Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (21)
Пошуковий запит: (<.>U=Л83-106$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.
Р103448

Інструкція щодо попередження картопляної хвороби хліба. І-158.00389676.001-2003 [Текст] / розроб. Л. А. Гуленко [та ін.] ; Державний департамент продовольства, Державна акціонерна компанія "Хліб України", Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром". - К. : [б.в.], 2003. - 23 с. - Бібліогр.: с. 20

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуленко, Л. А (розроб.); Державний департамент продовольстваДержавна акціонерна компанія "Хліб України"; Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром"

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ІВ206711
Ceglińska, Alicja.
Wpływ wybranych polepszaczy na właściwości ciasta i jakość otrzymanych wyrobów [Text] / A. Ceglińska. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2005. - 78 s.: tab. - (Rozprawy naukowe monografie). - Бібліогр.: s. 65-76. - ISBN 83-7244-625-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :

3.
ВА761494
Куцевол, Олег Миколайович.
Високочастотні методи і засоби контролю вологості капілярно-пористих матеріалів [Текст] : монографія / О. М. Куцевол, М. О. Куцевол, В. М. Лисогор. - Вінниця : Діло, 2012. - 215 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 199-213. - ISBN 978-617-662-025-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Куцевол, Микола Олександрович; Лисогор, Василь Микитович

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА772950
   Єгоров, Богдан Вікторович.
Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових зернових продуктів [Текст] : монографія / Єгоров Б. В., Мардар М. Р. - О. : [б. в.], 2013. - 387 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 334-387. - 300 прим. - ISBN 978-617-7054-05-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мардар, Марина Ромиківна

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА403865
   Мардар, Марина Ромиківна.
Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Мардар Марина Ромиківна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 38 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
УДК:
 664.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС140240
   Мардар, Марина Ромиківна.
Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Мардар Марина Ромиківна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2013. - 430 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 367-430.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
УДК:
 664.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського