Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (3)
Пошуковий запит: (<.>U=Л874.5-3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.
ДС59009
Согоян, Каринэ Рудольфовна.
Биохимические особенности использования иммобилизованных дрожжей в производстве игристых вин бутылочным способом [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Согоян Каринэ Рудольфовна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1998. - 208 л. - л. 114-136

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС66580
Ковалев, Николай Николаевич.
Усовершенствование технологии игристых вин с использованием дисперсных минералов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Ковалев Николай Николаевич ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 2000. - 197 л. - л. 123-142

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский гос. университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА300629
Согоян, Каріне Рудольфівна.
Біохімічні особливості застосування іммобілізованих дріжджів при виробництві ігристих вин пляшковим способом [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Согоян Каріне Рудольфівна ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 1998. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА311764
Ковальов, Микола Миколайович.
Удосконалення технології ігристих вин з використанням дисперсних мінералів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Ковальов Микола Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА312651
Саакян, Сурен Михайлович.
Совершенствование некоторых технологических параметров производства шампанских, игристых вин и повышение их качества в условиях Армении [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Саакян Сурен Михайлович ; Армянская сельскохозяйственная академия. - Ереван, 2000. - 22 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Армянская сельскохозяйственная академия

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА321852
Микаелян, Микаел Норикович.
Разработка технологической схемы производства игристых вин из новых сортов винограда и энохимические исследования выработанной продукции [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Микаелян Микаел Норикович ; Армянская сельскохозяйственная академия. - Ереван, 2002. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Армянская сельскохозяйственная академия

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА379211
Єрмолін, Дмитро Володимирович.
Удосконалення технології шампанських та ігристих вин на основі раціонального використання сировини та допоміжних речовин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Єрмолін Дмитро Володимирович ; Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2011. - 21 с. : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС127436
Ермолин, Дмитрий Владимирович.
Усовершенствование технологии шампанских и игристых вин на основе рационального использования сырья и вспомогательных материалов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Ермолин Дмитрий Владимирович ; Нац. ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2011. - 236 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 136-172.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА432567
Древова, Світлана Сергіївна.
Удосконалення технології ігристих вин на основі регулювання комплексу поверхнево-активних речовин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Древова Світлана Сергіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського