![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л840.44-3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА385231 Малишев, Віктор Олександрович. Розроблення способів декальцинації соку другої сатурації природними цеолітами кліноптилолітами [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Малишев Віктор Олександрович ; Укр. НДІ цукр. пром-сті. - К., 2011. - 20 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український науково-дослідний інститут цукрової промисловості
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС138805 Малишев, Віктор Олександрович. Розроблення способів декальцинації соку другої сатурації кліноптилолітами [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Малишев Віктор Олександрович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 210 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 135-148.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА402066 Малишев, Віктор Олександрович. Розроблення способів декальцинації соку другої сатурації кліноптилолітами [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Малишев Віктор Олександрович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|