Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (6)
Пошуковий запит: (<.>U=Л852.1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.
ДС90490
Мельник, Оксана Юріївна.
Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при виготовленні харчових концентратів швидкого приготування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Мельник Оксана Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 243 арк.: рис., табл. - арк. 154-170

Рубрикатор НБУВ:
 Л97-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС91441
Майданець, Оксана Миколаївна.
Удосконалення технологій ферментативного розріджування крохмалю та мальтодекстринів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Майданець Оксана Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 161 арк.: рис.+ 108арк. дод. - арк. 149-161

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА335967
Майданець, Оксана Миколаївна.
Удосконалення технологій ферментативного розріджування крохмалю та мальтодекстринів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Майданець Оксана Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА339496
Мельник, Оксана Юріївна.
Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при виготовленні харчових концентратів швидкого приготування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Мельник Оксана Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л97-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА363545
Ребенок, Євген Вікторович.
Розробка технології електрохімічної модифікації картопляного крохмалю [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Ребенок Євген Вікторович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.28 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС138198
Ребенок, Євген Вікторович.
Розробка технології електрохімічної модифікації картопляного крохмалю [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Ребенок Євген Вікторович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2009. - 161, 14, [18] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 147-161.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.28 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського