Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-3 я73<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.
Р77884

Резерви харчового білка в Україні [Текст] : конспект лекції / КДТЕУ ; сост. В. Міцик. - К. : [б.в.], 1994. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Міцик, В.Ю. (сост.); КДТЕУ

Видання зберігається у :

2.
Р115089

Товарознавство сільськогосподарських продуктів і сировини [Текст] : тест. завдання з дисципліни для студ. товарозн.-комерц. ф-ту та ф-ту заоч. освіти напряму підгот. "Товарознавство та торговельне підприємництво" / уклад. Л. І. Решетило, І. В. Донцова ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2009. - 43 с. - Бібліогр.: с. 42-43

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  
  


Дод. точки доступу:
Решетило, Л. І. (уклад.); Донцова, І. В. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА720307
Колтунов, Віктор Андрійович.
Продовольча сировина [Текст] : підручник / В. А. Колтунов ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : [КНТЕУ], 2009. - 267 с. - (Серія "Товарознавство"). - Бібліогр.: с. 260. - ISBN 978-966-629-413-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА782249

Технологічні властивості сировини [Текст] : навч. посіб. [для самост. роботи студентів] / О. П. Прісс [та ін.]. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2014. - 223 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 222-223. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-040-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Прісс, Олеся Петрівна; Кюрчев, Сергій Володимирович; Жукова, Валентина Федорівна; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА806815

Товарознавство. Харчові продукти з генетично модифікованої сировини [Текст] : навч. посіб. / [А. А. Дубініна та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 266 с. : рис., табл. - Назва обкл. : Харчові продукти, одержані із генетично модифікованої сировини. - Бібліогр.: с. 130-131. - 200 прим. - ISBN 978-966-405-397-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  
  


Дод. точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Ольховська, Вікторія Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Непочатих, Тетяна Анатоліївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського