Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (45)
Пошуковий запит: (<.>U=Л848<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 29
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ІВ196190
Mitek, Marta.
Studia nad substancjami pektynowymi kwiatostanów słonecznika [Text] / M. Mitek. - Warszawa : SGGW, 1998. - 83 s.: rys. - (Rozprawy naukowe i monografie). - Бібліогр.: S.: 75-81. - ISBN 83-00-09169-3

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :

2.
ДС84502
Шапар, Раїса Олексіївна.
Інтенсифікація процесів сушіння рослинних пектиновмісних матеріалів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / Шапар Раїса Олексіївна ; НАН України, Ін-т технічної теплофізики. - К., 2004. - 209 арк. - арк. 183-196

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА331149
Шапар, Раїса Олексіївна.
Інтенсифікація процесів сушіння рослинних пектиновмісних матеріалів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / Шапар Раїса Олексіївна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2004. - 23 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА422069
Омельчук, Євген Олександрович.
Біотехнологія целюлолітичних ферментних препаратів термотолерантних мікроміцетів родів Aspergillus i Corynascus [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Омельчук Євген Олександрович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 22 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА308919
Абдусамиев, Фазлидин Таджидинович.
Гидролиз протопектина корзинки подсолнечника под действием кислотно- солевой системы [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 02.00.04 / Абдусамиев Фазлидин Таджидинович. - Душанбе, 2000. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА804554

Застосування мембранних процесів у технології одержання пектинових концентратів [Текст] : монографія / Г. В. Дейниченко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Факт, 2016. - 175 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-637-824-1

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович; Мирончук, Валерій Григорович; Гузенко, Василь Володимирович; Мазняк, Захар Олександрович; Мельник, Максим Григорович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА326272
Москалюк, Інна Вікторівна.
Комплексна переробка яблук в консервовані продукти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Москалюк Інна Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2003. - 15 с7: рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС81350
Москалюк, Инна Викторовна.
Комплексная переработка яблок в консервированные продукты [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Москалюк Инна Викторовна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2002. - 255 л. - Библиогр.: л. 157-175

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВА624877
Ильина, Ирина Анатольевна.
Научные основы технологии модифицированных пектинов [Текст] / И. А. Ильина. - Краснодар : [б.и.], 2001. - 311 с.: рис. - Библиогр.: с. 284-307

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА325842
Мкртчян, Татьяна Александровна.
Некоторые аспекты биохимии созревания, технологии хранения плодов и исследование возможности производства пектина из местного сырья [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Мкртчян Татьяна Александровна ; Научно-производственное и проектное гос. акционерное общество закрытого типа "Парен". - Ереван, 2003. - 34 с.: рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Научно-производственное и проектное гос. акционерное общество закрытого типа "Парен"

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВА693219
Донченко, Людмила Владимировна.
Пектин: основные свойства и применение [Текст] : монография / Л. В. Донченко, Г. Г. Фирсов. - М. : ДеЛи принт, 2007. - 275 с.: рис. - Библиогр.: с. 255-272. - ISBN 978-5-94343-126-5

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Фирсов, Георгий Георгиевич

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА443696
Бободжонова, Гулмира Назировна.
Получение и водопоглощающая способность компонентов распада протопектина корзинки подсолнечника [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 02.00.04 / Бободжонова Гулмира Назировна. - Душанбе, 2018. - 25 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ДС43425сл
Эгамбердиев, Нумон Бабаевич.
Разработка безотходных биотехнологий новых видов продуктов брожения и пектина из местного нетрадиционного сырья [Текст] : дис...д-ра техн.наук в форме науч.докл.:05.18.07;05.18.05 / Эгамбердиев Нумон Бабаевич ; КТИПП. - К., 1993. - 82 с.
Для сл.пользования

Рубрикатор НБУВ:
 Л87 
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
КТИПП

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА292930
Нелина, Валентина Владимировна.
Разработка и совершенствование технологий пектина и пектинопродуктов [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Нелина Валентина Владимировна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 49 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский гос. университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ДС41556
Хаддад Бассам Махфуд
Разработка технологии низкометоксилированного пектина для получения консервированных желеобразных продуктов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова ; Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова. - О., 1993. - 126 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ДС50220
Белоконь, Татьяна Ивановна.
Разработка технологии пектинового концентрата и консерированных продуктов на его основе [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Белоконь Татьяна Ивановна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1995. - 182 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ДС65505
Семакова, Марина Витальевна.
Разработка технологии получения яблочного пектина с применением ферментных препаратов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Семакова Марина Витальевна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 234 л.: рис. - л. 103-124.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА419890
Махкамов, Хилолиддин Кахрамонович.
Распад протопектина корзинки подсолнечника в потоке гидролизующего раствора [Текст] : автореф. дис. ... канд. хим. наук : 02.00.04 / Махкамов Хилолиддин Кахрамонович. - Душанбе, 2015. - 22 с. : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА291629
Білоконь, Тетяна Іванівна.
Розробка технолоії пектинового концентрату та консервованих продуктів на його основі [Текст] : автореф.дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Білоконь Тетяна Іванівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА309565
Семакова, Марина Віталіївна.
Розробка технології одержання яблучного пектину із застосуванням ферментних препаратів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Семакова Марина Віталіївна ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського