Пошуковий запит: (<.>U=Л924$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 64
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС40221 Эспиро Захи Совершенствование рабочих органов машин для производства мясных порционных полуфабрикатов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.02.14 / Эспиро Захи ; КТИПП. - К., 1993. - 148 л. - Библиогр.:л.131-144Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: КТИПП
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС49921 Беляева, Елена Михайловна. Технология мясных фаршевых изделий из односортного мяса [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Беляева Елена Михайловна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 202 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС92703 Слащева, Аліна В'ячеславівна. Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Слащева Аліна В'ячеславівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Х., 2006. - 326 арк. - арк. 139-164Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС92743 Мізнік, Лариса Миколаївна. Визначення раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів виготовлення виробів із тіста з начинкою [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Мізнік Лариса Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 122 арк.: рис., табл. - арк. 105-116Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС101412 Кандалей, Ольга Валентинівна. Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кандалей Ольга Валентинівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 149 арк.+ дод. - арк. 130-149Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС104158 Горбань, Виктор Григорьевич. Технология фарша из говядины ферментированной и кулинарных изделий на его основе [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горбань Виктор Григорьевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2007. - 268 л. - Библиогр.: л. 153-170Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский гос. университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС106925 Серік, Максим Леонідович. Технологія композиції мінерально-білково-жирової та м'ясних січених виробів з її використанням [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Серік Максим Леонідович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 340 арк. - арк. 177-199Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ДС106978 Колесник, Алина Алексеевна. Технология мясных фаршевых изделий специального назначения с использованием полуфабриката костного пищевого [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колесник Алина Алексеевна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2007. - 354 л. - Библиогр.: л. 194-219Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский гос. университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС61028 Зюзько, Алла Валентиновна. Разработка технологии получения формованных мясо- растительных полуфабрикатов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Зюзько Алла Валентиновна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 214 л.: рис. - л.147-164Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ДС65512 Пересічна, Світлана Михайлівна. Товарознавча оцінка кров'яних ковбас та м'ясних кулінарних виробів з використанням чорного харчового альбуміну [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Пересічна Світлана Михайлівна ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К., 2000. - 279 арк.: рис. - арк. 158-183.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА272819 Эспиро Захи Совершенствование рабочих органов машин для производства мясных порционных полуфабрикатов [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.02.14 / Эспиро Захи ; КТИПП. - К., 1993. - 23 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: КТИПП
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА290988 Бєляєва, Олена Михайлівна. Технологія м'ясних фаршових виробів з односортного м'яса [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бєляєва Олена Михайлівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА349527 Кандалей, Ольга Валентинівна. Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кандалей Ольга Валентинівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА344514 Мізнік, Лариса Миколаївна. Визначення раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів виготовлення виробів із тіста з начинкою [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Мізнік Лариса Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА344621 Слащева, Аліна В'ячеславівна. Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Слащева Аліна В'ячеславівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА359942 Москаленко, Ольга Василівна. Технологія білкового напівфабрикату з колагенвмісної сировини для м'ясних січених виробів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Москаленко Ольга Василівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА304907 Зюзько, Алла Валентинівна. Розробка технології виробництва формованих м'ясо- рослинних напівфабрикатів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Зюзько Алла Валентинівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА310670 Пересічна, Світлана Михайлівна. Товарознавча оцінка кров'яних ковбас та м'ясних кулінарних виробів з використанням чорного харчового альбуміну [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Пересічна Світлана Михайлівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 18 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА326994 Медведовський, Яків Семенович. Технологія м'ясних фаршевих виробів з біологічно активними речовинами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Медведовський Яків Семенович ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2003. - 17 с.: рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА353340 Горбань, Віктор Григорович. Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горбань Віктор Григорович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |