Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)424.1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 329
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ВА847896 Присяжнюк, Александр Николаевич. 101 ошибка Ресторатора, или Прогулка по минному полю [Текст] / Александр Присяжнюк. - Харьков : Фолио, 2021. - 125, [1] с. : ил. - 1000 прим. - ISBN 978-966-03-9429-2Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | С11585/2 HoReCa [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ : [у 3 т.] / Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2017. Т. 2 : Ресторани / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі. - 2017. - 311 с. : рис., табл., кольор. іл. - Бібліогр.: с. 309-311 . - 500 прим. - ISBN 978-966-629-841-9Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Мазаракі, Анатолій Антонович; Шаповал, Світлана Леонідівна; Мельниченко, Світлана Володимирівна; Ведмідь, Надія Іванівна; Кравченко, Михайло Федорович; Мазаракі, Анатолій Антонович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА755288 Прохоренко, Катерина Михайлівна. PR-технології в готельно-ресторанному бізнесі [Текст] : навч. посіб. / Прохоренко К. М. ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2011. - 239 с. : рис. - Бібліогр.: с. 234-239. - 500 прим. - ISBN 978-617-602-032-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА804277 Казаков, Кирилл. The City Coffee Guide, 2015 [Текст] : всеукр. независимый гид по кофейням третьей волны / Кирилл Казаков, Ольга Сушко, Диана Прокопчук. - [Киев] : В. Задирака [изд.], 2015. - 128 с. : фот. - 2000 прим. - ISBN 978-617-7110-40-7 Авт. на обкл. не зазнач.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Сушко, Ольга; Прокопчук, Диана
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА736262 Карсекін, Валерій Іванович. Інвестиційна політика в готельному бізнесі: проблеми теорії і практики [Текст] : монографія / В. І. Карсекін, Л. А. Бовш ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], 2010. - 504 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-183-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Бовш, Людмила Андріївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ДС124096 Бовш, Людмила Андріївна. Інвестиційна політика підприємств готельного господарства [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Бовш Людмила Андріївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 251 арк. - Бібліогр.: арк. 238-251.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | РА372637 Бовш, Людмила Андріївна. Інвестиційна політика підприємств готельного господарства [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Бовш Людмила Андріївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 19 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ВА783546 Індустрія сервісу: актуальні питання та інноваційні аспекти [Текст] : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. в рамках Крим. пулу "Наукові досягнення - в практичну діяльність", 26-27 верес. 2013 р., м. Євпаторія / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Каф. готел. і ресторан. бізнесу ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред. та ін.)]. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 97 с. : рис. - 30 прим. - ISBN 978-966-405-304-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. (відп. ред.); Янчева, Л. М. (ред.); Михайлов, В. М. (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі. Кафедра готельного і ресторанного бізнесу; "Індустрія сервісу: актуальні питання та інноваційні аспекти", міжнародна науково-практична конференція (2013 ; Євпаторія); "Наукові досягнення - в практичну діяльність", Кримський пул (2013 ; Євпаторія)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ВА845048 Інжиніринг у ресторанному бізнесі [Текст] : навч. посіб. / [О. В. Кузьмін та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій, Нац. авіац. ун-т, Приват. акціонер. т-во "ВНЗ "Міжрегіон. акад. упр. персоналом". - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2019. - 485 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 312-316 . - 300 прим. - ISBN 978-966-289-302-1Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Кузьмін, Олег Володимирович; Чемакіна, Октябрина Володимирівна; Акімова, Людмила Миколаївна; Куц, Анатолій Михайлович; Корецька, Ірина Львівна; Кузьмін, Антон Олегович; Національний університет харчових технологій (Київ); Національний авіаційний університет (Київ); "Міжрегіональна академія управління персоналом", вищий навчальний заклад, приватне акціонерне товариство (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ВА812335 Дуб, Володимир Васильович. Інжиніринг у ресторанному господарстві [Текст] : навч. посіб. / В. В. Дуб, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Друкарня Мадрид, 2017. - 175 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 174-175. - 300 прим. - ISBN 978-617-7470-49-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Терешкін, Олег Георгійович; Горєлков, Дмитро Вікторович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | ВА864737 Інновації, тренди та виклики в індустрії гостинності [Текст] : матеріали II Міжнар. наук.-практ.конф., 4-5 трав. 2023 р. / Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів : ЛТЕУ, 2023. - 188 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 100 прим. - ISBN 978-617-602-333-3 Парал. тит. арк. англ.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний університет; "Інновації, тренди та виклики в індустрії гостинності", міжнародна науково-практична конференція (2 ; 2023 ; Львів)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | ВА854566 Інноваційні напрямки розвитку міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи [Текст] : колект. монографія / [В. О. Бабенко та ін.] ; за заг. ред. Н. І. Данько, В. О. Бабенко ; Харків. нац. ун-т ім. В. Н. Каразіна. - Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2021. - 362 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 300 прим. - ISBN 978-966-285-715-3Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Бабенко, Віталіна Олексіївна; Білецька, Яна Олександрівна; Біловодська, Олена Анатоліївна; Варипаєв, Олексій Михайлович; Варипаєва, Людмила Миронівна; Горєлков, Дмитро Вікторович; Данько, Наталія Іванівна; Довгаль, Георгій Володимирович; Довгаль, Олена Андріївна; Іванченко, Надія Олександрівна; Малюк, Людмила Петрівна; Некос, Алла Наумівна; Подлєпіна, Поліна Олександрівна; Походенко, Борис Олексійович; Пушко, Ольга Олександрівна; Радченко, Анна Едуардівна; Решетняк, Олена Іванівна; Соколовська, Олена Олександрівна; Строкович, Ганна Віталіївна; Терешкін, Олег Георгійович; Червоний, Віталій Миколайович; Чубукова, Ольга Юріївна; Чуйко, Андрій Миколайович; Шуліка, Борис Олександрович; Данько, Наталія Іванівна (ред.); Бабенко, Віталіна Олексіївна (ред.); Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
| 13. | ВА840701 Ощипок, Ігор Миколайович. Інноваційні ресторанні технології [Текст] : підручник / І. М. Ощипок. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019. - 325 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 316-321. - 300 прим. - ISBN 978-617-602-255-8Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | ВС54703 П'ятницька, Галина Тезіївна. Інноваційні ресторанні технології: основи теорії [Текст] : навч. посіб. / Г. Т. П'ятницька, Н. О. П'ятницька. - К. : Кондор, 2013. - 248 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 196-206. - 500 прим. - ISBN 978-966-2781-30-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: П'ятницька, Ніла Олексіївна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | ВА788704 Інноваційні технології в готельно-ресторанному господарстві [Текст] : зб. наук. ст. магістрів спец. "Готельна і ресторанна справа" ПУЕТ за результатами наук. дослідж. 2014-2015 навч. року / Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ) ; [відп. ред.: Л. М. Страшко, Т. В. Капліна]. - Полтава : ПУЕТ, 2015. - 116, [1] с. - Бібліогр. в кінці ст. - 38 прим. - ISBN 978-966-184-187-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Страшко, Л. М. (ред.); Капліна, Т. В. (ред.); "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | ВА786307 Яцун, Леонід Миколайович. Інноваційна політика підприємств ресторанного господарства [Текст] : монографія / Л. М. Яцун, О. В. Борисова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 265 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 250-265. - 50 прим. - ISBN 978-966-405-312-6Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Борисова, Оксана Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. | ВА825889 Давидова, Оксана Юріївна. Інноваційне управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства: методологія, теорія і практика [Текст] : монографія / О. Ю. Давидова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2018. - 447 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 322-369. - 300 прим. - ISBN 978-617-7675-20-3Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. | ДС148712 Іжевський, Володимир Віталійович. Інноваційний розвиток роздрібної торгівлі та ресторанного господарства у ринковому середовищі [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Іжевський Володимир Віталійович ; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. комерц. акад. - Львів, 2011. - 179, [6] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 156-179.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Центральна спілка споживчих товариств України; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. | РА382791 Іжевський, Володимир Віталійович. Інноваційний розвиток роздрібної торгівлі та ресторанного господарства у ринковому середовищі [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Іжевський Володимир Віталійович ; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. комерц. акад. - Л., 2011. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Центральна спілка споживчих товариств України; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. | РА426760 Борисова, Олена Олександрівна. Інноваційний розвиток системи економічної безпеки підприємств сфери ресторанного бізнесу [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 21.04.02 / Борисова Олена Олександрівна ; ВНЗ "Ун-т економіки та права "КРОК". - Київ, 2017. - 22 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: "КРОК" університет економіки та права", вищий навчальний заклад (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|