Пошуковий запит: (<.>U=Л965$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 67
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА345353 Євса, Людмила Михайлівна. Удосконалення роботи вихрових апаратів при знепиленні газів молочноконсервних виробництв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Євса Людмила Михайлівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС92983 Євса, Людмила Михайлівна. Удосконалення роботи вихрових апаратів при знепиленні газів молочноконсервних виробництв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Євса Людмила Михайлівна ; Запорізька держ. інженерна академія. - Запоріжжя, 2006. - 183 арк.: рис. - арк. 133-146Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Запорізька державна інженерна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ2361 ДСТУ 4429:2005 Галети. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 14 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю. (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА325945 Гребельник, Оксана Петрівна. Розробка технології сухих десертних сумішей [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Гребельник Оксана Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 18 с.: рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС78776 Гребельник, Оксана Петрівна. Розробка технології сухих десертних сумішей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Гребельник Оксана Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 206 арк. - арк. 131-148Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА764490 Грек, Олена Вікторівна. Технологія комбінованих продуктів на молочній основі [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл., які навчаються за напрямом підготов. "Харчові технологої та інженерія" / О. В. Грек, Т. А. Скорченко ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : НУХТ, 2012. - 362 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 352-355. - 300 прим. - ISBN 978-966-612-132-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА305161 Дідух, Наталія Андріївна. Розробка технології згущеного молока геродієтичного призначення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Дідух Наталія Андріївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС59251 Дидух, Наталия Андреевна. Разработка технологии сгущенного молока геродиетической направленности [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Н.А.Дидух ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 233 л. - л. 176-189Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА394141 Калініна, Олена Дмитрівна. Розробка технології молока гідролізованого згущеного [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Калініна Олена Дмитрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС133989 Калинина, Елена Дмитриевна. Разработка технологии молока гидролизованного сгущенного [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Калинина Елена Дмитриевна ; Ин-т прод. ресурсов НААН (г. Киев). - К., 2012. - 229 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 139-159.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Национальная академия аграрных наук Украины (Киев); Институт продовольственных ресурсов (Киев)
Видання зберігається у :
|
11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ8220 ДСТУ 8551:2015 Консерви молочні згущені та продукти молочні сухі. Визначання кислотності потенціометричним та титрометричним методами [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ6882 ДСТУ 7381:2013 Консерви молочні. Визначення сахарів йодометричним методом [Текст]. - Чинний від 2014-03-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 8 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ8450 ДСТУ 8573:2015 Консерви молочні. Метод визначення в'язкості [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 5 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ8658 ДСТУ 8563:2015 Консерви молочні. Методи визначення фізичних та органолептичних показників [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 9 с. : табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ4865 ДСТУ 7071:2009 Консерви молочні. Молоко згущене з цукром та кавою. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2010-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ10695 ДСТУ 4274:2019 Консерви молочні. Молоко незбиране згущене з цукром. Технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4274:2003 ; Чинний від 2020-11-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2020. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7.Рубрикатор НБУВ: УДК: Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ4411 ДСТУ 6065:2008 Консерви молочні [Текст] ; Вершки згущені з цукром. Технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ4560 ДСТУ 6064:2008 Консерви молочні [Текст] ; Вершки згущені з цукром і наповнювачами. Технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ2280 ДСТУ 4404:2005 Консерви молочні [Текст] ; Молоко згущене стерилізоване в банках. Загальні технічні умови / розроб. Г. Єресько [та ін.] ; . - Офіц. вид. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - IV, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Єресько, Г. (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ1521 ДСТУ 4274:2003 Консерви молочні [Текст] ; Молоко незбиране згущене з цукром. Технічні умови / розроб. С. Шульга [та ін.] ; . - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, 10 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Шульга, С. (розроб.)
Видання зберігається у :
|
| |