Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л958.61 я86<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
1. | СТ2957 ДСТУ 4635:2006 Сири плавлені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Орлюк [та ін.]. - Вид. офіц. - На заміну РСТ УРСР 1434-92; Чинний від 01.07.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 14 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Орлюк, Ю (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | СТ3280/Ч. 2 Молоко сухе, суміші для морозива сухі та плавлений сир. Визначання вмісту лактози [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2007 . Ч. 2 : ДСТУ ISO 5765-2:2005 (IDF 79-2:2002) ; Ферментний метод з використанням галактозного компонента лактози (ISO 5765-2:2002, IDT; IDF 79-2:2002, IDT) ; . - Чинний від 2007-07-01. - К. : [б.в.], 2008. - IV, 12 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|