Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Л91-309.1/9 я86<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.
СТ1037
ДСТУ ISO 6822-2002

Картопля, коренеплоди та круглокачанна капуста. Настанови щодо зберігання в буртах із примусовим вентилюванням (ISO 6822:1984, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. О. Гарбуз [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 6 с.: рис. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гарбуз, О (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
СТ9385
ДСТУ ISO 5525-2002

Картопля. Зберігання на відкритому повітрі (в буртах) (ISO 5525:1986, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. О. Гарбуз [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 4 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гарбуз, О (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СТ1425
ДСТУ 4172:2003

Виноград столових сортів. Настанови щодо зберігання на холоді (ISO 2168:1974, MOD) [Текст] / розроб. В. Косюра [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 14 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Косюра, В (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СТ1488
ДСТУ ISO 2169:2003

Фрукти й овочі. Фізичні умови зберігання на холоді. Визначання та вимірювання (ISO 2169-1981, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Косюра [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Косюра, В (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СТ3089
ДСТУ ISO 3659:2005

Фрукти та овочі. Дозарювання після зберігання на холоді (ISO 3659-1977, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 7 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СТ8941
ДСТУ 8321:2015

Вишня. Зберігання в регульованому газовому середовищі [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ9607
ДСТУ ISO 873:2008

Персики. Настанови щодо зберігання в холодильній камері (ISO 873:1980, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 5 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ9731
ДСТУ ISO 2826:2008

Абрикоси. Настанови щодо зберігання в холодильній камері (ISO 2826:1974, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 4 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 4.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ9752
ДСТУ ISO 6662:2008

Сливи. Настанови щодо зберігання в холодильній камері (ISO 6662:1983, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 4 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
СТ9835
ДСТУ ISO 7920:2009

Черешня та вишня. Настанова щодо зберігання та транспортування в умовах охолодження (ISO 7920:1984, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 3 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського