Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л823.1/9<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
ДС66011
Жегалюк, Елена Владимировна.
Разработка технологии производства крупяных продуктов из зерна сориза [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Жегалюк Елена Владимировна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2000. - 176 л. - л.144-159

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА309665
Жегалюк, Олена Володимирівна.
Розробка технології виробництва круп'яних продуктів із зерна соризу [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Жегалюк Олена Володимирівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2000. - 15 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА425490
Новіков, Володимир Вікторович.
Удосконалення технології виробництва круп'яних продуктів із зерна тритикале [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Новіков Володимир Вікторович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 20, [1] с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА429318
   Попова, Тетяна Миколаївна.
Товарознавча оцінка круп із гречки і проса та продуктів з їх використанням [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Попова Тетяна Миколаївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2017. - 21 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського