Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (37)
Пошуковий запит: (<.>U=Л996.5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 162
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
РА304344
Пересічний, Михайло Іванович.
Наукове обгрунтування та розробка технологій продуктів громадського харчування радіозахисної дії [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Пересічний Михайло Іванович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1999. - 35 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА379094
Ленерт, Світлана Олександрівна.
Формування якості овочево-сиркових паст підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Ленерт Світлана Олександрівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА395894
Неіленко, Сергій Михайлович.
Технологія кулінарної продукції радіозахисної дії [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Неіленко Сергій Михайлович ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2013. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА434290
Мотузка, Юлія Миколаївна.
Управління безпечністю та якістю продуктів для інтерального харчування [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Мотузка Юлія Миколаївна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2018. - 44 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Р351 
УДК:
 641.1 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА451457
Білецька, Яна Олександрівна.
Наукове обґрунтування формування якості спеціалізованих продуктів та впровадження інтегрованого методу їх застосування [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Білецька Яна Олександрівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2021. - 40 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 641.56 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА449481
Ленерт, Світлана Олександрівна.
Наукове обґрунтування технологій холестеринознижуючої харчової продукції [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Ленерт Світлана Олександрівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2021. - 46 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА448618
Дацишин, Катерина Євгенівна.
Розробка технології низькоалергенного гідролізату білків сироватки для збагачення молочних продуктів спеціального призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Дацишин Катерина Євгенівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 25 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС60379
Пересічний, Михайло Іванович.
Наукове обгрунтування та розробка технологій продуктів громадського харчування радіозахисної дії [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Пересічний Михайло Іванович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1999. - 334 л.: рис. + 345л. дод. - л. 291-334

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС127631
Ленерт, Світлана Олександрівна.
Формування якості овочево-сиркових паст підвищеної біологічної цінності [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Ленерт Світлана Олександрівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 276 арк. - Бібліогр.: арк. 221-276.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС146818
Неіленко, Сергій Михайлович.
Технологія кулінарної продукції радіозахисної дії [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Неіленко Сергій Михайлович ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2012. - 203 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 128-150.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВА559553

Диета [Текст] : блюда для вашего стола / сост. Н. Демидова. - К. : Будівельник, 1994. - 97 с. - ISBN 5-7705-0611-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Демидова, Н. М. (сост.)

Видання зберігається у :

12.
ВА559552

Диета Диета [Текст] : для здоровых и больных / сост. Н. М. Демидова. - К. : Будівельник, 1994. - 81 с. - ISBN 5-7705-0612-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Демидова, Нина Михайловна (сост.)

Видання зберігається у :

13.
ВА565609
Медкова, Ирина Львовна.
Пища, которая лечит [Текст] / И. Л. Медкова, Т. Н. Павлова. - М. : МСП, 1995. - 512 с. - ISBN 5-7578-0002-X

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Павлова, Татьяна Николаевна

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
Р79287

И кормит, и лечит [Текст] : использование картофеля в лечеб.-профилакт. целях / УААН, Институт картофелеводства ; сост. В. И. Гершкович. - К. : Довіра, 1995. - 23 с. - ISBN 5-85154-046-X

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гершкович, Виктор Ионович (сост.); УААНИнститут картофелеводства

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ВА705507

Рациональное питание - ключи к здоровью [Текст] / пер. с англ. И. Осокин ; сост. М. К. Бауэрс, Н. Иванова. - М. : Центр здоровья, 1995. - 288 с. - Библиогр.: с. 230. - ISBN 5-86847-397-2
В вых. дан. место и год изд. - К., 2004

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Бауэрс, Майклин К. (сост.); Иванова, Надежда (сост.); Осокин, И. (пер. с англ.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
Відділ міжбібліотечного науково-інформаційного сервісу

16.
ВА567303
Куровский, Ефим Андреевич.
Исцеление едой [Текст] / Е. А. Куровский. - К. : Урожай, 1996. - 239 с. - ISBN 5-337-01681-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ВА567137
Ена, Ярослав Михайлович.
Пить или не пить? Пить!!! [Текст] : напитки здоровья / Я. М. Ена [и др.]. - К. : Довира, 1996. - 271 с. - ISBN 5-85154-061-3
На обл. авт. не указ.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Щулипенко, Игорь Михайлович; Шехтер, Ирина Евгениевна

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ВА592956
Рудиченко, Володимир.
Природні харчові сорбенти як чинник здоров'я сучасної людини [Текст] / В. Рудиченко. - К. : Вища школа, 1997. - 367 с. - ISBN 5-11-004638-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ВА588936
Казьмин, Виктор Дмитриевич.
Раздельное питание [Текст] / В. Д. Казьмин. - Ростов-на-Дону : Проф-Пресс, 1998. - 511 с. - (Зеленая). - ISBN 5-88475-308-X

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
WHO/23.880
Joint FAO/WHO Consultation on Preparation and Use of Food-Based Dietary Guidelines (1995 ; Nicosia).
Preparation and use of food-based dietary guidelines [Text] : report of a Joint FAO/WHO Consultation / Joint FAO/WHO Consultation on Preparation and Use of Food-Based Dietary Guidelines (1995 ; Nicosia) . - Geneva : WHO, 1998. - vi, 108 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 880). - ISBN 92 4 120880 5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського