Пошуковий запит: (<.>U=Л92$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 429
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ215212 Biller , Elżbieta. Studia nad brązowieniem nieenzymatycznym i kształtowaniem cech smakowo-zapachowych w warunkach modelowych i w mięsie pieczonym [Text] / Elżbieta Biller. - Warszawa : Wydaw. SGGW, 2011. - 147 s. : rys., tab. - (Rozprawy naukowe i monografie). - Рез.: англ. - Библиогр.: с. 119-133. - ISBN 978-83-7583-313-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ECE/TRADE/326 Bovine meat: carcases and cuts: UNECE standard [Text] / Working Party on Agricultural Quality Standards. - Ed. 2004. - New York ; Geneva : UN, 2004. - vi, 58 p.: ill. - 1810-1917 прим. - ISBN 92-1-116885-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Working Party on Agricultural Quality Standards
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | UN/901.3 Cleaner Production Assessment in Meat Processing [Text] / UNEP, Division of Technology, Industry and Economics, Danish Environmental Protection Agency, COWI Consulting Engineers and Planners AS (Denmark). - 1st ed. - Paris : UNEP ; Copenhagen : Danish EPA, 2000. - viii, 85 p. - (Industrial Sector Guide). - ISBN 92-807-1844-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: UNEP; Division of Technology, Industry and Economics; Danish Environmental Protection Agency; COWI Consulting Engineers and Planners AS (Denmark)
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІР7089 Establishment standards for slaughterhouse [Text] / transl. Shian-Jyue Du ; ed-in-chief Ying Yeh. - Taipei, Taiwan : Bureau of animal and plant health inspection and quarantine, Council of agriculture, Executive Yuan, 2002. - 11 p.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ying Yeh (ed-in-chief.); Shian-Jyue Du (transl.)
Видання зберігається у :
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | MFI3826/1-2 Feiss, Christine. Untersuchungen über die Qualität und die Reifung von Salami [Text] : Abh. / C. Feiss ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1997. - 163 S.:Abb. - (Diss ETH ; 12221) 2 mfisheРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Eidgenössische Technische Hochschule Zürich
Видання зберігається у :
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | MFI1981/1-2 Häuser, Angelika Martina. Einfluss von Fett und Tocopherol im Futter sowie von fleischtechnologischen Behandlungen auf die Oxidationsstabilität von Schweinefleisch-Patties [Text] : Abh. / A. M. Häuser ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1991. - 132 S.:Ill. - (Diss ETH ; 9557) 2 mfisheРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Eidgenössische Technische Hochschule Zürich
Видання зберігається у :
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Österr.bibl./№4941 auV Im Einklang mit der Natur [Text] : Greisinger Fleisch-, Wurst- und Selchwarenerzeugung GmbH. - [Wien] : [б.в.], [s. a.]. - Videokassette (14 Min.). - (Mühlviertler Meisterqualität)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ198078 Koch, Hermann. Die Fabrikation feiner Fleisch - und Wurstwaren [Text] / H. Koch [u.a.]. - 20., völlig neu bearb. Aufl. - [s. l.] : Deutscher Fachverl., 1992. - 615 S. - ISBN 3-87150-369-XРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Fuchs; Gemmer
Видання зберігається у :
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | MFI2004/1-2 Kuhn, Barbara. Einfluss genetischer Marker und Futterzusätze (Vitamin E und Polyensauren) auf die Fettqualitat von Schweinefleisch [Text] : Abh. / B. Kuhn ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1991. - 113 S.:Abb. - (Diss ETH ; 9436) 2 mfisheРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Eidgenössische Technische Hochschule Zürich
Видання зберігається у :
|
10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ200682 Przybylski, Wiesław. Wykorzystanie potencjału glikolitycznego mięśnia Longissimus dorsi w badaniach nad uwarunkowaniem wybranych cech jakości mięsa wieprzowego [Text] / W. Przybylski. - Warszawa : Fundacja "Rozwój SGGW", 2002. - 84 s.: rys. - Бібліогр.: S.72-83. - ISBN 83-7274-036-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
|
11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІС13830 Schmeelke, Kevin. Technologische und qualitative Auswirkungen von Fettaustauschstoffen auf Proteinbasis und Transglutaminase bei der Herstellung von Brühwursterzeugnissen [Text] : Diss. / Kevin Schmeelke ; Naturwiss. Fak. der Gottfried Wilhelm Leibniz Univ. Hannover. - Hannover, 2010. - 364 S. : Abb. - Бібліогр.: с. 276-297 Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Gottfried Wilhelm Leibniz Universität Hannover. Naturwissenschaftlichen Fakultät
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | MFI2003/1-2-3 Sewer, Germaine. Lipide im Fettgewebe und Magerfleisch von Mastschweinen aus Kreuzungen bei unterschiedlicher Futterung [Text] : Abh. / G. Sewer ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1993. - 199 S.:Abb. - (Diss ETH ; 10303) 3 mfisheРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Eidgenössische Technische Hochschule Zürich
Видання зберігається у :
|
13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ205730 Słowiński, Mirosław. Badania nad zastosowaniem szybkich, pośrednich metod do oceny jakości tuszek i mięsa drobiowego [Text] / M. Słowiński ; red. E. Janda. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2005. - 130 s.: rys. - (Rozprawy naukowe i monografie / Wydawnictwa Szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego). - Бібліогр.: s. 117-128. - ISBN 83-7244-601-6 Rezjume angl.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Janda, Ewa (red.); Wydawnictwa Szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego
Видання зберігається у :
|
14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА620947 Teger, Dr. Научные заключения по некоторым вопросам, касающимся еврейского способа убоя скота [Текст] : сост. на основании эксперим. исследований 5 сент. 1911 г. и 20 июня 1913 г.: Пер. с нем. / D. Teger. - СПб. : [б.и.], 1914. - 27 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Чит. зал фонду юдаїки (Філія 1)
|
15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ205777 Tyburcy, Andrzej. Badania nad właściwościami salamipodobnych kiełbas parzonych [Text] / A. Tyburcy ; red. E. Janda. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2005. - 60 s. - (Rozprawy naukowe i monografie / Wydawnictwa Szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego). - Бібліогр.: s. 53-59. - ISBN 83-7244-580-X Rezjume angl.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Janda, Ewa (red.); Wydawnictwa Szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego
Видання зберігається у :
|
16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ECE/TRADE/368 UNECE standard: Llama/alpaca meat carcases and cuts [Text] / UNECE. - New York ; Geneva : UN, 2007. - vi, 36 p. - (UNECE standards for quality, ISSN 1810-1917). - ISBN 978-92-1-116955-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: United Nations Economic Commission for Europe
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ219274 Unsafe parasite zoonoses (diagnosis, risks and veterinary inspection) [Text] : manual for bachelors of the fac. of veterinary medicine / O. Yacubchak [et al.]. - Poltava : Ukrpromtorgservis, 2014. - 146 p. : fig. - Назва на звороті тит. арк. : Небезпечні паразитарні зоонози (діагностика, ризики та ветеринарна санітарна експертиза): навч. посіб./О. М. Якубчак [та ін.]. - Бібліогр. в кінці ст. - 300 прим. - ISBN 978-966-8716-71-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Yacubchak, O.; Якубчак О. М.; Yevstafieva, V.; Євстаф'єва В. О.; Bilyk, R.; Білик Р. І.; Galat, M.; Галат М. В.
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА302268 Євлаш, Вікторія Владленівна. Технологія сухого харчового концентрату на основі крові забійних тварин та його використання у виробництві солодких збивних виробів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Євлаш Вікторія Владленівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА435541 Іванова, Тетяна Миколаївна. Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням кверцетинвмісної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Іванова Тетяна Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 25 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р135960 Інноваційна малогабаритна технологія виробництва і використання кормових добавок рибного і тваринного походження [Текст] : (рекомендації) / [М. В. Гладій та ін. ; заг. ред. В. Г. Кебка] ; Нац. акад. аграр. наук [та ін.]. - Чубинське : [б. в.], 2018. - 12 с. : фот., табл. - Бібліогр.: с. 11-12. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гладій, Михайло Васильович; Кебко, Василь Григорович; Полупан, Юрій Павлович; Кобаль, Борис Іванович; Кальнобродський, Олександр Іванович; Кебко, Василь Григорович (ред.); Національна академія аграрних наук України (Київ); Інститут розведення і генетики тварин імені М. В. Зубця (Чубинське); Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів; "Біокор-арго", науково-виробниче підприємство, товариство з обмеженою відповідальністю
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |