Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (8)Реферативна база даних (34)
Пошуковий запит: (<.>U=Л868<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 28
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС65518
Дорохович, Вікторія Віталіївна.
Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталіївна ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К., 2000. - 215 арк.: рис. - арк. 151-167.

Рубрикатор НБУВ:
 Л868 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС70158
Якимів, Ольга Володимирівна.
Обгрунтування складу, технологія та дослідження лікувально-профілактичних засобів на основі кондитерських виробів [Текст] : дис... канд. фармац. наук: 15.00.01 / Якимів Ольга Володимирівна ; Львівський держ. медичний ун-т ім. Данила Галицького. - Л., 2001. - 156 арк.: рис. - арк. 123-147

Рубрикатор НБУВ:
 Л868 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Львівський державний медичний університет імені Данила Галицького

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС96678
Полякова, Олена Іванівна.
Розробка ресурсозберігаючої технології шоколадних виробів та розширення їх асортименту [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Полякова Олена Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 256 арк.: табл. - арк. 183-198

Рубрикатор НБУВ:
 Л864 
 Л868 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС100766
   Оболкіна, Віра Іллівна.
Наукове обгрунтування та розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Оболкіна Віра Іллівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 370 арк.+ 250арк. (дод.). - арк. 339-370
Дві кн. одиниці

Рубрикатор НБУВ:
 Л868 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА340030
Полякова, Олена Іванівна.
Розробка ресурсозберігаючої технології шоколадних виробів та розширення їх асортименту [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Полякова Олена Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л864 
 Л868 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА342238
Бабіч, Оксана Вікторівна.
Розроблення технології "безглютенового" печива для хворих на целіакію [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Бабіч Оксана Вікторівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л868 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА347518
   Оболкіна, Віра Іллівна.
Наукове обгрунтування та розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Оболкіна Віра Іллівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 40 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л868 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА310533
Дорохович, Вікторія Віталіївна.
Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталіївна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л868 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА314161
Якимів, Ольга Володимирівна.
Обгрунтування складу, технологія та дослідження лікувально-профілактичних засобів на основі кондитерських виробів [Текст] : автореф. дис... канд. фармац. наук: 15.00.01 / Якимів Ольга Володимирівна ; Київська медична академія післядипломної освіти ім. П.Л.Шупика. - К., 2001. - 19 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л868 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київська медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА371049
Дорохович, Вікторія Віталївна .
Наукове обгрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталївна ; Київ. нац. торгово-екон. ун-т . - К., 2010. - 38 с. : іл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л868 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА370976
Яременко, Оксана Михайлівна.
Удосконалення технології печива шляхом зниження глікемічності, калорійності та покращення фізіологічної цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Яременко Оксана Михайлівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л868 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС115224
Яременко, Оксана Михайлівна.
Удосконалення технології печива шляхом зниження глікемічності, калорійності та покращення фізіологічної цінності [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Яременко Оксана Михайлівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 270 арк. : табл. - Бібліогр.: арк. 147-162

Рубрикатор НБУВ:
 Л868 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА379193
Сєногонова, Людмила Іванівна.
Формування споживних властивостей цукерок для спортсменів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Сєногонова Людмила Іванівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л868 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ДС119227 з дод.
   Дорохович, Вікторія Віталївна.
Наукове обгрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталївна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 363 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 308-363.
2 кн. од.
Приложение:
Наукове обгрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання. - К., 2010. - 314 арк. : рис., табл. Шифр ДС119227 дод.

Рубрикатор НБУВ:
 Л868 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА381043
Гавриш, Андрій Володимирович.
Технологія жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Гавриш Андрій Володимирович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 18 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л868 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ДС127708
Гавриш, Андрій Володимирович.
Технологія жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Гавриш Андрій Володимирович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 307 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 166-187.

Рубрикатор НБУВ:
 Л868 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА391006
Білецька, Яна Олександрівна.
Формування якості зефіру з використанням еламіну та ягідних пюре [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Білецька Яна Олександрівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л868 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ДС128553
Сєногонова, Людмила Іванівна.
Формування споживних властивостей цукерок для спортсменів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Сєногонова Людмила Іванівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 215 арк. : табл. - Бібліогр.: арк. 133-162.

Рубрикатор НБУВ:
 Л868 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ДС130823
Білецька, Яна Олександрівна.
Формування якості зефіру з використанням еламіну та ягідних пюре [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Білецька Яна Олександрівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 284, [25] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 151-177.

Рубрикатор НБУВ:
 Л868 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :

20.
РА407547
Криворучко, Мирослав Юрійович.
Технологія борошняних кулінарних виробів на основі пророщеного зерна пшениці [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Криворучко Мирослав Юрійович ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2014. - 16, [1] с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л868 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського