Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Л94 я86<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.
ВС37150

Риба жива, заморожена та охолоджена. Технічні умови [Текст] : зб. стандартів: ДСТУ 2284-93, ГОСТ 814-96, ГОСТ 1168-86, ГОСТ 17660-97, ГОСТ 17661-72, ГОСТ 20057-96, ГОСТ 24896-81 / упоряд. В. Л. Іванов [та ін.]. - Вид. офіц. - Л. : ЗАТ "Науково-інформаційний центр "Леонорм", 2002. - 78 с. - (Державні стандарти України, міждержавні стандарти). - ISBN 966-7426-80-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Іванов, Володимир Леонтійович (упоряд.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
СТ2790
ДСТУ 4514:2006

Риба, інші водні живі ресурси та харчова продукція з них [Текст] ; Визначання хлорорганічних пестицидів та поліхлорованих біфенілів методом газорідинної хроматографії / розроб. Ю. Фокін [та ін.] ; . - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 13 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Фокін, Ю (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
FAO/45(2)/Vol. 9A
Codex Alimentarius [Text] / Joint FAO/WHO Food Standards Programm, Codex Alimentarius Commission. - Rome : FAO : WHO2000. - ISSN 0259-2916.
Vol. 9A : Fish and fishery products. - 2001. - viii, 140 p. - ISBN 92-5-104660-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Joint FAO/WHO Food Standards Programm; Codex Alimentarius Commission

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

4.
СТ1635/3
Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Готування досліджуваних [дослідних] проб, вихідної суспензії та десятикратних розведень для мікробіологічного досліджування [дослідження] [Текст]. - Київ : Держспоживстандарт України, 2005 . - (Національний стандарт України).
Ч. 3 : ДСТУ ISO 6887-3:2014. Спеціальні правила готування риби та рибних продуктів (ISO 6887-3:2003, IDT). - Чинний від 2015-05-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 9 с. - Бібліогр.: с. 9.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СТ8330
ДСТУ 8029:2015

Риба та рибні продукти. Метод визначення вологи [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 10 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СТ8543
ДСТУ 7972:2015

Риба та рибні продукти. Правила приймання, методи відбирання проб [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 17 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 17

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ8572
ДСТУ 8031:2015

Риба та рибні продукти. Методи визначення хлориду натрію [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 11 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ10466
ДСТУ 8717:2017

Риба та рибні продукти. Методи визначення жиру [Текст]. - Чинний від 2019-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2020. - V, 20 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 20.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ10531
ДСТУ 8718:2017

Риба та рибні продукти. Методи визначення золи та мінеральних домішок [Текст]. - Чинний від 2019-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2020. - III, 12 с. : рис. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського