Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (5)Реферативна база даних (33)
Пошуковий запит: (<.>U=Л912.43$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 38
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
РА320948
Борщевська, Людмила Анатоліївна.
Використання побічних продуктів переробки сої в технології виробництва комбікормів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Борщевська Людмила Анатоліївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2002. - 16 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС76003
Борщевська, Людмила Анатоліївна.
Використання побічних продуктів переробки сої в технології виробництва комбікормів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Борщевська Людмила Анатоліївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2002. - 186 арк. - арк. 126-136

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА605504

Виробництво, переробка і використання сої на кормові та харчові цілі [Текст] : матеріали третьої Всеукраїнської конф., 3 серпня 2000 р. / УААН, Ін-т кормів ; ред. А. О. Бабич. - Вінниця : [б.в.], 2000. - 120 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:
 Соя 

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Бабич, А. О. (ред.); Українська академія аграрних наук (Київ)Інститут кормів (Вінниця)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СТ8844
ДСТУ 8171:2015

Горох овочевий свіжий для консервування. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СТ7667
ДСТУ 7453:2013

Зерно, зернобобові та продукти їх перероблення. Визначення вмісту кадмію, свинцю та миш'яку методом атомно-абсорбційної спектрофотометрії з електротермічною атомізацією [Текст]. - Чинний від 2014-09-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 12 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СТ7661
ДСТУ ISO 4112:2014

Зернові та бобові. Вимірювання температури зерна, що зберігається насипом (ISO 4112:1990, IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-05-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 4 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ787
ДСТУ ISO 9930-2001

Квасоля овочева. Зберігання та транспортування в охолодженому стані (ISO 9930:1993, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. О. Гарбуз [та ін.]. - Чинний від 2003.07.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 2002. - ІV, 3 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гарбуз, О. (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ9131
ДСТУ 8672:2016

Квасоля продовольча. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-10-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА362480
Тракслер, Іван Степанович.
Обгрунтування раціональних параметрів та режимів роботи машини для переробки сої [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.11 / Тракслер Іван Степанович ; Національний аграрний ун-т. - К., 2008. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний аграрний університет (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС119823
Тракслер, Іван Степанович.
Обґрунтування раціональних параметрів та режимів роботи машини для переробки сої [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.05.11 / Тракслер Іван Степанович ; Нац. аграр. ун-т. - К., 2008. - 179 арк. : рис. - Бібліогр.: арк. 166-179.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний аграрний університет (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВА693198
Бегеулов, Марат Шагабанович.
Основы переработки семян сои [Текст] : учеб. пособие для студ., обуч. по агроном. спец. 311200 "Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции" / М. Ш. Бегеулов. - М. : ДеЛи принт, 2006. - 180 с. - Библиогр.: с. 178-179. - ISBN 5-94343-108-X

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА620706

Переработка и использование сои [Текст] : библиогр. указатель за 1920-1999 гг. / сост. В. Ф. Замятина [и др.] ; общ.ред. Т. М. Гарке ; РАСХН. Сибирское отделение. Центральная научная сельскохозяйственная библиотека. - Новосибирск : [б.и.], 2000. - 119 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гарке, Т. М. (общ.ред.); Замятина, В. Ф (сост.); РАСХН. Сибирское отделение. Центральная научная сельскохозяйственная библиотека

Видання зберігається у :
Чит. зал довідково-бібліографічного обслуговування

13.
ВА673871
Заболотний, Олег Григорович.
Проблеми підвищення ефективності виробництва сої і технології її переробки [Текст] / О. Г. Заболотний. - Вінниця : Книга-Вега, 2006. - 167 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 146-156. - ISBN 966-621-275-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:
 Соя 

Географічні рубрики:
  


Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
СТ1423
ДСТУ ISO 5506:2003

Продукти з бобів сої. Визначання активності уреази (ISO 5506:1988, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. П. Петік [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Петік, П. (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ДС76722
Невмываный, Сергей Леонидович.
Разработка биотехнологии ферментированных соепродуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Невмываный Сергей Леонидович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2002. - 184 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 135-153

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ДС95920
Селиванская, Ирина Александровна.
Разработка технологии комплексной переработки сои с получением консервированных продуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Селиванская Ирина Александровна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2005. - 230 л. - Библиогр.: л. 123-141

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ДС107078
Ганзенко, Валентина Васильевна.
Разработка технологии производства кормопродуктов на основе бобов сои [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Ганзенко Валентина Васильевна ; Ин-т техн. теплофизики НАН Украины. - К., 2008. - 181 л. - Библиогр.: л. 165-174

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Национальная академия наук Украины; Институт технической теплофизики (Киев)

Видання зберігається у :

18.
РА320823
Невмиваний, Сергій Леонідович.
Розробка біотехнології ферментованих соєпродуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Невмиваний Сергій Леонідович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2002. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА353726
Ганзенко, Валентина Василівна.
Розробка технології виробництва сухого замінника незбираного молока на основі повноскладового зерна сої [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ганзенко Валентина Василівна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2007. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА340828
Селіванська, Ірина Олександрівна.
Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Селіванська Ірина Олександрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського