Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (22)Реферативна база даних (151)
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.9$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 177
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ІВ207567
Kowalczyk, Roman.
Analiza technologiczno-techniczna produkcji zagęszczonego soku jabłkowego [Text] / R. Kowalczyk. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2006. - 97 s.: rys. - (Rozprawy naukowe i monografie / Wydawnictwa Szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego). - Бібліогр.: s. 88-97. - ISBN 83-7244-706-3
Rezjume angl. m.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Wydawnictwa Szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego

Видання зберігається у :

2.
РА295521
Ільєва, Олена Сергієвна.
Інтенсифікація процесу одержання плодоягідних соків дифузійним методом [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Ільєва Олена Сергієвна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 21 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА452467
Польовик, Володимир Вікторович.
Вдосконалення технології самбуків з використанням плодово-ягідного купажного напівфабрикату [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Польовик Володимир Вікторович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 641.85 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА719836

Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини [Текст] : монографія / Т. Ю. Суткович [та ін.] ; ред. В. Я. Плахотін ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації харчових виробництв. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. - 149 с.: рис., табл. - Бібліогр.: в кінці розділів. - ISBN 978-966-184-057-6

Рубрикатор НБУВ:
 Л813 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Суткович, Тетяна Юліанівна; Безусов, Анатолій Тимофійович; Плахотін, Валентин Якович; Хомич, Галина Панасівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Плахотін, Валентин Якович (ред.); Укоопспілка; Полтавський університет споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації харчових виробництв

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА419056
Дегтярьова, Катерина Олександрівна.
Використання продуктів комплексної переробки відходів виробництва соку гарбуза для створення нових лікарських засобів [Текст] : автореф. дис. ... канд. фармацевт. наук : 15.00.03 / Дегтярьова Катерина Олександрівна ; Нац. фармацевт. ун-т. - Харків, 2015. - 22 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний фармацевтичний університет (Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА725809
Дубова, Галина Євгеніївна.
Використання центрифуг при виробництві соків та напоїв [Текст] : монографія / Г. Є. Дубова, А. Т. Безусов ; Укоопспілка, Полтав. ун-т спожив. кооперації України, Каф. загальноінж. дисциплін. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2007. - 85 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 72-85. - 1000 прим. - ISBN 978-966-7971-60-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Безусов, Анатолій Тимофійович; Полтавський університет споживчої кооперації України. Кафедра загальноінженерних дисциплінУкоопспілка

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА298508
Сидорченко, Олена Іванівна.
Дослідження перетворень біокомпонентів топінамбура і розробка на його основі технології розчинного порошку [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Сидорченко Олена Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ8964
ДСТУ 8637:2016

Екстракти фруктові та ягідні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА384048
Побережець, Іван Іванович.
Електроакустичний вимірювальний комплекс експрес-контролю якості рослинних соків [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.09.03 / Побережець Іван Іванович ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2011. - 18 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС132322
Побережець, Іван Іванович.
Електроакустичний вимірювальний комплекс експрес-контролю якості рослинних соків [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.09.03 / Побережець Іван Іванович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2011. - 142 арк. - Бібліогр.: арк. 131-142.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :

11.
ДС58776
Адоньєв, Євген Олександрович.
Електроакустичний метод експрес- контролю вмісту сухих речовин в плодових соках при первинній переробці плодів та ягід [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.20.02 / Адоньєв Євген Олександрович ; Національний аграрний ун-т. - К., 1998. - 175 л. - л. 139-147

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний аграрний університет (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА301586
Адоньєв, Євген Олександрович.
Електроакустичний метод експрес- контролю вмісту сухих речовин в плодових соках при первинній переробці плодів та ягід [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.20.02 / Адоньєв Євген Олександрович ; Національний аграрний ун-т. - К., 1998. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний аграрний університет (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА404268
Лазуткіна, Альона В'ячеславівна.
Ефективність мерчандайзингу в системі збуту продукції галузей харчової промисловості [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.03 / Лазуткіна Альона В'ячеславівна ; Міжнар. ун-т бізнесу і права. - Херсон, 2011. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Міжнародний університет бізнесу і права

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ДС148577
Лазуткіна, Альона В'ячеславівна.
Ефективність мерчандайзингу в системі збуту продукції галузей харчової промисловості [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.03 / Лазуткіна Альона В'ячеславівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2011. - 199, [9] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 181-191.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
СТ8468
ДСТУ-Н CODEX STAN 247:2014

Загальний стандарт кодексу для фруктових соків та нектарів (CODEX STAN 247-2005, IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-05-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 17 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА281498
Калмикова, Ірина Семенівна.
Застосування електроплазмолізу для інтенсифікації видобування фенольних речовин із винограду в технології червоних столових вин і натурального соку? [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.13;05.18.07 / Калмикова Ірина Семенівна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості. - О., 1993. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеський технологічний інститут харчової промисловості

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ДС52693
Ильева, Елена Сергеевна.
Интенсификация процесса получения плодоягодных соков диффузионным методом [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Ильева Елена Сергеевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 131 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ДС40866
Ибрамджи, Жером.
Использование топинамбура в технологии фруктовых консервов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Ибрамджи Жером ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 210 с. - Библиогр:с.168-191

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ДС58054
Сидорченко, Елена Ивановна.
Исследование преобразований биокомпонентов топинамбура и разработка на его основе технологии растворимого порошка [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Сидорченко Елена Ивановна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1997. - 207 л. - л. 190-207

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский гос. университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ДС72435
Гунько, Сергій Миколайович.
Комплексна мембранна технологія концентрування яблучного соку [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.17.18 / Гунько Сергій Миколайович ; Укр. акад. аграр. наук, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2001. - 206 арк. - арк. 127-143

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського