Пошуковий запит: (<.>U=Л962$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 44
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | РА447223 Бондар, Світлана Віталіївна. Удосконалення технології паштетних консервів з використанням м'яса птиці механічно відокремленого [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Бондар Світлана Віталіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 25 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА296761 Бондаренко, Валентина Федосіївна. Технологія напівфабрикатів із субпродуктів курчат з метою їх використання у громадському харчуванні [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бондаренко Валентина Федосіївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1997. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС54168 Бондаренко, Валентина Федосеевна. Технология полуфабрикатов из субпродуктов цыплят для их использования в общественном питании [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бондаренко Валентина Федосеевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1997. - 324 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС116938 Бочковский, Андрей Петрович. Разработка технологий мясорастительных консервированных продуктов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Бочковский Андрей Петрович ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2010. - 208 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 121-141. Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА370290 Бочковський, Андрій Петрович. Розробка технологій м'ясорослинних консервованих продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Бочковський Андрій Петрович ; Одес. нац. акад. харчових технологій. - О., 2010. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА372757 Головко, Тетяна Миколаївна. Формування якості паштетів з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Головко Тетяна Миколаївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС124040 Головко, Тетяна Миколаївна. Формування якості паштетів з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Головко Тетяна Миколаївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 261 арк. - Бібліогр.: арк. 237-261.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
|
8. | ВА852302 Делаем консервы из мяса и рыбы [Текст]. - Харьков : КСД, 2021. - 317, [2] с. - 3000 прим. - ISBN 978-617-12-9093-8Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА307651 Казаченко, Світлана Володимирівна. Товарознавча характеристика комбінованих м'ясних консервів, призначених для раціонального харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Казаченко Світлана Володимирівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1999. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ДС64205 Казаченко, Світлана Володимирівна. Товарознавча характеристика комбінованих м'ясних консервів, призначених для раціонального харчування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Казаченко Світлана Володимирівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1999. - 229 л. - л.141-157Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | СТ2359 ДСТУ 4443:2005 Консерви із мяса птиці та субпродуктів. Технічні умови [Текст] / розроб. Н. Усатенко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 15 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Усатенко, Н (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | СТ4772 ДСТУ 7054:2009 Консерви іх м'яса птиці фаршеві. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2010-04-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 15 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | СТ4892 ДСТУ 7049:2009 Консерви м'ясні субпродуктові. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УРСР 1416-86 (у частині субпродуктових консервів) ; Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | СТ2758 ДСТУ 4606:2006 Консерви м'ясні фаршеві. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. О. Старчевой [та ін.]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 12186-77, ГОСТ 12187-66, ГОСТ 12296-66, ГОСТ 12297-66; Чинний від 01.07.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11-12Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Старчевой, О (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | СТ7625 ДСТУ 7682:2015 Консерви м'ясні. Гуляші. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2015. - III, 11 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | СТ7626 ДСТУ 7681:2015 Консерви м'ясні. М'ясо птиці у власному соку. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2015. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | СТ4878 ДСТУ 7050:2009 Консерви м'ясні. Паштети печінкові. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | СТ6918 ДСТУ 7352:2013 Консерви м'ясні. Паштети. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-01-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 11 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | СТ6917 ДСТУ 7351:2013 Консерви м'ясні. Сальтисони. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-01-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | СТ2303 ДСТУ 4449:2005 Консерви м'ясні. Сніданки м'ясні. Технічні умови [Текст] / розроб. О. Старчевой [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 12 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Старчевой, О. (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |