Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (23)
Пошуковий запит: (<.>U=Л914<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
ДС70101
Селютіна, Галина Анатоліївна.
Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Селютіна Галина Анатоліївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 243 арк.: рис. - арк. 171-196

Рубрикатор НБУВ:
 Л914 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА314663
Селютіна, Галина Анатоліївна.
Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Селютіна Галина Анатоліївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л914 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА355190
   Осокіна, Ніна Максимівна.
Формування якості плодів чорної смородини та її збереження в продуктах консервування [Текст] : автореф. дис... д-ра с.-г. наук: 06.01.15 / Осокіна Ніна Максимівна ; Уманський держ. аграрний ун-т. - Умань, 2007. - 40 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л914 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Уманський державний аграрний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА789294
   Малюк, Людмила Петрівна.
Технології продуктів харчування з підвищеним вмістом біологічно активних речовин на основі плодів та ягід [Текст] : монографія / Л. П. Малюк, Н. Ю. Балацька, А. А. Дубініна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 178 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 158-178. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-348-5

Рубрикатор НБУВ:
 Л913 
 Л914 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Балацька, Наталя Юріївна; Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського