікторович. Нові види копреципітатів та їх використання в харчових технологіях [Текст] : [монографія] / Г. В. Дейниченко, Т. І. Юдіна, В. М. Ветров. - Донецк : Донеччина, 2010. - 175 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-2495-14-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Юдіна, Тетяна Іллівна; Ветров, Володимир Миколайович
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
|
14. | РА408244 Назаренко, Ірина Анатоліївна. Технологія молочно-рослинних фаршів на основі концентрату зі сколотин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Назаренко Ірина Анатоліївна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2014. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА417237 Киричук, Іванна Ігорівна. Очищення біологічних рідин молочного походження нанофільтрацією та зворотним осмосом [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Киричук Іванна Ігорівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 21 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА424935 Юдіна, Тетяна Іллівна. Наукове обґрунтування технологій структурованої кулінарної продукції з використанням концентратів сколотин [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Юдіна Тетяна Іллівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2016. - 47 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА435284 Дейниченко, Людмила Григорівна. Технологія молочно-білкових концентратів зі сколотин з використанням плодово-ягідних коагулянтів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Дейниченко Людмила Григорівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2018. - 23 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ВА855123 Дейниченко, Людмила Григорівна. Інноваційні технології молочно-білкових концентратів [Текст] : монографія / Л. Г. Дейниченко, В. А. Гніцевич, Г. В. Дейниченко. - Харків : Факт, 2021. - 218 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 216-218 . - 300 прим. - ISBN 978-617-8072-07-0Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Григорій Вікторович
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА452279 Золотухіна, Інна Василівна. Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі цільового використання нутрієнтів білково-вуглеводної молочної сировини [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Золотухіна Інна Василівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2021. - 44 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|