Пошуковий запит: (<.>U=Л80-9$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 181
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС52968 Егорова, Антонина Викторовна. Разработка технологии производства безлактозного зернового продукта [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Егорова Антонина Викторовна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 186 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС95039 Шевченко, Олександр Юхимович. Наукові основи і апаратурне оформлення процесів довгострокового зберігання харчових продуктів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Шевченко Олександр Юхимович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 381 арк.: рис., табл. - арк. 323-343Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС54687 Решта, Сентябрина Петровна. Разработка биотехнологии композиционных пищевых продуктов на основе вторичного зернового сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Решта Сентябрина Петровна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1997. - 244 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС58814 Чуйко, Людмила Алексеевна. Товароведная оценка пищевых добавок и продуктов профилактического действия из цветочной пыльцы и растительного сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Чуйко Людмила Алексеевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1998. - 249 л. - л. 170-188Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС59368 Погарская, Виктория Вадимовна. Формирование качества каротиноидных фитодобавок профилактического действия из моркови и их использование в продуктах питания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Погарская Виктория Вадимовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1998. - 272 л. - л. 158-175Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС51602 з додат. Сирохман, Іван Васильович. Наукові проблеми зберігання жирів та поліпшення споживних властивостей жировмісних продуктів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Сирохман Іван Васильович ; Центральна спілка споживчих товариств України, Львівська комерційна академія. - Львів, 1995. - 635 л.+додат.210л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Львівська комерційна академія; Центральна спілка споживчих товариств України; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА288867 Антіпіна, Олена Олексіївна. Розробка хіміко-технологічних основ одержання харчового білку та волокон з вторинних зернових ресурсів [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.02 / Антіпіна Олена Олексіївна ; Одеська академія харчових технологій. - О., 1995. - 23 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА296432 Решта, Сентябрина Петрівна. Розробка біотехнології композиційних харчових продуктів на основі вторинної зернової сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Решта Сентябрина Петрівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1997. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА293188 Сирохман, Іван Васильович. Наукові проблеми зберігання жирів та поліпшення споживних властивостей жировмісних продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Сирохман Іван Васильович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1995. - 46 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА344978 Шевченко, Олександр Юхимович. Наукові основи і апаратурне оформлення процесів довгострокового зберігання харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Шевченко Олександр Юхимович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 43 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА301650 Чуйко, Людмила Олексіївна. Товарознавча оцінка харчових добавок та продуктів профілактичної дії з квіткового пилку та рослинної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Чуйко Людмила Олексіївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА301658 Погарська, Вікторія Вадимівна. Формування якості каротиноїдних фітодобавок профілактичної дії з моркви та їх використання в продуктах харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Погарська Вікторія Вадимівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА301770 Данилова, Людмила Андріївна. Природні інгібітори окислення ліпідів і вирішення проблеми підвищення якості харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.06 / Данилова Людмила Андріївна ; Харківський держ. політехнічний ун-т. - Х., 1998. - 33 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний політехнічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ВА562018 Власова, Лариса Леонтіївна. Практичні заняття з товарознавства продовольчих товарів [Текст] : навч. посібник / Л. Л. Власова. - К. : Вища шк., 1995. - 54 с. - ISBN 5-11-004507-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ВА567775 Шляхи підвищення якості та вдосконалення асортименту товарів в умовах переходу до ринку [Текст] : зб. наук. праць / Київський держ. торговельно-економічний ун-т ; відп. ред. А. Є. Мірошников [та ін.]. - К. : [б.в.], 1996. - 198 с. - ISBN 5-7763-1650-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Мірошников, А. Є. (відп. ред.); Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | В341474/Ч. 1 Методичні вказівки з підготовки до державних іспитів з фаху 7.050301 [Текст] : запитання тестів / авт.- уклад. Н. Я. Орлова [та ін.] ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К., 1997 . Ч. 1. - К. : [б.в.], 1997. - 47 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Орлова, Н. Я \авт.- уклад.\; Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ВА570792 Специализированные продукты детского питания, прошедшие экспертизу в Институте питания РАМН и гигиеническую сертификацию в Госкомсанэпиднадзоре России [Текст] : каталог. - М. : [б.в.], 1996. - 96 с. - ISBN 5-87664-066-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | Ва581289 Новые технологии витаминных углеводсодержащих фитодобавок и их использование в продуктах профилактического действия [Текст] / Р. Ю. Павлюк [и др.] ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания, Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - Х. : [б.в.] ; К. : [б.в.], 1997. - 290 с. - ISBN 5-7763-8314-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Павлюк, Раиса Юрьевна; Черевко, Александр Иванович; Гулый, Иван Степанович; Симахина, Галина Александровна; Соколова, Лора Михайловна; Харьковская государственная академия технологии и организации питания; Украинский гос. ун-т пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ВА582662 Сирохман, Іван Васильович. Товарознавство продовольчих товарів [Текст] / І. В. Сирохман [та ін]. - К. : Лібра, 1998. - 632 с. - ISBN 966-7035-01-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Задорожний, Іван Михайлович; Пономарьов, Петро Хомич
Видання зберігається у :
|
20. | Р81374 Методичні вказівки для самостійного вивчення та підготовки до усного заліку з курсу "Товарознавство продовольчих товарів". Розділи: "Харчові жири", "Молочні та яєчні товари", "М'ясні товари", "Рибні товари" [Текст] : для студ. товарознавчого фак. заоч. форми навч. та спец. 7.050301 "Товарознавство і торгівля продовольчими товарами", 7.050303 "Товарознавство та експертиза в митній справі", 7.050304 "Захист прав споживачів", 7.050305 "Зберігання продовольчих товарів" / Київський держ. торговельно-економічний ун-т ; уклад. Є. В. Тищенко [та ін.]. - К. : [б.в.], 1997. - 30 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Тищенко, Євгенія Василівна (уклад.); Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |