Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л99 я73-1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. | ВА764772 Вдовченко, Віктор Володимирович. Кулінарія. 11 клас [Текст] : підручник / В. В. Вдовченко, Н. Г. Левченко ; Нац. акад. пед. наук України, Ін-т педагогіки. - К. : Педагогічна думка, 2012. - 187 с. : іл. - Бібліогр.: с. 186-187. - 300 прим. - ISBN 978-966-644-296-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Левченко, Надія Григорівна; Національна академія педагогічних наук України (Київ)Інститут педагогіки (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА695228 Архіпов, Віктор Віталійович. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Текст] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закладів / В. В. Архіпов [и др.]. - К. : Інкос : Центр навчальної літератури, 2007. - 382 с. - ISBN 966-8347-48-ХРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Іванникова, Тетяна Вікторівна; Архіпова, Анастасія Вікторівна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА867592 Технологія продукції в закладах ресторанного господарства [Текст] : підруч. для студентів ВНЗ / С. В. Іванов [та ін.] ; за ред. д-ра хім. наук, проф. С. В. Іванова ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2013. - 430 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 423-424. - 300 прим. - ISBN 978-966-612-136-6 130 Нац. ун-ту харч. технологій.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Іванов, Сергій Віталійович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Доценко, Віктор Федорович; Білько, Марина Володимирівна; Куц, Анатолій Михайлович; Мельник, Ірина Василівна; Іванов, Сергій Віталійович (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА631333 Корягіна, Майя Федорівна. Технологія продукції громадського харчування [Текст] : навч. посібник / М. Ф. Корягіна [та ін.] ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2002. - 130 с.: іл. - Бібліогр.: с. 128. - ISBN 966-629-027-8 На тит. арк. автори не зазнач.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Юліна, Антоніна Іллівна; Петренко, Тетяна Федорівна; Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА717780 Топольник, Віра Григорівна. Управління якістю продукції ресторанного господарства [Текст] : навчальний посібник для студ. вищих навч. закл. / В. Г. Топольник ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2007. - 174 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 173. - ISBN 978-966-385-055-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|