Пошуковий запит: (<.>U=Л821.2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
|
1. | ДС100974 Насіковський, Володимир Анатолійович. Технологічні властивості зерна пшениці залежно від режимів сушіння та зберігання [Текст] : дис... канд. с.-г. наук: 06.01.15 / Насіковський Володимир Анатолійович ; Національний аграрний ун-т. - К., 2007. - 184 арк. - арк. 146-163Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний аграрний університет (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА350945 Насіковський, Володимир Анатолійович. Технологічні властивості зерна пшениці залежно від режимів сушіння та зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.01.15 / Насіковський Володимир Анатолійович ; Національний аграрний ун-т. - К., 2007. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний аграрний університет (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА389394 Ішкова, Олена Миколаївна. Товарознавча оцінка нових сортів озимої м'якої пшениці для виготовлення хліба [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Ішкова Олена Миколаївна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 21 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА401298 Верещинський, Олександр Павлович. Наукові основи і практика підвищення ефективності сортових хлібопекарських помелів пшениці [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.02 / Верещинський Олександр Павлович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 35 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА410768 Бабков, Андрій Валентинович. Використання озонових технологій для обробки та зберігання зерна пшениці [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Бабков Андрій Валентинович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2014. - 20 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА422715 Верхоланцева, Валентина Олександрівна. Обґрунтування режимних параметрів охолодження зернової сировини у процесі зберігання [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Верхоланцева Валентина Олександрівна ; Вінниц. нац. аграр. ун-т. - Вінниця, 2016. - 22 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Вінницький національний аграрний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ВА802243 Станкевич, Георгій Миколайович. Озон в технологіях обробки та зберігання зерна пшениці [Текст] : [монографія] / Станкевич Г. М., Бабков А. В. - Херсон : Грінь Д. С. [вид.], 2015. - 267 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 247-264. - 50 прим. - ISBN 978-966-930-051-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Бабков, Андрій Валентинович
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА434641 Любич, Віталій Володимирович. Теоретичне обґрунтування формування якості зерна пшениць і продуктів його перероблення [Текст] : автореф. дис. ... д-ра с.-г. наук : 06.01.15 / Любич Віталій Володимирович ; Уман. нац. ун-т садівництва. - Умань, 2018. - 44 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Уманський національний університет садівництва
Видання зберігається у :
|
9. | ІВ226974 Liubych, Vitalii Volodymyrovych. Quality features of spelt wheat grain [Text] : importance and perspective of spelt whead / V. V. Liubych, H. M. Hospodarenko, S. P. Poltoretskyi. - Saarbrücken : LAP Lambert acad. publ., 2017. - 108 p. : fig., tab. - Бібліогр.: с. 106-108. - 300 прим. - ISBN 978-3-659-62014-0Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Hospodarenko, Hryhorii Mykolaiovych; Poltoretskyi, Serhii Petrovych
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ІВ226973 Liubych, Vitalii Volodymyrovych. Innovative technologies and spelt grain products [Text] / V. V. Liubych, H. M. Hospodarenko, S. P. Poltoretskyi. - 2nd suppl. ed. - Saarbrücken : LAP Lambert acad. publ., 2018. - 173 p. : fig., tab. - Бібліогр.: с. 168-173. - ISBN 978-613-9-98820-4Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Hospodarenko, Hryhorii Mykolaiovych; Poltoretskyi, Serhii Petrovych
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС139779 Верещинський, Олександр Павлович. Наукові основи і практика підвищення ефективності сортових хлібопекарських помелів пшениці [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.02 / Верещинський Олександр Павлович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 383 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 274-306.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ДС144369 Ишкова, Елена Николаевна. Товароведная оценка новых сортов озимой мягкой пшеницы для производства хлеба [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Ишкова Елена Николаевна ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк, 2012. - 192, [87] л. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 170-192.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского (ДонНУЭТ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|