Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (19)
Пошуковий запит: (<.>U=Л955.17$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
1.
СТ1627
ДСТУ IDF 117B:2003

Йогурт. Визначання кількості характеристик мікроорганізмів. Метод підраховування колоній за температури 37 градусів С (IDF 117B:1997, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Н. Коваленко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 7 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Коваленко, Н. (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
СТ2042
ДСТУ 4343:2004

Йогурти. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІІІ, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА380959
Варанкіна, Олександра Олександрівна.
Удосконалення технології йогуртів функціонального призначення з використанням бета-каротину мікробіологічного походження [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Варанкіна Олександра Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2011. - 17 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС128377
Варанкіна, Олександра Олександрівна.
Удосконалення технології йогуртів функціонального призначення з використанням бета-каротину мікробіологічного походження [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Варанкіна Олександра Олександрівна ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2011. - 235 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 141-174.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :

5.
СТ6709
ДСТУ ISO 9232/IDF 146:2012

Йогурт. Ідентифікація характерних мікроорганізмів (Lactobacsilluc delbrueckii subsp. bulgaricus та Streptococcus thermophilus) (ISO 9232:2003 (IDF 146:2003), IDT) [Текст]. - Чинний від 2013-05-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - IV, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
Р125727

Застосування харчових добавок [Текст] : навч.-метод. посіб. для студентів всіх форм навчання спец. 7.(8.)05130111 "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів" та 7.(8.)05140101 "Промислова біотехнологія" / Л. В. Кричковська [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків : НТУ "ХПІ", 2014. - 47 с. - Бібліогр.: с. 45-47. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Кричковська, Лідія Василівна; Грицаєнко, Ірина Володимирівна; Варанкіна, Олександра Олександрівна; Мироненко, Л. С.; Слись, К. В.; "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ7130
ДСТУ ISO 11869:2007

Йогурт. Визначення титровної кислотності потенціометричним методом (ISO 11869:1997, IDT) [Текст]. - Чинний від 2009-01-01. - Київ : Держспоживстандарт України, 2014. - IV, 3 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА421661
Крижак, Лілія Миколаївна.
Удосконалення технології йогурту функціонального призначення з використанням ехінацеї пурпурової [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Крижак Лілія Миколаївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 19 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА423005
Сніжко, Ольга Олегівна.
Обґрунтування біотехнології кисломолочного напою з комплексом апіпродуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Сніжко Ольга Олегівна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ, 2016. - 22 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
СТ8118
ДСТУ ISO 7889/IDF 117:2014

Йогурт. Метод підрахування характерних колоній мікроорганізмів за температури 37°С (ISO 7889/IDF 117:2003, IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВА820077
Ломова, Н. М.
Біотехнологія кисломолочного напою з комплексом апіпродуктів [Текст] : монографія / Н. М. Ломова, О. О. Сніжко, О. М. Очколяс ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Компринт, 2017. - 210 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 156-190. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-601-6

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сніжко, О. О.; Очколяс, О. М.; Національний університет біоресурсів і природокористування України

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського