Пошуковий запит: (<.>U=Л92-1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 63
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС41174 Баньковская, Ирина Брониславовна. Мясная продуктивность и качество мяса свиней новых специализированных генотипов [Текст] : дис...канд.с.-х.наук:06.02.01 / Баньковская Ирина Брониславовна ; УААН, Ин-т свиноводства. - Полтава, 1993. - 198 с. - Библиогр.:с.176-198Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинская академия аграрных наук (Киев); Институт свиноводства (Полтава)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА363081 Кравчук, Василь Васильович. Критерії оцінки якості м'яса [Текст] : автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09 / В.В.Кравчук ; Національний ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2009. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА366016 Коваленко, Валентина Олексіївна. Наукові основи технології переробки м'ясної сировини з використанням ферментних препаратів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Коваленко Валентина Олексіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 33 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ВА575977 Сидоров, Михаил Анисимович. Микробиология мяса и мясопродуктов [Текст] : учебник для студ. сред. учеб. заведений, обуч. по спец. "Технология мяса и мясных продуктов" / М. А. Сидоров, Р. П. Корнелаева. - 2.изд., перераб. и доп. - М. : Колос, 1996. - 240 с. - (Учебники и учеб. пособия для студ. техникумов). - ISBN 5-10-003128-XРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Корнелаева, Раиса Петровна
Видання зберігається у :
|
5. | ВА611131 Копейкина, Людмила Васильевна. Биохимия мяса и мясопродуктов [Текст] : учеб. пособие / Л. В. Копейкина ; Дальневосточная гос. академия экономики и управления. - Владивосток : Издательство ДВГАЭУ, 2000. - 84 с.: рис. - ISBN 5-93362-028-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дальневосточная гос. академия экономики и управления
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | СТ929 ДСТУ ISO 2917-2001 М'ясо та м'ясні продукти. Визначання pH (контрольний метод) (ISO 2917:1999, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2002. - ІV, 6 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Єресько, Г (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ВА638204 Шкурин, Григорій Тимофійович. Забійні якості великої рогатої худоби [Текст] : методики досліджень / Г. Т. Шкурин [та ін.] ; УААН, Ін-т розведення і генетики тварин. - К. : Аграрна наука, 2002. - 50 с. - Бібліогр.: с. 46-47. - ISBN 966-540-078-9 Автори зазнач. на звороті тит. арк.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Тимченко, Олександр Григорович; Вдовиченко, Юрій Васильович; Українська академія аграрних наук (Київ); Інститут розведення і генетики тварин (Чубинське)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ВС38881 Позняковский, Валерий Михайлович. Экспертиза мяса и мясопродуктов [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, обучающихся по спец. "Товароведение и экспертиза товаров" / В. М. Позняковский. - 2.изд., стер. - Новосибирск : Сибирское университетское издательство, 2002. - 524 с.: рис., табл. - (Серия : экспертиза пищевых продуктов и продовольственного сырья). - Библиогр.: с. 520. - ISBN 5-94087-037-6 На обл. авт. не указ.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | Р102469 Мікробіологія м'яса і м'ясопродуктів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Поводзинський [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 13 с. - Бібліогр.: с. 12-13Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Поводзинський, Вадим Миколайович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | Р109784 Мікробіологія м'яса і м'ясопродуктів [Текст] : метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму підгот. 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. О. Воронцов, С. В. Ігнатенко. - К. : НУХТ, 2006. - 35 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Воронцов, Олександр Олександрович (уклад.); Ігнатенко, Сергій Вікторович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | СТ1635/Ч. 2 Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Готування досліджувальних проб, вихідної суспензії та десятикратних розведень для мікробіологічного досліджування [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2007 . - (Національний стандарт України). Ч. 2 : ДСТУ ISO 6887-2:2005 ; Специфічні правила готування м'яса та м'ясних виробів ; . - Чинний від 2007-04-01. - К. : [б.в.], 2007. - IV, 11 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | СТ3440 ДСТУ ISO 13496:2005 М'ясо та м'ясні продукти. Виявлення барвників. Метод із застосуванням тонкошарової хроматографії (ISO 13496:2000, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 10 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | СТ3353 ДСТУ ISO 2294:2005 М'ясо та м'ясні продукти. Метод визначення загального вмісту фосфору (контрольний метод) (ISO 2294:1974, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-03-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 5 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ВА693307 Розанцев, Эдуард Григорьевич. Биохимия мяса и мясных продуктов (общая часть) [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, обучающихся по направлению подгот. дипломир. специалиста 260300 "Технология сырья и продуктов животного происхождения" спец. 260301 - Технология мяса и молочных продуктов, 260303 - Технология молока и молочных продуктов и спец. 240902 - Пищевая биотехнология / Э. Г. Розанцев. - М. : ДеЛи принт, 2006. - 240 с.: рис., табл. - Библиогр.: с. 229. - ISBN 5-94343-115-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | СТ1093/Ч. 3 Продукти харчові. Визначання вмісту нітрату і/або нітриту [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2003 . - (Національний стандарт України). Ч. 3 : ДСТУ ENV 12014-3:2003; Спектрометричне визначання вмісту нітрату та нітриту в м'ясних продуктах після ферментативного відновлювання нітрату до нітриту (ENV 12014-3:1998, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Пилипенко [та ін.]. - Чинний від 01.07.2005. - [Б. м.] : [б.в.], 2005. - ІV, 8 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пилипенко, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | СТ1093/Ч. 4 Продукти харчові. Визначання вмісту нітрату і/або нітриту [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2003 . - (Національний стандарт України). Ч. 4 : ДСТУ ENV 12014-4:2003 ; Метод іонообмінної хроматографії (IX) для визначання вмісту нітрату та нітриту в м'ясних продуктах (ENV 12014-4:1998, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Пилипенко [та ін.] ; . - Чинний від 01.07.2005. - [Б. м.] : [б.в.], 2005. - 9 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пилипенко, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | СТ1979/Ч. 1 М'ясо та м'ясні продукти; Визначання вмісту хлоридів [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2005 . - (Національний стандарт України). Ч. 1 : ДСТУ ISO 1841-1:2004 ; Метод Волхарда (ISO 1841-1:1996, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.] ; . - Чинний від 01.01.2006. - [Б. м.] : [б.в.], 2005. - ІV, 6 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Єресько, Г (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | СТ1979/Ч. 2 М'ясо та м'ясні продукти; Визначання вмісту хлоридів [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2005 . - (Національний стандарт України). Ч. 2 : ДСТУ ISO 1841-2:2004 ; Потенціометричний метод (ISO 1841-2:1996, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.] ; . - Чинний від 01.01.2006. - [Б. м.] : [б.в.], 2005. - ІV, 6 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Єресько, Г. (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
|
19. | СТ2212 ДСТУ ISO 4134:2004 М'ясо та м'ясні продукти; Контрольний метод визначання вмісту L-(+)- глутамінової кислоти (ISO 4134:1999, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 9 с.: рис. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Єресько, Г (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | СТ2376 ДСТУ ISO 5553:2005 Мясо та мясні продукти. Виявлення поліфосфатів (ISO 5553-1980, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Єресько, Г (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |