Пошуковий запит: (<.>U=Л910.7<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 24
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ВА747395 Білак, Слава Петрівна. Як зберегти і "заморозити" літо [Текст] : поради господиням / Слава Білак. - Ужгород : Карпати, 2010. - 72 с. : табл. - 500 прим. - ISBN 978-966-671-255-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА377600 Белінська, Світлана Омельянівна. Управління безпечністю та якістю швидкозамороженої плодоовочевої продукції [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Белінська Світлана Омельянівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 37 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС122726 Белінська, Світлана Омельянівна. Управління безпечністю та якістю швидкозамороженої плодоовочевої продукції [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Белінська Світлана Омельянівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 472 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 420-472.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ВА840639 Заморожені плодово-ягідні напівфабрикати: якість, ефективність, безпека [Текст] : монографія / А. І. Українець [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Сталь, 2019. - 372 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-617-676-150-1 135-річчю Нац. ун-ту харч. технологій присвяч.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Українець, Анатолій Іванович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна; Камінська, Світлана Владиславівна; Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА452870 Камінська, Світлана Владиславівна. Удосконалення технології швидкозаморожених плодово-ягідних напівфабрикатів з використанням кріопротекції [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Камінська Світлана Владиславівна ; Нац. ун-т харчових технологій. - Київ, 2021. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університент харчових технологій (Україна) (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС98232 Ломейко, Александр Петрович. Тепловлажностные процессы при замораживании в флюидизационном скороморозильном аппарате [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.14 / Ломейко Александр Петрович ; Таврическая гос. агротехническая академия. - Мелитополь, 2007. - 239 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 182-199Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Таврическая государственная агротехническая академия
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА348481 Ломейко, Олександр Петрович. Тепловологісні процеси при заморожуванні у флюїдизаційному швидкоморозильному апараті [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.14 / Ломейко Олександр Петрович ; Одеська держ. академія холоду. - О., 2007. - 20 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія холоду
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ВА786228 Одарченко, Андрій Миколайович. Заморожені напівфабрикати з овочевої сировини [Текст] : монографія / [А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 194 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 149-161. - 20 прим. - ISBN 978-966-405-314-0 На тит. арк. авт. не зазнач.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Карбівнича, Тетяна Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА323680 Одарченко, Дмитро Миколайович. Товарознавча характеристика заморожуваних напівфабрикатів із овочевої сировини та зміцнення їх якості під час зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Дмитро Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ДС77456 Одарченко, Дмитро Миколайович. Товарознавча характеристика заморожуваних напівфабрикатів із овочевої сировини та зміцнення їх якості під час зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Дмитро Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 219 арк. - арк. 160-183Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ВА827016 Оптимізація технології заморожування плодоовочевої продукції [Текст] : монографія / [В. Ф. Ялпачик та ін.] ; Тавр. держ. агротехнол. ун-т. - Мелітополь : Вид. буд. Мелітоп. міськ. друк., 2018. - 216 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 188-214. - 300 прим. - ISBN 978-966-197-567-4Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ялпачик, Володимир Федорович; Загорко, Надія Петрівна; Кюрчев, Сергій Володимирович; Тарасенко, Віра Григорівна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Таврійський державний агротехнологічний університет (Мелітополь)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ВА665023 Орлова, Наталія Язепівна. Заморожені плодоовочеві продукти: проблеми формування асортименту та якості [Текст] / Н. Я. Орлова, С. О. Белінська ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2005. - 336 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 321-335. - ISBN 966-629-172-ХРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Белінська, Світлана Омелянівна; Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА293658 Орлова, Наталія Язепівна. Товарознавчі аспекти формування якості заморожених плодів, ягід і овочів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Орлова Наталія Язепівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1996. - 54 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ВА765944 Орлова, Наталія Язепівна. Управління безпечністю та якістю швидкозамороженої плодоовочевої продукції [Текст] : монографія / Н. Я. Орлова, С. О. Белінська ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013. - 195 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 186-195. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-591-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Белінська, Світлана Омелянівна; Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ДС54328 Орлова, Наталия Язеповна. Товароведные аспекты формирования качества замороженных плодов, ягод и овощей [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Орлова Наталия Язеповна ; Киевский гос. торгово-экономический ун-т. - К., 1996. - 346 с.+ прил.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Киевский государственный торгово-экономический университет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА293286 Павлюк, Раїса Юріївна. Розробка технології консервованих вітамінних фітодобавок і іх використання в продуктах харчування профілактичної дії [Текст] : автореф. дис... д-ра. техн. наук: 05.18.13 / Павлюк Раїса Юріївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 48 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ДС53886 с прил.1 Павлюк, Раиса Юрьевна. Разработка технологии консервированных витаминных фитодобавок и их использование в продуктах питания профилактического действия [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.13 / Павлюк Раиса Юрьевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 446 с.: рис. + прил.1-294с.: табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА297918 Парфенова, Наталия Алексеевна. Подбор сортов сливы для длительного хранения и переработки в замороженном виде [Текст] : автореф. дис... канд. с.-х. наук: 06.00.29 / Парфенова Наталия Алексеевна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1997. - 23 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ДС54544 Парфенова, Наталья Алексеевна. Подбор сортов сливы для длительного хранения и переработки в замороженном виде [Текст] : дис... канд. с.-х. наук: 06.00.29 / Парфенова Наталья Алексеевна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1997. - 165 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА444926 Погарський, Олексій Сергійович. Технологія заморожених дрібнодисперсних оздоровичих добавок і продуктів із хлорофілвмісних овочів з використанням кріомеханодеструкції [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Погарський Олексій Сергійович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2020. - 24 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |