Пошуковий запит: (<.>U=Л782.12-3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 38
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС90637 Максімова, Ірина Миколаївна. Технологія підготовки насіння соняшнику до переробки на оліє-жирових комбінатах із застосуванням дисперсних мінералів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Максімова Ірина Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 167 арк.: рис., табл. - арк. 152-161Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС73709 Камсулина, Наталия Валерьевна. Технология растительного масла, обогащенного каротиноидами моркови, и его использование при производстве продуктов питания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Камсулина Наталия Валерьевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2002. - 272 л. - Библиогр.: л. 173-191Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА334622 Магассуба Демба Биохимические и технологические характеристики семян карите (Butyrospermum parkii) в связи с хранением и технологической переработкой [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.04 / Магассуба Демба ; Краснодарский политехнический ин-т. - Краснодар, 1990. - 23 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Краснодарский политехнический институт
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА337821 Максімова, Ірина Миколаївна. Технологія підготовки насіння соняшнику із застосуванням дисперсних мінералів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Максімова Ірина Миколаївна ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т". - Х., 2005. - 20 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА350342 Заргарян, Арен Ашотович. Разработка технологии получения растительных масел из плодовых косточек [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Заргарян Арен Ашотович ; Государственный аграрный ун-т Армении. - Ереван, 2007. - 19 с. Описано по переводу. - Текст на арм. яз.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Государственный аграрный ун-т Армении
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА362108 Осіна, Тетяна Георгіївна. Розвиток методів багатопараметричного експрес-контролю складу органічних сипких матеріалів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.11.13 / Осіна Тетяна Георгіївна ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т". - Х., 2008. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА319702 Камсуліна, Наталія Валеріївна. Технологія рослинної олії, збагаченої каротиноїдами моркви, та її використання при виробництві продуктів харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Камсуліна Наталія Валеріївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 19 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | СТ2949 ДСТУ ISO 729:2005 Насіння олійних культур [Текст] ; Визначення кислотності олії (ISO 729:1988, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.] ; . - Вид. офіц. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 5 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сімакович, Л (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | СТ3631 ДСТУ ISO 5511:2006 Насіння олійне [Текст] ; Визначення вмісту олії. Спектрометричний метод ядерного магнітного резонансу низької здатності з використанням безперервної хвилі (Швидкий метод) (ISO 5511:1992, IDT) ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | СТ3621 ДСТУ ISO 542:2006 Насіння олійних культур. Методи відбирання проб (ISO 542:1990, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 8 с.: рис. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | СТ3614 ДСТУ ISO 658:2006 Насіння олійних культур. Метод визначення вмісту домішок (ISO 658:2002, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 8 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | СТ1708 ДСТУ ISO 10565:2003 Насіння олійних культур [Текст] ; Одночасне визначання вмісту олії та вологи. Метод спектроскопії з використовуванням імпульсного ядерного магнітного резонансу (ISO 10565:1998, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.] ; . - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 10 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сімакович, Л (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | Р108468 Біохімія та технологія олієжирової сировини [Текст] : методичні вказівки до виконання лаб. робіт для студ. спец. 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. В. Пешук, Є. І. Шеманська. - К. : НУХТ, 2007. - 45 с. - Бібліогр.: с. 44Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пешук, Людмила Василівна (уклад.); Шеманська, Євгенія Іванівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | СТ3918 ДСТУ 4811:2007 Насіння олійних культур. Метод визначення вологості [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | СТ4460 ДСТУ ISO 659:2007 Насіння олійне. Визначення вмісту олії (контрольний метод) (ISO 659:1998, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 10 с.: табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | СТ4400 ДСТУ ISO 664:2007 Насіння олійне. Виділення дослідного зразка з лабораторної проби (ISO 664:1990, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 3 с.: табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | СТ4743 ДСТУ 7096:2009 Насіння олійне. Визначання вмісту олії методом прискореного екстрагування розчинниками [Текст]. - Чинний від 2010-04-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 7 с. : рис. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | СТ4857 ДСТУ 7011:2009 Соняшник. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 8 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | СТ4823/1 Насіння, макухи та шроти хрестоцвітних культур. Методи визначання глюкозинолатів [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2010 . - (Національний стандарт України). Ч. 1 : ДСТУ 4969-1:2008. Методи фотоколориметричного визначання загального вмісту глюкозинолатів. - Чинний від 2010-07-01. - К., 2010. - IV, 11 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | СТ4834 ДСТУ 7012:2009 Кунжут. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |