Пошуковий запит: (<.>U=Л874.5-3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. | ДС59009 Согоян, Каринэ Рудольфовна. Биохимические особенности использования иммобилизованных дрожжей в производстве игристых вин бутылочным способом [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Согоян Каринэ Рудольфовна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1998. - 208 л. - л. 114-136Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС66580 Ковалев, Николай Николаевич. Усовершенствование технологии игристых вин с использованием дисперсных минералов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Ковалев Николай Николаевич ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 2000. - 197 л. - л. 123-142Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА300629 Согоян, Каріне Рудольфівна. Біохімічні особливості застосування іммобілізованих дріжджів при виробництві ігристих вин пляшковим способом [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Согоян Каріне Рудольфівна ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 1998. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА311764 Ковальов, Микола Миколайович. Удосконалення технології ігристих вин з використанням дисперсних мінералів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Ковальов Микола Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА312651 Саакян, Сурен Михайлович. Совершенствование некоторых технологических параметров производства шампанских, игристых вин и повышение их качества в условиях Армении [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Саакян Сурен Михайлович ; Армянская сельскохозяйственная академия. - Ереван, 2000. - 22 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Армянская сельскохозяйственная академия
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА321852 Микаелян, Микаел Норикович. Разработка технологической схемы производства игристых вин из новых сортов винограда и энохимические исследования выработанной продукции [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Микаелян Микаел Норикович ; Армянская сельскохозяйственная академия. - Ереван, 2002. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Армянская сельскохозяйственная академия
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА379211 Єрмолін, Дмитро Володимирович. Удосконалення технології шампанських та ігристих вин на основі раціонального використання сировини та допоміжних речовин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Єрмолін Дмитро Володимирович ; Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2011. - 21 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ДС127436 Ермолин, Дмитрий Владимирович. Усовершенствование технологии шампанских и игристых вин на основе рационального использования сырья и вспомогательных материалов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Ермолин Дмитрий Владимирович ; Нац. ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2011. - 236 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 136-172.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА432567 Древова, Світлана Сергіївна. Удосконалення технології ігристих вин на основі регулювання комплексу поверхнево-активних речовин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Древова Світлана Сергіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|