Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (13)
Пошуковий запит: (<.>U=Л875.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 21
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС41134
Калмыкова, Ирина Семеновна.
Применение электроплазмолиза для интенсификации извлечения фенольных веществ из винограда в технологии красных столовых вин и натурального сока [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.13;05.18.07 / Калмыкова Ирина Семеновна ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 200 с. - Библиогр.:с.159-179

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС101824
Байлук, Сергій Іванович.
Удосконалення технології виробництва сидру [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Байлук Сергій Іванович ; Нац. ін-т винограду і вина "Магарач", Ін-т агроекології УААН. - Ялта, 2007. - 276 арк. - Бібліогр.: арк. 138-152.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта); Інститут агроекології (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС78961
Войцехівський, Володимир Іванович.
Біохімічні основи вдосконалення технології виробництва столових плодово-ягідних вин [Текст] : дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Войцехівський Володимир Іванович ; Національний аграрний ун-т. - К., 2002. - 222 арк. - арк. 139-168

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний аграрний університет (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС96993
Каричковський, Володимир Дмитрович.
Хіміко-технологічна оцінка плодів чорної смородини і йошти та оптимізація технології некріплених виноматеріалів з них [Текст] : дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Каричковський Володимир Дмитрович ; Уманський держ. аграрний ун-т. - Умань, 2005. - 243 арк. - арк. 146-171

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Уманський державний аграрний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА350856
Байлук, Сергій Іванович.
Удосконалення технології виробництва сидру [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Байлук Сергій Іванович ; Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2007. - 22 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА341864
Каричковський, Володимир Дмитрович.
Хіміко-технологічна оцінка плодів чорної смородини і йошти та оптимізація технології некріплених виноматеріалів з них [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Каричковський Володимир Дмитрович ; Уманський держ. аграрний ун-т. - Умань, 2005. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Уманський державний аграрний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА322765
Войцехівський, Володимир Іванович.
Біохімічні основи вдосконалення технології виробництва столових плодово-ягідних вин [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Войцехівський Володимир Іванович ; Національний аграрний ун-т. - К., 2003. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
В348890/Кн. 6
Сборник технологических инструкций и нормативных материалов по плодово-ягодному виноделию [Текст] / Ин-т садоводства УААН, Укр. НИИ плодово-ягодного виноделия. - Д., 2002 .
Кн. 6 : Технология изготовления плодово-ягодных соков / А. М. Литовченко [и др.] ; ред. А. М. Литовченко. - [Б. м.] : [б.и.], 2002. - 160 с. - Библиогр.: с. 142-143. - ISBN 966-7935-21-3 (6кн.). - ISBN 966-7935-22-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Тюрин, Сергей Тимофеевич; Чернявский, Владимир Петрович; Литовченко, Александр Михайлович (ред.); Украинская академия аграрных наук(Киев); Институт садоводства(Новоселки (пос.), Киев. обл.); Украинский НИИ плодово-ягодного виноделия

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
В348890/Кн. 8
Сборник технологических инструкций и нормативных материалов по плодово-ягодному виноделию [Текст] / Ин-т садоводства УААН, Укр.НИИ плодово-ягодного виноделия. - Д., 2002 .
Кн. 8 : Резервуары и подготовка их к эксплуатации на предприятиях, перерабатывающих плоды и ягоды / С. Т. Тюрин [и др.] ; Крымская академия наук. - [Б. м.] : [б.и.], 2002. - 144 с. - Библиогр.: с. 142-143. - ISBN 966-7935-21-3 (8 кн.). - ISBN 966-7935-23-Х

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Тюрин, Сергей Тимофеевич; Литовченко, Александр Михайлович; Чернявский, Владимир Петрович; Яцына, Анатолий Никитович; Агафонов, Геннадий Илларионович; Крымская академия наук; Украинская академия аграрных наук(Киев); Институт садоводства(Новоселки (пос.), Киев. обл.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
Р108438

Технологія напоїв із плодово-ягідної сировини [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни і викон. лаб. практикуму студ. денної і заоч. форм навч. і викон. контр. роботи студ. заоч. форми навч. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" спеціалізації 6.091700.03 "Технологія вина" напряму підгот. 0917 "Харчова технологія та інженерія" / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. М. Куц. - К. : НУХТ, 2006. - 27 с. - Бібліогр.: с. 27

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Куц, Анатолій Михайлович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
СТ4536
ДСТУ 6038:2008

Напої на основі вина. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 13 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
СТ4540
ДСТУ 6037-2008

Виноматеріали плодово-ягідні оброблені. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 28615-90 ; чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 15 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13-14

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
СТ4537
ДСТУ 6036:2008

Вина плодово-ягідні. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 28616-90 ; чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА372446
   Токар, Анастасія Юхимівна.
Формування якості плодів і ягід та її збереження за удосконаленої технології некріплених виноматеріалів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра с.-г. наук : 06.01.15 / Токар Анастасія Юхимівна ; Уман. нац. ун-т садівництва. - Умань, 2010. - 40 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Уманський національний університет садівництва

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ДС118058 з дод.
   Токар, Анастасія Юхимівна.
Формування якості плодів і ягід та її збереження за удосконаленої технології некріплених виноматеріалів [Текст] : дис. ... д-ра с.-г. наук : 06.01.15 / Токар Анастасія Юхимівна ; Уман. нац. ун-т садівництва. - Умань, 2010. - 364 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 566-635.
2 кн. од.
Приложение:
Формування якості плодів і ягід та її збереження за удосконаленої технології некріплених виноматеріалів. - Умань, 2010. - Арк. 366-635 : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Уманський національний університет садівництва

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
СТ5315
ДСТУ 7088:2009

Спирт плодовий молодий для виробництва міцних напоїв. Технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УРСР 1480-90 (у частині молодого спирту) ; Чинний від 2011-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
СТ5356
ДСТУ 7085:2009

Вина плодово-ягідні газовані. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2011. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА392327
Гайдай, Ірина Володимирівна.
Розробка технології плодово-ягідних алкогольних напоїв підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Гайдай Ірина Володимирівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
СТ5972
ДСТУ 4836:2007

Сидри. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2012. - III, 16 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА422997
Сичова, Олена Вікторівна.
Удосконалення технології сидрових матеріалів з використанням дріжджів роду Schizosaccharomyces [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Сичова Олена Вікторівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського