Пошуковий запит: (<.>U=Л910.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 43
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС140152 Якушенко, Євген Миколайович. Підвищення енергоефективності процесу сушіння виноградних вичавок у масообмінному модулі з кондуктивним підведенням теплоти [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Якушенко Євген Миколайович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 279 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 157-177.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС47289 Широкий, Д.А.. Гигротермические свойства сушеной плодоовощной продукции [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.14.05 / Широкий Д.А. ; Одесская академия холода. - О., 1994. - 221 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская академия холода
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС64618 Цуркан, Николай Михайлович. Разработка рациональных режимов производства сушеного быстровосстанавливаемого картофеля [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Цуркан Николай Михайлович ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2000. - 211 л. - л. 180-193Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА309248 Цуркан, Микола Михайлович. Розробка раціональних режимів виробництва сушеної швидковідновлюваної картоплі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Цуркан Микола Михайлович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2000. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ8691 ДСТУ 8661:2016 Фрукти сушені. Правила приймання та методи випробувань [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 15 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА379502 Турчина, Тетяна Яківна. Інтенсифікація тепловологопереносу при розпилювальному сушінні термопластичних матеріалів з рослинної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Турчина Тетяна Яківна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2011. - 26 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС127379 Турчина, Тетяна Яківна. Інтенсифікація тепловологопереносу при розпилювальному сушінні термопластичних матеріалів з рослинної сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Турчина Тетяна Яківна ; Нац. акад. наук України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2011. - 245 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 163-178.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА634988 Технологія сушіння плодів та овочів [Текст] : конспект лекцій для студ. спец. 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів та овочів" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. С. Бессараб, В. В. Шутюк. - К. : НУХТ, 2002. - 83 с.: рис. - Бібліогр.: с.83.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Бессараб, Олександр Семенович (уклад.); Шутюк, Віталій Володимирович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА425445 Тарасенко, Тетяна Анатоліївна. Удосконалення технології кулінарної продукції з борошна шляхом використання сушених овочів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Тарасенко Тетяна Анатоліївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА659765 Снежкин, Юрий Федорович. Энергосберегающие теплотехнологии производства пищевых порошков из вторичных сырьевых ресурсов [Текст] / Ю. Ф. Снежкин [и др.] ; НАН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К. : Наукова думка, 2004. - 228 с.: рис. - (Проект "Наукова книга"). - Библиогр.: с. 215-225. - ISBN 966-00-0158-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Боряк, Лариса Антоновна; Хавин, Александр Александрович; Национальная академия наук Украины; Институт технической теплофизики (Киев)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА687784 Снєжкін, Юрій Федорович. Тепломасообмінні процеси під час одержання каротиновмісних порошків [Текст] / Ю. Ф. Снєжкін, Ж. О. Петрова ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - К. : Академперіодика, 2007. - 162 c. - Бібліогр.: с. 155-159. - ISBN 978-966-360-076-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Петрова, Жанна Олександрівна; Національна академія наук УкраїниІнститут технічної теплофізики (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА806003 Снєжкін, Юрій Федорович. Енергоефективні теплотехнології виробництва функціональних харчових порошків [Текст] : монографія / Ю. Ф. Снєжкін, Ж. О. Петрова, В. М. Пазюк ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - Вінниця : ВНАУ, 2016. - 456 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 430-456. - 300 прим. - ISBN 978-966-95981-1-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Петрова, Жанна Олександрівна; Пазюк, Вадим Михайлович; Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА360154 Северин, Олексій Анатолійович. Розробка процесу та апаратурного оснащення комбінованого геліосушіння плодової сировини з автономним енергопостачанням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Северин Олексій Анатолійович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС141868 Северин, Алексей Анатольевич. Разработка процесса и аппаратурного оснащения комбинированной гелиосушки плодового сырья с автономным энергоснабжением [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Северин Алексей Анатольевич ; Харьков. гос. ун-т питания и торговли. - Харьков, 2008. - 269 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 246-269.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский государственный университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС62220 Романова, Зоряна Миколаївна. Розробка технології високодисперсних порошків з рослинної сировини для безалкогольних та лікеро- горілчаних напоїв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Романова Зоряна Миколаївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 190 л.+ 325л. дод. - л. 176-190 Дві кн. одиниціРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА306041 Романова, Зоряна Миколаївна. Розробка технології високодисперсних порошків з рослинної сировини для безалкогольних та лікеро- горілчаних напоїв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Романова Зоряна Миколаївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ7654 ДСТУ ISO 1026:2013 Продукти плодоовочеві. Метод визначення вмісту сухих речовин сушінням в умовах зниженого тиску та вмісту води азеотропним переганянням (ISO 1026:1982, IDT) [Текст]. - Чинний від 2014-10-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 6 с. : рис. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА645516 Правила техники безопасности и производственной санитарии в пищеконцентратной и овощесушильной промышленности. НАОП 1.8.10-1.17-72 [Текст] / отв. ред. А. С. Шмуклер, А. М. Чивирев. - Репр. изд. - Х. : Форт, 2003. - 92 с. - (Информационно-справочная литература по охране труда). - ISBN 966-7097-84-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Шмуклер, А. С. (отв. ред.); Чивирев, А. М. (отв. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА285414 Потапов, Володимир Олексійович. Раціональні режими сушіння овочів змішанним теплопідводом [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук: 05.18.12 / Потапов Володимир Олексійович ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеський технологічний інститут харчової промисловості імені М. В. Ломоносова
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ7632 ДСТУ ISO 4125:2013 Плоди сухі та сушені. Терміни та визначення понять і номенклатура (ISO 4125:1991, IDT) [Текст]. - Чинний від 2014-10-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |