Пошуковий запит: (<.>U=Л991.5$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 85
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА302268 Євлаш, Вікторія Владленівна. Технологія сухого харчового концентрату на основі крові забійних тварин та його використання у виробництві солодких збивних виробів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Євлаш Вікторія Владленівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р123848 Альхабаш, Елена Анатольевна. Лучшие десерты [Текст] / [Альхабаш Е. А.]. - Х. : Аргумент Принт, 2013. - 43 с. : цв.ил. - (Готовим с удовольствием). - 5000 прим. - ISBN 978-617-594-794-4. - ISBN 978-617-594-774-6 (серия) Авт. зазнач. у вих. відом.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р123842 Альхабаш, Олена Анатоліївна. Найкращі десерти [Текст] / [Альхабаш О. А.]. - Х. : Аргумент Принт, 2013. - 43 с. : кольор. іл. - (Готуємо із задоволенням). - 3000 прим. - ISBN 978-617-594-795-1. - ISBN 978-617-594-774-6 (серія) Авт. зазнач. у вих. відом.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА440834 Блощинська, Олена Олександрівна. Удосконалення технології безглютенових фонданів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Блощинська Олена Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 22 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВС54959 Василенко, Сергей. Салаты овощные, мясные, рыбные [Текст] : [рецепты] / [Сергей Василенко]. - Х. ; Белгород : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2013. - 126 с. : фот. цв. - Доп. тираж 10000 прим. - ISBN 978-966-14-2374-8 (Украина) (доп. тираж). - ISBN 978-5-9910-1782-4 (Россия) (доп. тираж) Авт. на тит. арк. не зазнач.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА338671 Васильєва, Олена Олександрівна. Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Васильєва Олена Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС88920 Васильєва, Олена Олександрівна. Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Васильєва Олена Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 273 арк.: рис. - арк. 182-206Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА353466 Ветров, Володимир Миколайович. Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної продукції [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Ветров Володимир Миколайович ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2007. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС104508 Ветров, Володимир Миколайович. Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної продукції [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Ветров Володимир Миколайович ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2007. - 262 арк. - арк. 166-188Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА443267 Голінська, Яна Андріївна. Розробка технології овочевих десертів на основі білих коренів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Голінська Яна Андріївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2019. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВС65809 Головашевич, Виктория. Десерты без выпекания [Текст] : чизкейки, тирамису, панна котта, желе и многое другое / Виктория Головашевич. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2019. - 79 с. : ил. - 5500 прим. - ISBN 978-617-12-5928-7Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд Відділ міжбібліотечного науково-інформаційного сервісу
|
12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВС62199 Головашевич, Виктория. Закуски и десерты из заварного теста [Текст] : эклеры, профитроли, буше / Виктория Головашевич. - Харьков ; Белгород : Клуб семейного досуга, 2017. - 80 с. : цв.ил. - 10000 прим. - ISBN 978-617-12-2299-1 (Украина). - ISBN 978-5-9910-3801-0 (Россия) На обкл. авт. не зазнач.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд Відділ міжбібліотечного науково-інформаційного сервісу
|
13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВС66254 Гудзенко, Алена. Сладости без сахара [Текст] : [доступ. рецепты] / Алена Гудзенко. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2019. - 94, [1] с. : цв. ил. - 4500 прим. - ISBN 978-617-12-6714-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р126375 Десерти і випічка [Текст] / [уклад. Duzs Mária ; пер. з угор. Шатілової Е. О.]. - Харків : Аргумент принт : Віват, 2014. - 31 с. : кольор. іл. - (Покрокова кулінарія) (Все зможемо!). - Пер. изд. : Desszertek, sütik kezdőknek / Duzs Mária. - 1000 прим. - ISBN 978-617-7186-30-3. - ISBN 978-617-7186-22-8 (серія)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Duzs, Mária (уклад.); Шатілова, Евеліна Олександрівна (пер.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р133704 Десерти без випікання [Текст] / [уклад. І. М. Тумко]. - Харків : Віват, 2017. - 47 с. : кольор. іл. - (Готуємо смачно). - 7100 прим. - ISBN 978-966-942-268-2. - ISBN 978-966-942-253-8 (серія)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Тумко, Ірина Миколаївна (уклад.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р133695 Десерты без выпечки [Текст] / [сост. И. Н. Тумко]. - Харьков : Виват, 2017. - 47 с. : цв.ил. - (Готовим вкусно). - 7100 прим. - ISBN 978-966-942-267-5. - ISBN 978-966-942-253-8 (серия)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Тумко, Ирина Николаевна (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВС51616 Десерты для праздников и на каждый день [Текст] / [пер. с фр. Е. П. Загадай]. - Х. : Принт-Сервис, 2010. - 128 с. : цв. ил. - (Серия "Коллекция лучших рецептов"). - 5000 прим. - ISBN 978-966-2269-07-9 (серия). - ISBN 978-966-2269-27-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Загадай, Е. П. (пер.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р126378 Десерты и выпечка [Текст] / [сост. Duzs Mária ; пер. с венг. Шатиловой Э. А.]. - Харьков : Аргумент принт : Виват, 2014. - 31 с. : цв.ил. - (Пошаговая кулинария) (Все получится!). - Пер. изд. : Desszertek, sütik kezdőknek / Duzs Mária. - 2000 прим. - ISBN 978-617-7186-29-7. - ISBN 978-617-7186-22-8 (серия)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Duzs, Mária (сост.); Шатилова, Эвелина Александровна (пер.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р129538 Десерты и напитки в будни и праздники [Текст]. - Киев : Кристалл Бук, 2016. - 24, [1] с. : цв.ил. - (Приятного аппетита) (Быстро. Вкусно. Недорого). - 3000 прим. - ISBN 978-617-7277-65-0. - ISBN 978-966-4815-54-0 (серия)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА680598 Десерты [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2007. - 241 с. - (Серия "Кулинария от А до Я"). - ISBN 966-343-046-X. - ISBN 966-343-231-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |