Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (31)
Пошуковий запит: (<.>U=Л910.7<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 24
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ВА786228
   Одарченко, Андрій Миколайович.
Заморожені напівфабрикати з овочевої сировини [Текст] : монографія / [А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 194 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 149-161. - 20 прим. - ISBN 978-966-405-314-0
На тит. арк. авт. не зазнач.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Карбівнича, Тетяна Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА840639

Заморожені плодово-ягідні напівфабрикати: якість, ефективність, безпека [Текст] : монографія / А. І. Українець [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Сталь, 2019. - 372 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-617-676-150-1
135-річчю Нац. ун-ту харч. технологій присвяч.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
УДК:
 664.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українець, Анатолій Іванович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна; Камінська, Світлана Владиславівна; Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА665023
   Орлова, Наталія Язепівна.
Заморожені плодоовочеві продукти: проблеми формування асортименту та якості [Текст] / Н. Я. Орлова, С. О. Белінська ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2005. - 336 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 321-335. - ISBN 966-629-172-Х

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Белінська, Світлана Омелянівна; Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА745630
   Сімахіна, Галина Олександрівна.
Низькі температури у технологіях оздоровчих продуктів [Текст] : монографія / Г. О. Сімахіна, Н. В. Науменко. - К. : Сталь, 2011. - 363 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-1555-73-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Науменко, Наталія Валентинівна

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА827016

Оптимізація технології заморожування плодоовочевої продукції [Текст] : монографія / [В. Ф. Ялпачик та ін.] ; Тавр. держ. агротехнол. ун-т. - Мелітополь : Вид. буд. Мелітоп. міськ. друк., 2018. - 216 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 188-214. - 300 прим. - ISBN 978-966-197-567-4

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ялпачик, Володимир Федорович; Загорко, Надія Петрівна; Кюрчев, Сергій Володимирович; Тарасенко, Віра Григорівна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Таврійський державний агротехнологічний університет (Мелітополь)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА297918
Парфенова, Наталия Алексеевна.
Подбор сортов сливы для длительного хранения и переработки в замороженном виде [Текст] : автореф. дис... канд. с.-х. наук: 06.00.29 / Парфенова Наталия Алексеевна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1997. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС54544
Парфенова, Наталья Алексеевна.
Подбор сортов сливы для длительного хранения и переработки в замороженном виде [Текст] : дис... канд. с.-х. наук: 06.00.29 / Парфенова Наталья Алексеевна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1997. - 165 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС53886 с прил.1
Павлюк, Раиса Юрьевна.
Разработка технологии консервированных витаминных фитодобавок и их использование в продуктах питания профилактического действия [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.13 / Павлюк Раиса Юрьевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 446 с.: рис. + прил.1-294с.: табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС149871
   Ялпачик, Володимир Федорович.
Розвиток наукових основ енергозберігаючих технологій заморожування та низькотемпературного зберігання плодоовочевої сировини [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Ялпачик Володимир Федорович ; Херсон. нац. техн. ун-т. - Херсон, 2012. - 399 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 263-294.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Херсонський національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА393545
   Ялпачик, Володимир Федорович.
Розвиток наукових основ енергозберігаючих технологій заморожування та низькотемпературного зберігання плодоовочевої сировини [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Ялпачик Володимир Федорович ; Одес. держ. акад. холоду. - О., 2012. - 32 с.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія холоду

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА293286
   Павлюк, Раїса Юріївна.
Розробка технології консервованих вітамінних фітодобавок і іх використання в продуктах харчування профілактичної дії [Текст] : автореф. дис... д-ра. техн. наук: 05.18.13 / Павлюк Раїса Юріївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 48 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС98232
Ломейко, Александр Петрович.
Тепловлажностные процессы при замораживании в флюидизационном скороморозильном аппарате [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.14 / Ломейко Александр Петрович ; Таврическая гос. агротехническая академия. - Мелитополь, 2007. - 239 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 182-199

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Таврическая государственная агротехническая академия

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА348481
Ломейко, Олександр Петрович.
Тепловологісні процеси при заморожуванні у флюїдизаційному швидкоморозильному апараті [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.14 / Ломейко Олександр Петрович ; Одеська держ. академія холоду. - О., 2007. - 20 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія холоду

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА412109
Тарасенко, Віра Григорівна.
Технологічно-конструктивне обґрунтування процесу підморожування кабачків і гарбузів при підготовці до довготривалого зберігання [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Тарасенко Віра Григорівна ; Вінниц. нац. аграр. ун-т. - Вінниця, 2015. - 20 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Вінницький національний аграрний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА444926
Погарський, Олексій Сергійович.
Технологія заморожених дрібнодисперсних оздоровичих добавок і продуктів із хлорофілвмісних овочів з використанням кріомеханодеструкції [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Погарський Олексій Сергійович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2020. - 24 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ДС54328
Орлова, Наталия Язеповна.
Товароведные аспекты формирования качества замороженных плодов, ягод и овощей [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Орлова Наталия Язеповна ; Киевский гос. торгово-экономический ун-т. - К., 1996. - 346 с.+ прил.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Киевский государственный торгово-экономический университет

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА293658
   Орлова, Наталія Язепівна.
Товарознавчі аспекти формування якості заморожених плодів, ягід і овочів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Орлова Наталія Язепівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1996. - 54 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ДС77456
   Одарченко, Дмитро Миколайович.
Товарознавча характеристика заморожуваних напівфабрикатів із овочевої сировини та зміцнення їх якості під час зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Дмитро Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 219 арк. - арк. 160-183

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА323680
   Одарченко, Дмитро Миколайович.
Товарознавча характеристика заморожуваних напівфабрикатів із овочевої сировини та зміцнення їх якості під час зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Дмитро Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА452870
Камінська, Світлана Владиславівна.
Удосконалення технології швидкозаморожених плодово-ягідних напівфабрикатів з використанням кріопротекції [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Камінська Світлана Владиславівна ; Нац. ун-т харчових технологій. - Київ, 2021. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
УДК:
 664.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університент харчових технологій (Україна) (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського