Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (10)
Пошуковий запит: (<.>U=Л932$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.
ДС48818
Тарасюк, Тетяна Іванівна.
Санітарна та біологічна оцінка яєчного порошку підданого обробці електромагнітним полем надвисоких частот [Текст] : дис...канд. біол. наук: 16.00.16 / Тарасюк Тетяна Іванівна ; УААН, Ін-т вет. медицини. - К., 1995. - 128 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); Інститут ветеринарної медицини (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС66581
Хомичук, Виктор Андреевич.
Совершенствование установки для сушки жидких пищевых продуктов А1-ФМУ с целью повышения ее технического уровня [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Хомичук Виктор Андреевич ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк, 2000. - 215 л. - л. 140-159

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецкий государственный университет экономики и торговли имени М. Туган-Барановского

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА290284
Тарасюк, Тетяна Іванівна.
Санітарна та біологічна оцінка яєчного порошку підданого обробці електромагнітним полем надвисоких частот [Текст] : автореф. дис... канд. біол. наук: 16.00.16 / Тарасюк Тетяна Іванівна ; УААН, Ін-т вет. медицини. - К., 1995. - 28 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); Інститут ветеринарної медицини (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА311784
Хомічук, Віктор Андрійович.
Удосконалення установки для сушки рідких харчових продуктів А1-ФМУ з метою підвищення її технічного рівня [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Хомічук Віктор Андрійович ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2000. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА602910
Рудавська, Ганна Богданівна.
Товарознавство молочних та яєчних товарів [Текст] : підручник / Г. Б. Рудавська [та ін] ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2000. - 250 с. - ISBN 966-7376-94-Х

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сирохман, Іван Васильович; Тищенко, Євгенія Василівна; Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА611745

Технологія переробки продукції тваринництва [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / О. В. Богомолов [та ін.] ; ред. О. В. Богомолов, Ф. В. Перцевий. - Х. : Видавництво Навчально-методичного центру заочного навчання с.г. вузів України, 2001. - 242 с.: іл. - (Підручники та учбові посібники). - Бібліогр.: с. 237-238. - ISBN 5-7763-2137-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Богомолов, О. В.; Перцевий, Ф. В.; Сафонова, О. М.; Тіщенко, Л. М.; Гринченко, О. О.; Богомолов, О. В. (ред.); Перцевий, Ф. В. (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ3361
ДСТУ 4656:2006

Яйця перепелині харчові та інкубаційні. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - На заміну РСТ УССР 2001-90 та ДСТУ 2022-91 у частині вимог до перепелиних яєць; чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандат України, 2007. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ4561
ДСТУ 5028:2008

Яйця курячі харчові. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 27583-88 ; чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 17 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 16-17

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА387189
Іванченко, Олександр Валерійович.
Процес обробки рідкого курячого яйця високим тиском з метою стабілізації його якості [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Іванченко Олександр Валерійович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 19 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л932 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС130694
Иванченко, Александр Валерьевич.
Процесс обработки жидкого куриного яйца высоким давлением с целью стабилизации его качества [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Иванченко Александр Валерьевич ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк, 2012. - 205 л. : рис. - Бібліогр.: арк. 160-179.

Рубрикатор НБУВ:
 Л932 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского

Видання зберігається у :

11.
СТ9006
ДСТУ 8256:2015

Паковання для яєць перепелиних харчових. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-04-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
СТ10014
ДСТУ 8719:2017

Продукти яєчні. Технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УССР 2013-91 (зі скасуванням в Україні ГОСТ 30363-96) ; Чинний від 2019-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
СТ11072
ДСТУ 8762:2018

Яйця індичі харчові та інкубаційні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2019-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2021. - III, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13-14.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського