Пошуковий запит: (<.>U=Л958.6$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 18
Представлено документи з 1 до 18
|
1. | ДС86735 Метельська, Наталія Станіславівна. Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Метельська Наталія Станіславівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2005. - 224 арк. - арк. 166-181Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС88058 Бовкун, Алла Александровна. Исследование физико-химических процессов плавления и разработка технологии пастообразных плавленых сыров с использованием творога [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бовкун Алла Александровна ; Технологический ин-т молока и мяса. - К., 2004. - 130 л.: рис. - Библиогр.: л. 107-122Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Технологический институт молока и мяса
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА334680 Метельська, Наталія Станіславівна. Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Метельська Наталія Станіславівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2005. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА339964 Караханян, Марина Георгиевна. Влияние белковых наполнителей вторичного сырья на биотехнологические процессы и качество плавленых сыров [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Караханян Марина Георгиевна ; Армянская сельскохозяйственная академия. - Ереван, 2005. - 23 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Армянская сельскохозяйственная академия
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА333335 Бовкун, Алла Олександрівна. Дослідження фізико-хімічних процесів плавлення і розробка технології пастоподібних плавлених сирів з використанням кисломолочного сиру [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бовкун Алла Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | Р97265 Проектування підприємств з основами САПР. Технологія сиру [Текст] : метод. вказівки до виконання самост. роботи з використанням ПК для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. О. Ромоданова [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 26 с.: іл. - Бібліогр.: с. 25Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ромоданова, Валентина Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | СТ2957 ДСТУ 4635:2006 Сири плавлені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Орлюк [та ін.]. - Вид. офіц. - На заміну РСТ УРСР 1434-92; Чинний від 01.07.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 14 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Орлюк, Ю (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | СТ3280/Ч. 2 Молоко сухе, суміші для морозива сухі та плавлений сир. Визначання вмісту лактози [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2007 . Ч. 2 : ДСТУ ISO 5765-2:2005 (IDF 79-2:2002) ; Ферментний метод з використанням галактозного компонента лактози (ISO 5765-2:2002, IDT; IDF 79-2:2002, IDT) ; . - Чинний від 2007-07-01. - К. : [б.в.], 2008. - IV, 12 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА395274 Юр'єва, Ольга Олексіївна. Розробка технології плавлених сирних продуктів і дрібнодисперсних ароматичних добавок з використанням заморожування і кріомеханодеструкції [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Юр'єва Ольга Олексіївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 22 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА395287 Обозна, Маргарита Василівна. Технологія сирного продукту замороженого з рослинними добавками [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Обозна Маргарита Василівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА399978 Перцевой, Микола Федорович. Технологія напівфабрикату сирного структурованого з використанням концентрату ядра соняшникового насіння [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Перцевой Микола Федорович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА406357 Машта, Надія Олександрівна. Вдосконалення асортименту і поліпшення якості плавлених сирних продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Машта Надія Олександрівна ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Львів, 2014. - 20 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ВА804552 Технологія сирного продукту, замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу [Текст] : монографія / [Обозна М. В. та ін.] ; за ред. П. В. Гурського, Ф. В. Перцевого. - Суми : Університетська книга, 2016. - 158 с. : рис., табл. - Назва обкл. : Технологія сирного продукту, замороженого з концентратом ядра арахісу. - Бібліогр.: с. 140-157. - 300 прим. - ISBN 978-966-680-780-2Рубрикатор НБУВ: Дод. точки доступу: Обозна, Маргарита Василівна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Микола Федорович; Гурський, Петро Васильович; Шильман, Лев Залманович; Гурський, Петро Васильович (ред.); Перцевой, Федір Всеволодович (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ВА814869 Ромоданова, В. О. Плавлені сири [Текст] : навч. посіб. для студентів за напрямом підгот. "Харчова технологія та інженерія" / В. О. Ромоданова, Н. В. Білоус, В.Є. Зубков. - Київ : УДУХТ, 2000. - 177 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 138-146. - 300 прим. - ISBN 966-7588-10-6Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Білоус, Н. В.; Зубков, В. Є.
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ДС138239 Машта, Надія Олександрівна. Вдосконалення асортименту і поліпшення якості плавлених сирних продуктів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Машта Надія Олександрівна ; УКООПСПІЛКА, Львів. комерц. акад. - Львів, 2014. - 214, [73] : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 169-214.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: УКООПСПІЛКА, центральна спілка споживчих товариств України (Київ); Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ДС144133 Перцевой, Микола Федорович. Технологія напівфабрикату сирного структурованого з використанням концентрату ядра соняшникового насіння [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Перцевой Микола Федорович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2013. - 372 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 180-202.Рубрикатор НБУВ: УДК: Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ДС148342 Обозна, Маргарита Василівна. Технологія сирного продукту замороженого з рослинними добавками [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Обозна Маргарита Василівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2012. - 375 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 172-195.Рубрикатор НБУВ: УДК: Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ДС152582 Юрьева, Ольга Алексеевна. Разработка технологии плавленых сырных продуктов и мелкодисперсных ароматических добавок с использованием замораживания и криомеханодеструкции [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Юрьева Ольга Алексеевна ; Харьков. гос. ун-т питания и торговли. - Харьков, 2012. - 294 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 172-203.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский государственный университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|