Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (527)Автореферати дисертацій (39)Реферативна база даних (510)
Пошуковий запит: (<.>U=Л92$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 429
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ІВ215212
Biller , Elżbieta.
Studia nad brązowieniem nieenzymatycznym i kształtowaniem cech smakowo-zapachowych w warunkach modelowych i w mięsie pieczonym [Text] / Elżbieta Biller. - Warszawa : Wydaw. SGGW, 2011. - 147 s. : rys., tab. - (Rozprawy naukowe i monografie). - Рез.: англ. - Библиогр.: с. 119-133. - ISBN 978-83-7583-313-3

Рубрикатор НБУВ:
 Л92-5 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ECE/TRADE/326

Bovine meat: carcases and cuts: UNECE standard [Text] / Working Party on Agricultural Quality Standards. - Ed. 2004. - New York ; Geneva : UN, 2004. - vi, 58 p.: ill. - 1810-1917 прим. - ISBN 92-1-116885-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Working Party on Agricultural Quality Standards

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

3.
UN/901.3

Cleaner Production Assessment in Meat Processing [Text] / UNEP, Division of Technology, Industry and Economics, Danish Environmental Protection Agency, COWI Consulting Engineers and Planners AS (Denmark). - 1st ed. - Paris : UNEP ; Copenhagen : Danish EPA, 2000. - viii, 85 p. - (Industrial Sector Guide). - ISBN 92-807-1844-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
UNEP; Division of Technology, Industry and Economics; Danish Environmental Protection Agency; COWI Consulting Engineers and Planners AS (Denmark)

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

4.
ІР7089

Establishment standards for slaughterhouse [Text] / transl. Shian-Jyue Du ; ed-in-chief Ying Yeh. - Taipei, Taiwan : Bureau of animal and plant health inspection and quarantine, Council of agriculture, Executive Yuan, 2002. - 11 p.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ying Yeh (ed-in-chief.); Shian-Jyue Du (transl.)

Видання зберігається у :

5.
MFI3826/1-2
Feiss, Christine.
Untersuchungen über die Qualität und die Reifung von Salami [Text] : Abh. / C. Feiss ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1997. - 163 S.:Abb. - (Diss ETH ; 12221)
2 mfishe

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Eidgenössische Technische Hochschule Zürich

Видання зберігається у :

6.
MFI1981/1-2
Häuser, Angelika Martina.
Einfluss von Fett und Tocopherol im Futter sowie von fleischtechnologischen Behandlungen auf die Oxidationsstabilität von Schweinefleisch-Patties [Text] : Abh. / A. M. Häuser ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1991. - 132 S.:Ill. - (Diss ETH ; 9557)
2 mfishe

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Eidgenössische Technische Hochschule Zürich

Видання зберігається у :

7.
Österr.bibl./№4941 auV

Im Einklang mit der Natur [Text] : Greisinger Fleisch-, Wurst- und Selchwarenerzeugung GmbH. - [Wien] : [б.в.], [s. a.]. - Videokassette (14 Min.). - (Mühlviertler Meisterqualität)

Рубрикатор НБУВ:
 Л92 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :

8.
ІВ198078
Koch, Hermann.
Die Fabrikation feiner Fleisch - und Wurstwaren [Text] / H. Koch [u.a.]. - 20., völlig neu bearb. Aufl. - [s. l.] : Deutscher Fachverl., 1992. - 615 S. - ISBN 3-87150-369-X

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Fuchs; Gemmer

Видання зберігається у :

9.
MFI2004/1-2
Kuhn, Barbara.
Einfluss genetischer Marker und Futterzusätze (Vitamin E und Polyensauren) auf die Fettqualitat von Schweinefleisch [Text] : Abh. / B. Kuhn ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1991. - 113 S.:Abb. - (Diss ETH ; 9436)
2 mfishe

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Eidgenössische Technische Hochschule Zürich

Видання зберігається у :

10.
ІВ200682
Przybylski, Wiesław.
Wykorzystanie potencjału glikolitycznego mięśnia Longissimus dorsi w badaniach nad uwarunkowaniem wybranych cech jakości mięsa wieprzowego [Text] / W. Przybylski. - Warszawa : Fundacja "Rozwój SGGW", 2002. - 84 s.: rys. - Бібліогр.: S.72-83. - ISBN 83-7274-036-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :

11.
ІС13830
Schmeelke, Kevin.
Technologische und qualitative Auswirkungen von Fettaustauschstoffen auf Proteinbasis und Transglutaminase bei der Herstellung von Brühwursterzeugnissen [Text] : Diss. / Kevin Schmeelke ; Naturwiss. Fak. der Gottfried Wilhelm Leibniz Univ. Hannover. - Hannover, 2010. - 364 S. : Abb. - Бібліогр.: с. 276-297

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Gottfried Wilhelm Leibniz Universität Hannover. Naturwissenschaftlichen Fakultät

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
MFI2003/1-2-3
Sewer, Germaine.
Lipide im Fettgewebe und Magerfleisch von Mastschweinen aus Kreuzungen bei unterschiedlicher Futterung [Text] : Abh. / G. Sewer ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1993. - 199 S.:Abb. - (Diss ETH ; 10303)
3 mfishe

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Eidgenössische Technische Hochschule Zürich

Видання зберігається у :

13.
ІВ205730
Słowiński, Mirosław.
Badania nad zastosowaniem szybkich, pośrednich metod do oceny jakości tuszek i mięsa drobiowego [Text] / M. Słowiński ; red. E. Janda. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2005. - 130 s.: rys. - (Rozprawy naukowe i monografie / Wydawnictwa Szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego). - Бібліогр.: s. 117-128. - ISBN 83-7244-601-6
Rezjume angl.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Janda, Ewa (red.); Wydawnictwa Szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego

Видання зберігається у :

14.
ВА620947
Teger, Dr.
Научные заключения по некоторым вопросам, касающимся еврейского способа убоя скота [Текст] : сост. на основании эксперим. исследований 5 сент. 1911 г. и 20 июня 1913 г.: Пер. с нем. / D. Teger. - СПб. : [б.и.], 1914. - 27 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Чит. зал фонду юдаїки (Філія 1)

15.
ІВ205777
Tyburcy, Andrzej.
Badania nad właściwościami salamipodobnych kiełbas parzonych [Text] / A. Tyburcy ; red. E. Janda. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2005. - 60 s. - (Rozprawy naukowe i monografie / Wydawnictwa Szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego). - Бібліогр.: s. 53-59. - ISBN 83-7244-580-X
Rezjume angl.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Janda, Ewa (red.); Wydawnictwa Szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego

Видання зберігається у :

16.
ECE/TRADE/368

UNECE standard: Llama/alpaca meat carcases and cuts [Text] / UNECE. - New York ; Geneva : UN, 2007. - vi, 36 p. - (UNECE standards for quality, ISSN 1810-1917). - ISBN 978-92-1-116955-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
United Nations Economic Commission for Europe

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

17.
ІВ219274

Unsafe parasite zoonoses (diagnosis, risks and veterinary inspection) [Text] : manual for bachelors of the fac. of veterinary medicine / O. Yacubchak [et al.]. - Poltava : Ukrpromtorgservis, 2014. - 146 p. : fig. - Назва на звороті тит. арк. : Небезпечні паразитарні зоонози (діагностика, ризики та ветеринарна санітарна експертиза): навч. посіб./О. М. Якубчак [та ін.]. - Бібліогр. в кінці ст. - 300 прим. - ISBN 978-966-8716-71-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Yacubchak, O.; Якубчак О. М.; Yevstafieva, V.; Євстаф'єва В. О.; Bilyk, R.; Білик Р. І.; Galat, M.; Галат М. В.

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА302268
   Євлаш, Вікторія Владленівна.
Технологія сухого харчового концентрату на основі крові забійних тварин та його використання у виробництві солодких збивних виробів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Євлаш Вікторія Владленівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА435541
Іванова, Тетяна Миколаївна.
Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням кверцетинвмісної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Іванова Тетяна Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 25 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
Р135960

Інноваційна малогабаритна технологія виробництва і використання кормових добавок рибного і тваринного походження [Текст] : (рекомендації) / [М. В. Гладій та ін. ; заг. ред. В. Г. Кебка] ; Нац. акад. аграр. наук [та ін.]. - Чубинське : [б. в.], 2018. - 12 с. : фот., табл. - Бібліогр.: с. 11-12. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гладій, Михайло Васильович; Кебко, Василь Григорович; Полупан, Юрій Павлович; Кобаль, Борис Іванович; Кальнобродський, Олександр Іванович; Кебко, Василь Григорович (ред.); Національна академія аграрних наук України (Київ); Інститут розведення і генетики тварин імені М. В. Зубця (Чубинське); Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів; "Біокор-арго", науково-виробниче підприємство, товариство з обмеженою відповідальністю

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського