Пошуковий запит: (<.>U=Л996.5<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 162
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА304344 Пересічний, Михайло Іванович. Наукове обгрунтування та розробка технологій продуктів громадського харчування радіозахисної дії [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Пересічний Михайло Іванович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1999. - 35 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА379094 Ленерт, Світлана Олександрівна. Формування якості овочево-сиркових паст підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Ленерт Світлана Олександрівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА395894 Неіленко, Сергій Михайлович. Технологія кулінарної продукції радіозахисної дії [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Неіленко Сергій Михайлович ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2013. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА434290 Мотузка, Юлія Миколаївна. Управління безпечністю та якістю продуктів для інтерального харчування [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Мотузка Юлія Миколаївна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2018. - 44 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА451457 Білецька, Яна Олександрівна. Наукове обґрунтування формування якості спеціалізованих продуктів та впровадження інтегрованого методу їх застосування [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Білецька Яна Олександрівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2021. - 40 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА449481 Ленерт, Світлана Олександрівна. Наукове обґрунтування технологій холестеринознижуючої харчової продукції [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Ленерт Світлана Олександрівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2021. - 46 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА448618 Дацишин, Катерина Євгенівна. Розробка технології низькоалергенного гідролізату білків сироватки для збагачення молочних продуктів спеціального призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Дацишин Катерина Євгенівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 25 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС60379 Пересічний, Михайло Іванович. Наукове обгрунтування та розробка технологій продуктів громадського харчування радіозахисної дії [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Пересічний Михайло Іванович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1999. - 334 л.: рис. + 345л. дод. - л. 291-334Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС127631 Ленерт, Світлана Олександрівна. Формування якості овочево-сиркових паст підвищеної біологічної цінності [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Ленерт Світлана Олександрівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 276 арк. - Бібліогр.: арк. 221-276.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС146818 Неіленко, Сергій Михайлович. Технологія кулінарної продукції радіозахисної дії [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Неіленко Сергій Михайлович ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2012. - 203 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 128-150.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА559553 Диета [Текст] : блюда для вашего стола / сост. Н. Демидова. - К. : Будівельник, 1994. - 97 с. - ISBN 5-7705-0611-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Демидова, Н. М. (сост.)
Видання зберігається у :
|
12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА559552 Диета Диета [Текст] : для здоровых и больных / сост. Н. М. Демидова. - К. : Будівельник, 1994. - 81 с. - ISBN 5-7705-0612-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Демидова, Нина Михайловна (сост.)
Видання зберігається у :
|
13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА565609 Медкова, Ирина Львовна. Пища, которая лечит [Текст] / И. Л. Медкова, Т. Н. Павлова. - М. : МСП, 1995. - 512 с. - ISBN 5-7578-0002-XРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Павлова, Татьяна Николаевна
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р79287 И кормит, и лечит [Текст] : использование картофеля в лечеб.-профилакт. целях / УААН, Институт картофелеводства ; сост. В. И. Гершкович. - К. : Довіра, 1995. - 23 с. - ISBN 5-85154-046-XРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гершкович, Виктор Ионович (сост.); УААНИнститут картофелеводства
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА705507 Рациональное питание - ключи к здоровью [Текст] / пер. с англ. И. Осокин ; сост. М. К. Бауэрс, Н. Иванова. - М. : Центр здоровья, 1995. - 288 с. - Библиогр.: с. 230. - ISBN 5-86847-397-2 В вых. дан. место и год изд. - К., 2004Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Бауэрс, Майклин К. (сост.); Иванова, Надежда (сост.); Осокин, И. (пер. с англ.)
Видання зберігається у :
Основний фонд Відділ міжбібліотечного науково-інформаційного сервісу
|
16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА567303 Куровский, Ефим Андреевич. Исцеление едой [Текст] / Е. А. Куровский. - К. : Урожай, 1996. - 239 с. - ISBN 5-337-01681-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА567137 Ена, Ярослав Михайлович. Пить или не пить? Пить!!! [Текст] : напитки здоровья / Я. М. Ена [и др.]. - К. : Довира, 1996. - 271 с. - ISBN 5-85154-061-3 На обл. авт. не указ.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Щулипенко, Игорь Михайлович; Шехтер, Ирина Евгениевна
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА592956 Рудиченко, Володимир. Природні харчові сорбенти як чинник здоров'я сучасної людини [Текст] / В. Рудиченко. - К. : Вища школа, 1997. - 367 с. - ISBN 5-11-004638-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА588936 Казьмин, Виктор Дмитриевич. Раздельное питание [Текст] / В. Д. Казьмин. - Ростов-на-Дону : Проф-Пресс, 1998. - 511 с. - (Зеленая). - ISBN 5-88475-308-XРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | WHO/23.880 Joint FAO/WHO Consultation on Preparation and Use of Food-Based Dietary Guidelines (1995 ; Nicosia). Preparation and use of food-based dietary guidelines [Text] : report of a Joint FAO/WHO Consultation / Joint FAO/WHO Consultation on Preparation and Use of Food-Based Dietary Guidelines (1995 ; Nicosia) . - Geneva : WHO, 1998. - vi, 108 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 880). - ISBN 92 4 120880 5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
| |