Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (5)
1.
ІВ200682
Przybylski, Wiesław.
Wykorzystanie potencjału glikolitycznego mięśnia Longissimus dorsi w badaniach nad uwarunkowaniem wybranych cech jakości mięsa wieprzowego [Text] / W. Przybylski. - Warszawa : Fundacja "Rozwój SGGW", 2002. - 84 s.: rys. - Бібліогр.: S.72-83. - ISBN 83-7274-036-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :

2.
ВА755759
Офіленко, Наталія Олександрівна.
Товарознавча характеристика м'яса і сала свиней при різному поєднанні порід [Текст] : монографія / Н. О. Офіленко ; Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2012. - 126 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 121-126. - 300 прим. - ISBN 978-966-184-176-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки; Укоопспілка

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського