Пошуковий запит: (<.>U=Л912.43$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 38
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | РА320948 Борщевська, Людмила Анатоліївна. Використання побічних продуктів переробки сої в технології виробництва комбікормів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Борщевська Людмила Анатоліївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2002. - 16 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС76003 Борщевська, Людмила Анатоліївна. Використання побічних продуктів переробки сої в технології виробництва комбікормів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Борщевська Людмила Анатоліївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2002. - 186 арк. - арк. 126-136Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ВА605504 Виробництво, переробка і використання сої на кормові та харчові цілі [Текст] : матеріали третьої Всеукраїнської конф., 3 серпня 2000 р. / УААН, Ін-т кормів ; ред. А. О. Бабич. - Вінниця : [б.в.], 2000. - 120 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Бабич, А. О. (ред.); Українська академія аграрних наук (Київ)Інститут кормів (Вінниця)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | СТ8844 ДСТУ 8171:2015 Горох овочевий свіжий для консервування. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | СТ7667 ДСТУ 7453:2013 Зерно, зернобобові та продукти їх перероблення. Визначення вмісту кадмію, свинцю та миш'яку методом атомно-абсорбційної спектрофотометрії з електротермічною атомізацією [Текст]. - Чинний від 2014-09-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 12 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | СТ7661 ДСТУ ISO 4112:2014 Зернові та бобові. Вимірювання температури зерна, що зберігається насипом (ISO 4112:1990, IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-05-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 4 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | СТ787 ДСТУ ISO 9930-2001 Квасоля овочева. Зберігання та транспортування в охолодженому стані (ISO 9930:1993, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. О. Гарбуз [та ін.]. - Чинний від 2003.07.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 2002. - ІV, 3 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гарбуз, О. (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | СТ9131 ДСТУ 8672:2016 Квасоля продовольча. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-10-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА362480 Тракслер, Іван Степанович. Обгрунтування раціональних параметрів та режимів роботи машини для переробки сої [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.11 / Тракслер Іван Степанович ; Національний аграрний ун-т. - К., 2008. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний аграрний університет (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ДС119823 Тракслер, Іван Степанович. Обґрунтування раціональних параметрів та режимів роботи машини для переробки сої [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.05.11 / Тракслер Іван Степанович ; Нац. аграр. ун-т. - К., 2008. - 179 арк. : рис. - Бібліогр.: арк. 166-179.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний аграрний університет (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ВА693198 Бегеулов, Марат Шагабанович. Основы переработки семян сои [Текст] : учеб. пособие для студ., обуч. по агроном. спец. 311200 "Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции" / М. Ш. Бегеулов. - М. : ДеЛи принт, 2006. - 180 с. - Библиогр.: с. 178-179. - ISBN 5-94343-108-XРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ВА620706 Переработка и использование сои [Текст] : библиогр. указатель за 1920-1999 гг. / сост. В. Ф. Замятина [и др.] ; общ.ред. Т. М. Гарке ; РАСХН. Сибирское отделение. Центральная научная сельскохозяйственная библиотека. - Новосибирск : [б.и.], 2000. - 119 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гарке, Т. М. (общ.ред.); Замятина, В. Ф (сост.); РАСХН. Сибирское отделение. Центральная научная сельскохозяйственная библиотека
Видання зберігається у :
Чит. зал довідково-бібліографічного обслуговування
|
13. | ВА673871 Заболотний, Олег Григорович. Проблеми підвищення ефективності виробництва сої і технології її переробки [Текст] / О. Г. Заболотний. - Вінниця : Книга-Вега, 2006. - 167 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 146-156. - ISBN 966-621-275-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | СТ1423 ДСТУ ISO 5506:2003 Продукти з бобів сої. Визначання активності уреази (ISO 5506:1988, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. П. Петік [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Петік, П. (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ДС76722 Невмываный, Сергей Леонидович. Разработка биотехнологии ферментированных соепродуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Невмываный Сергей Леонидович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2002. - 184 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 135-153Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ДС95920 Селиванская, Ирина Александровна. Разработка технологии комплексной переработки сои с получением консервированных продуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Селиванская Ирина Александровна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2005. - 230 л. - Библиогр.: л. 123-141Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ДС107078 Ганзенко, Валентина Васильевна. Разработка технологии производства кормопродуктов на основе бобов сои [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Ганзенко Валентина Васильевна ; Ин-т техн. теплофизики НАН Украины. - К., 2008. - 181 л. - Библиогр.: л. 165-174Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Национальная академия наук Украины; Институт технической теплофизики (Киев)
Видання зберігається у :
|
18. | РА320823 Невмиваний, Сергій Леонідович. Розробка біотехнології ферментованих соєпродуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Невмиваний Сергій Леонідович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2002. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА353726 Ганзенко, Валентина Василівна. Розробка технології виробництва сухого замінника незбираного молока на основі повноскладового зерна сої [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ганзенко Валентина Василівна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2007. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА340828 Селіванська, Ірина Олександрівна. Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Селіванська Ірина Олександрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |