Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-4-02 я73-5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
Р97168

Проектування підприємств галузі з основами САПР [Текст] : метод. вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для студ. IV курсу спец. 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Є. Г. Бондаренко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 14 с. - Бібліогр.: с.14.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Бондаренко, Євгенія Григорівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
Р109137

Проектування підприємств галузі з основами САПР [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисціпліни та виконання контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" спеціалізації "Технологія спирту, дріжджів і лікеро-горілчаних напоїв" напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. В. Карпутіна, В. О. Маринченко. - К. : НУХТ, 2006. - 21 с. - Бібліогр.: с. 20-21

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Карпутіна, Маргарита Віталіївна (уклад.); Маринченко, Віктор Опанасович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
Р105907

Проектування підприємств галузі (виробництво солоду, пива і безалкогольних напоїв) [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни, виконання контрольної та розрахунково-графічної робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв і виноробство" напряму 6.0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. Є. Мелетьєв [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мелетьєв, Анатолій Євгенович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА759834

Курсове та дипломне проектування підприємств для переробки і зберігання сільськогосподарської продукції [Текст] : [навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.] / В. М. Бандура [та ін.] ; Вінниц. нац. аграр. ун-т. - Вінниця : [б. в.], 2012. - 357 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 351-354. - ISBN 978-966-2462-74-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Бандура, В. М.; Гунько, І. В.; Паламарчук, І. П.; Фіалковська, Л. Н.; Берник, І. М.; Вінницький національний аграрний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського